ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ریسک کردن کامپیوتر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مدتیست(البته مدت زیاد) که وقتی کامپیوتر راروشن می کنم پیغامی به شکل زیر ظاهر می شود(your computer might be at risk کامپیوتر شما ممکن است ریسک کند و ...) وتا این پیغام بالا نیاید وازبین نرود سیستم کار نمی کند!
[تصویر:  hkubd2so8nu4rufilm1h.jpg]
مشکل ازکجاست؟
باید حتما ویندوز عوض کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم سیستم من چه مشکلی دارد که زود به زود باید ویندوزش دوباره نصب بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مهندس جدی نگیر !

واسه منم همیشه میاره !

یه بار آیپدیت زدم درست شد !

یا فایروال رو فعال کن !

هر موقع تو تسک منیجر نمی دونم کدوم پروسه رو می بستم هم همین پیغام می مد !
( نمی دونم اسمشو چرا یادم نمیاد )
درسته. این پیغام هشدار فایرواله.

الآن داخل ویندوز 7 هستم.

به محض اینکه رفتم داخل ویندوز XP راه حلشو برات می نویسم.
3تا دلیل میتونه داشته باشه:

اگر firewall خاموش باشه.
اگر automatic update خاموش باشه.
اگر آنتی ویروس نصب نکرده باشی یا انتی ویروست آپدیت نباشه.

برای شما میگه مشکل از فایروال هستش!
برای حل مشکل روی بالون کلیک کن و از اون پایین روی Windows Firewall کلیک کن تا یه پنجره باز میشه و از اونجا میتونی فایروال رو روشن کنی.

نقل قول: (your computer might be at risk کامپیوتر شما ممکن است ریسک کند و ...)
درضمن مهندس ترجمه درستش میشه : کامپیوتر شما ممکن است در معرض ریسک قرار بگیردWink
دوست عزیز

روی بالن کلیک کن تا پنجره Windows Securety Center باز بشه ( می تونید این کار رو از طریق کنترل چنل هم انجام بدید )

در صفحه باز شده بر روی گزینه Change the way Securety Center alert me کلیک کرده و هر سه گزینه داخل اون رو غیر فعال کنید تا از شر این پیغام های آزار دهنده خلاص بشید.

توجه : این پیغام های ویندوز می تونه به این معنی باشه که سیستم شما واقعا دچار یک آلودگی ویرروسی هست. بهتره روی سیستمتون یک آنتی ویروس نیز نصب کنید.
(۰۹-فروردین-۱۳۸۹, ۱۰:۱۰:۴۱)Di Di نوشته است: [ -> ]دوست عزیز

روی بالن کلیک کن تا پنجره Windows Securety Center باز بشه ( می تونید این کار رو از طریق کنترل چنل هم انجام بدید )

در صفحه باز شده بر روی گزینه Change the way Securety Center alert me کلیک کرده و هر سه گزینه داخل اون رو غیر فعال کنید تا از شر این پیغام های آزار دهنده خلاص بشید.
با این روش فقط پیغامو به ما نشون نمیده؟؟یا اینکه به اون پیغام اهمیت دادیم و امینت سیستم را هم بالاا میبریم؟(یعنی همون پیغام هست ولی ما نمیبینیم؟)
نه دیگه فقط پیغام نمی ده!!

اصولا ماکروسافت از امنیت نمره خوبی نمی گیره و پیغام دادن یا ندادن سیستم سکورتیشم چندان اهمیتی نداره
چرا Change the way Security Center alert me سیستم من خاموشه؟؟؟یعنی نمیتونم بازش کنم!
شاید اکانتی که استفاده می کنید محدود هست بهتره با Administrator لوگین کنید
سلام
خوب هستيد
و يا با دسترسي ادمين اين صفحه رو باز كنيد منظورم Windows Securety Center از توي كنترل پنل رو ميگم
به اميد ديدار