ايران ويج

نسخه‌ی کامل: میزان مقاومت برای مدار ...
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام به همه من فروشگاه لوازم اسپورت ماشین دارم دوتا مشکل دارم من اولی اینکه میخواستم بدونم مقدار مقاومت برای روشن کردن 1یا2یا3یا4 ال ای دی باولتاژبرق ماشین چقدر بایدباشه چون بعضی جاهاکه ال ای دی بکار میبرم 1 یا2یا3یا4ال ای دی بکار میبرم پور نور بودن ال ای دی وداغ نکردن مقاوت مهمه
مسله دوم اینکه من روی این فیبرای سوراخ داربا ال ای دی یک کلمه نوشتم که حدود 400دونه ال ای دی بکاررفته ومتاسفانه برای روشن کردنش مشکل دارم میخوام بابرق 12 ولت روشن کنم.ممنون میشم کسی کمکم کنه[/font]
سلام به همه من فروشگاه لوازم اسپورت ماشین دارم دوتا مشکل دارم من اولی اینکه میخواستم بدونم مقدار مقاومت برای روشن کردن 1یا2یا3یا4 ال ای دی باولتاژبرق ماشین چقدر بایدباشه چون بعضی جاهاکه ال ای دی بکار میبرم 1 یا2یا3یا4ال ای دی بکار میبرم پور نور بودن ال ای دی وداغ نکردن مقاوت مهمه
مسله دوم اینکه من روی این فیبرای سوراخ داربا ال ای دی یک کلمه نوشتم که حدود 400دونه ال ای دی بکاررفته ومتاسفانه برای روشن کردنش مشکل دارم میخوام بابرق 12 ولت روشن کنم.ممنون میشم کسی کمکم کنه
مسله دوم اینکه من روی این فیبرای سوراخ داربا ال ای دی یک کلمه نوشتم که حدود 400دونه ال ای دی بکاررفته ومتاسفانه برای روشن کردنش مشکل دارم میخوام بابرق 12 ولت روشن کنم.ممنون میشم کسی کمکم کنه
سلام.

دوستان در پست هاي قبلي گفتن ديگه ...
بهترهه جوري LED بذاريد كه نياز به مقاومت نداشته باشه ، چون اينطوري الكي از توان باتري كم مي كنه ...
براي اينكار ، ببينيد هر LED چند ولت نياز دارهه ، باتري ماشين كه 12 هست رو تقسيم بر ولتاژ 2 سر يك LED كنيد ، مقداري كه بدست مي ياد ، تعداد LED اي هست كه بايد با هم سري بشه ...
يه مقدار مطلب در مورد اتصالات سري و موازي بخونيد ( در حد فيزيك دبيرستان هم كافيه ... )

اون 400 تا LED رو با هم سري كرديد ؟!
بايد به تعدادي LED سري كنيد كه ولتاژ تقسيم شده از ولتاژ كل روي هر LED به اندازه ي دلخواه تون باشه ...
مثلا اگر روي هر LED نياز 4 ولت ، افت ولتاژ داشته باشيد ، بايستي 12/4=3 تا LED رو با هم سري كنيد.
حالا كه مي خواهيد از 400 تا استفادهه كنيد ،‌بايد از تركيب سري و موازي به صورت همزمان استفاده كنيد.
يعني مثلا هر 3 تا 3 تا LED رو كه با هم سري كرديد ، حالا اين رديف هاي 3 تايي رو با هم موازي كنيد .
اينطوري جريان كشي از باتري هم بيشتر هست و بايد ظرفيت جريان دهيه باتري رو هم در نظر بگيريد ...
تشکر میکنم از نظرتون اما اگه مقدار مقاومتی پیشنهاد میدادین که باهر مقاومت حداکثر ال ای دی رو روشن کنم و هم نورش خوب باشه هم مقاومت داغ نکنه ممنون میشم.و یه نکته دیگم هست که جاافتاده(میخواستم بدونم مقدار مقاومت برای روشن کردن 1یا2یا3یا4 ال ای دی باولتاژبرق ماشین چقدر بایدباشه چون بعضی جاهاکه ال ای دی بکار میبرم 1 یا2یا3یا4ال ای دی بکار میبرم پور نور بودن ال ای دی وداغ نکردن مقاوت مهمه)امیدوارم منظورمو متوجه شده باشید
دوست عزيز ، اول بگيد دقيق مي خوايد چكار كنيد و از چه نوع LED و از چه باتريي استفاده مي كنيد و به چه تعدادي ...
مقدار يونيورسالي وجود ندارهه ...
علت داغ كردن مقاومت اينه كه جريان زيادي دارهه ازش مي گذرهه ، از يه مقاومت با وات بالا تر با همون مقدار استفادهه كنيد ...
صفحه‌ها: 1 2