ايران ويج

نسخه‌ی کامل: قوانین جدید سایت (درجه بندی اعضا)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
درجات کاربری :
۱ - درجاتي كه وابسته به پست هستند (يعني اتوماتيك بوده و با ارسال پست بيشتر ارتقا داده ميشوند )

۲ - درجاتي كه به صلاح ديد مديران به كاربران داده ميشود و دستي ميباشد
۲ - ۱ کاربر فعال بخش
هر کاربر فعالی که بیشتر از ۱۰۰ پست داشته باشد و به صورت میانگین روزانه بیشتر از یک پست مفید در سایت ارسال کند با درخواست خود و تایید یکی از مدیران می تواند این درجه را داشته باشد. با حدود یک هفته عدم فعالیت (یک ماه برای کاربران فعال بیش تر از ۳ ماه فعال) به کاربر معمولی تغییر خواهد کرد

۲ - ۲ مدیر آزمایشی
هر کاربری که حداقل یک ماه فعال بوده می تواند در خواست این درجه را داشته باشد. مدیر آزمایشی باید در بخش های خود به سوالات کاربران پاسخ داده و پست ها را از نظر قوانین سایت برسی کنند. این نوع کاربر پس از حدود یک ماه با تایید یک مدیر اصلی به عنوان مدیر بخش و یا قبل از ان با تایید ۲ مدیر به کاربر فعال تغییر می یابد

۲ - ۳ مدير بخش

هر مدیر آزمایشی بعد از یک ماه با تایید یک مدیر اصلی می تواند مدیر بخش شود مدیران بخش می توانند یک ایمیل شخصی بر روی سایت داشته باشند

۲ - ۴ مدیر اصلی
هر مدیر بخشی که توانایی اداره کل فروم را داشته باشد با تایید بقیه مدیران اصلی می تواند مدیر اصلی شود این مدیران به کل فروم دسترسی دارند در صورتی که این مدیر توانایی فنی نیز داشته باشد دسترسی به کنترل پنل سایت نیز پیدا خواهد کرد.

۲ - ۵ مدير بازنشسته
كساني كه در بخش خودشان را ترك نموده اند و يا به دلالي نمي توانند مديريت را ادمه دهند با اعلام به یکی از مدیران اصلی در خواست بازنشستگی را ميدهند مدیرانی (اصلی - بخش) که فعالیت خود را کاهش دهند * نیز بازنشسته خواهند شد.
درصورتی که برای مدیر بنابه دلایلی مانند مسافرت نتواند وارد سایت شود باید قبل از آن در پروفایل خود اعلام کند و حداکثر زمان آن یک ماه خواهد بود. در غیر اینصورت موقتا بازنشسته خواهد شد.

۲ - ۶ مدیر سایت
این عنوان فقط مخصوص مدير سايت ميباشد و به كاربران تعلق نميگيرد

* کاهش فعالیت : عدم ورود به سایت در مدت زمان یک هفته یا عدم ارسال پست مفید در همان مدت
خیلی ممنون آقا هادی ولی قوانین کمی خلاصه هستند ، اگه مثلا یک مدیر زیاد سر نزنه به سایت چی؟ یا مدیری که کم میاد اما با دست پر میاد؟

در مورد قوانین فکر می کنم تنها تعداد پست عامل تعیین کننده نباشه بلکه میزان مفید بودن پست ها و یا تعداد مقالات آموزشی، سورس کدها و .... یعنی قوانین رو طوری تعیین کنیم که به رشد سایت کمک کنن و اون رو به یه سمت مشخصی هدایت کنند.
من این قوانین رو به صورت پایه نوشتم اگه شما چیز بهتری می تونی بنویسی بنویس بزار همین جا یا همین رو تکمیل کن
الان من تو اون دسته کدومم !!؟؟؟؟

مدیر آزمایشی دسترسی هاش چقدره ؟

قضیه مدال چی شد پس !!؟

این وسط ناظم و معاون مدیر و بنیانگذار و .. چی شدن !
نکنه حامد رو می خوای اخراج کنی ؟

این ایمیل اختصاصی به من هم تعلق میگیره !؟
جوکر جان شرمنده پستت رو مخفی کردم !!

خیلت راحت که مدیران پستت رو میبینن !!!!

این قضیه الان رو من هم صادق هستش یا نه ؟
به نظر من به دسته بندی کاربرا هر یه چند تا عنوان اضافه بشه بد نباشه
(تشویق برای پست بیشتر و عنوانهای بالاتر)
این تشکر ها کجا به درد میخورن؟

به نظر من این قسمت حذف بشه بهتره.
هممون میدونیم که اینجا هیشکی واسه تشکر بقیه نیومده . تازه کل این تشکرها شاید به اندازه یک بار تو خیابون سلام کردن ارزش نداشته باشه. چون اونهایی که حتی بیشترین تشکرها رو از من کردن اگه منو تو خیابون ببینن نمیشناسندم . البته بجز دکتر علی (مهندس نگفتم که ناراحت میشه).

واقعیتش وقتی تشکرهای بخش آزادو با بخشهای تخصصی مقایسه می کنم، حرصم در میاد. دست خودم نیست به احتمال زیاد مشکل از منه!
(۱۴-فروردین-۱۳۸۹, ۰۰:۴۰:۱۲)ilgar نوشته است: [ -> ]این تشکر ها کجا به درد میخورن؟

واقعیتش وقتی تشکرهای بخش آزادو با بخشهای تخصصی مقایسه می کنم، حرصم در میاد.

به صورت وحشتناکی تائید میشه!Angry

ببخشید دیگه اینجا همه مدیران نظر میدن ولی منم خواستم یه نظری داده باشم!Shy
وقتی یه تازه وارد یه پستی میزنه وقتی ازش تشکر میشه کلی ذوق میکنه و ترقیب میشه که کارشو ادامه بده و کارش یا پستش برای کسی مفید بوده
راستی یه سوال؟
من توی بخش آزاد هر چقدر پست میزنم به تعداد اونا اضافه نمیشه ولی واسه بقیه کاربرا(چه مدیر چه غیر مدیر) این اتفاق میوفته
اگه امکانش هست یه پیگیری بکنین.
ممنون.
آرش جون
فکر نکنم واسه کسی پستهای بخش آزاد توی ارسالهاش محسوب بشه.
واسه من که محسوب نمیشه.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5