۱۰-فروردین-۱۳۸۹, ۱۵:۳۶:۱۸
صفحهها: 1 2
۱۰-فروردین-۱۳۸۹, ۱۵:۴۳:۴۴
اگه دو تا ال دی رو با هم سری کردی 47 اهم بذار !!!
و واسه یه ال ای دی 220 بذار !!
و واسه یه ال ای دی 220 بذار !!
۱۰-فروردین-۱۳۸۹, ۲۱:۳۸:۱۴
بسته به نوع LED های موجود در بازار خیلی متفاوت میتونه باشه. چون افت ولتاژاشون فرق میکنه(3 میل باشه یا 5 میل، از اون رنگی ها باشه یا از اون پرنورهای سفید با رنگهای مختلف و ...) .
اما بصورت آزمون خطا میتونین از یه پتانسیومتر استفاده کنید و هر موقع به نور دلخواه رسیدین و LED ها هم داغ نکردن، میتونین مقاومتشو اندازه بگیرین.
اما بصورت آزمون خطا میتونین از یه پتانسیومتر استفاده کنید و هر موقع به نور دلخواه رسیدین و LED ها هم داغ نکردن، میتونین مقاومتشو اندازه بگیرین.
۱۰-فروردین-۱۳۸۹, ۲۳:۳۹:۴۰
دوستان این مدار یک مهتابی اضطراری هست که از led های سفید استفاده کردم در ان از 2 مهتابی استفاده میشده که حالا 100 تا led سفید پر نور داخلش هست
من مقدار ولتازی که بین 2 سر سیم هارو گرفتم 146.5 ولت هست که اول من فکر میکردم از همان ولتاز باتری 6 ولت استفاده میکنه که از مقاومت 150 اهم استفاده کردم که موجب سوختن led شد و تا مقاومت 4.2 کیلو اهم هم استفاده کردم که موجب سوختن led ها شد حالا باید از چه مقدار مقاومتی استفاده کنم.. لطفا بازم منو راهنمایی کنید ایا مقدار
وات مقاومت برای led ها مهم هست من از مقاومت های سایز متوسط استفاده کرده بودم.
ممنون میشم دوباره منو کمک کنید.
من مقدار ولتازی که بین 2 سر سیم هارو گرفتم 146.5 ولت هست که اول من فکر میکردم از همان ولتاز باتری 6 ولت استفاده میکنه که از مقاومت 150 اهم استفاده کردم که موجب سوختن led شد و تا مقاومت 4.2 کیلو اهم هم استفاده کردم که موجب سوختن led ها شد حالا باید از چه مقدار مقاومتی استفاده کنم.. لطفا بازم منو راهنمایی کنید ایا مقدار
وات مقاومت برای led ها مهم هست من از مقاومت های سایز متوسط استفاده کرده بودم.
ممنون میشم دوباره منو کمک کنید.
۱۱-فروردین-۱۳۸۹, ۰۰:۳۱:۳۰
ببخشین من پست اولتونو دقیق نخونده بودم و مسأله رو جور دیگه ای متوجه شده بودم.
ببینید اساس کار مهتابی کلاً با لامپای معمولی یا LED فرق می کنه. تو مهتابی لحظه اولش یه های ولتاژ ایجاد باید بشه. اما LED به ازای ولتاژی که به دو سرش میدین نور میده. پس:
1) از مدار استارتر مهتابی نمیتونین برای LED ها استفاده کنید
2)LED های سفید تو بازار به 5 ولت مشهورن ولی تو این ولتاژ داغ می کنن. حدود 3.5 ولت مقدار مناسبی میتونه باشه
3) 146 ولت تقسیم بر 3.5 میشه حدود 40 تا سری یعنی اگه 40 تا رو سری بکنین و مستقیماً بزنینش به اون ولتاژ ، روشن میشن. حالا میشه دوسه تا از این دسته های 40 تایی رو با هم موازی کرد.
4) معمولاً تو این جور مدارها از مقاومت استفاده نمی کنن. چون مقاومت الکی از باتری توان تلف میکنه که تو باتری این مسأله خیلی مهمه.
5) نمی دونم اون قسمت از مدار که ولتاژ 146 رو میده میتونه جریان این تعداد LED رو تحمل کنه؟!!!
ببینید اساس کار مهتابی کلاً با لامپای معمولی یا LED فرق می کنه. تو مهتابی لحظه اولش یه های ولتاژ ایجاد باید بشه. اما LED به ازای ولتاژی که به دو سرش میدین نور میده. پس:
1) از مدار استارتر مهتابی نمیتونین برای LED ها استفاده کنید
2)LED های سفید تو بازار به 5 ولت مشهورن ولی تو این ولتاژ داغ می کنن. حدود 3.5 ولت مقدار مناسبی میتونه باشه
3) 146 ولت تقسیم بر 3.5 میشه حدود 40 تا سری یعنی اگه 40 تا رو سری بکنین و مستقیماً بزنینش به اون ولتاژ ، روشن میشن. حالا میشه دوسه تا از این دسته های 40 تایی رو با هم موازی کرد.
4) معمولاً تو این جور مدارها از مقاومت استفاده نمی کنن. چون مقاومت الکی از باتری توان تلف میکنه که تو باتری این مسأله خیلی مهمه.
5) نمی دونم اون قسمت از مدار که ولتاژ 146 رو میده میتونه جریان این تعداد LED رو تحمل کنه؟!!!
۱۱-فروردین-۱۳۸۹, ۰۰:۳۲:۲۹
نقل قول: من مقدار ولتازی که بین 2 سر سیم هارو گرفتم 146.5 ولت هستشما باید برای ولتاژ متناوب علاوه برمقاومت ازپل دیودی هم استفاده کنید! به اینصورت که ابتدا به قسمتهای متناوب پل دیودی دو تا مقاومت 39 کیلویی معمولی وصل کنید وبرق رابه دوسر آن مقاومتها بدهید وبعد به مثبت ومنفی پل دیودی می توانید 100تا ال ای دی بصورت سری وصل نمایید(البته 39کیلو برای 220ولت مناسبه اما شما می توانید برای146.5 ولت خودتان کمی مقدارمقاومتها راکاهش دهید).
۱۲-فروردین-۱۳۸۹, ۱۹:۲۰:۵۱
لطفا اگه میشه فرمولی =رو به من بگید که از اون طریق بتونم مقاومت هایی را که برای سری کردن با led میخواهم را بدست بیارم.
۱۲-فروردین-۱۳۸۹, ۱۹:۳۴:۴۶
ولتاژ منبع منهای ولتاژ ال ای دی تقسیم بر جریان ال ای دی !
ولتاژ ال ای دی رو 3.5 ولت در نظر بگیرین !
جریان رو 10 میلی آمپر !
پس مقاومتش برابر میشه با !!
ولتاژ ال ای دی رو 3.5 ولت در نظر بگیرین !
جریان رو 10 میلی آمپر !
پس مقاومتش برابر میشه با !!
کد:
R=(VSS-3.5)/0.01
۱۲-فروردین-۱۳۸۹, ۲۳:۲۸:۵۹
درستش کنم حتما عکسش رو تو سایت میزارم .
با تشکر
با تشکر
۱۷-فروردین-۱۳۸۹, ۱۵:۲۷:۱۶
اینم از مهتابی با 100 تا LED
۱۷-فروردین-۱۳۸۹, ۱۵:۳۸:۱۵
مدارش هم بذار مهندس !