به نظر من کل سایت باید تغییر کنه، نه فقط پست ها!! الان خط مشی سایت خیلی واضح نیست!!
بهتر نیست همه مدیرا یه جا جمع بشن، در مورد سایت یه جلسه داشته باشیم؟؟؟
همین الان هم اینجا اعلام می کنم، خانه ما در خدمت شما!!! اگر هم تهران نشد، من حاضرم به هر کجای ایران سفر کنم!!
شاید بهتر باشه قبلش بدونیم دقیقا می خوایم چکار کنیم تا بعدش حضورا در مورد جزیاتش صحبت کنیم
من می گم اول همه بگن که با این پیشنهاد موافقن، بعد موضوعاتی که باید توی جلسه مطرح بشه، رییس جلسه، محل جلسه و زمان جلسه رو مشخص کنیم
موضوعات جلسه باید دسته بندی بشه، به ترتیب اولویت بهشون پرداخته بشه.
چون تعداد مدیرا بالا هست، تنوع سلیقه زیاده، این باعث می شه نشه خیلی راحت تصمیم گیری کرد که برای حل این مشکل هم باید یک نفر رو به عنوان رییس جلسه انتخاب کنیم.
من شخصا با زمانش مشکلی ندارم(فقط باید چک کنم تو میان ترم های دانشگاه نباشه!)
من خودمو نمیدونم چون امتحان ارشد دارم اواخر اردیبهشت اما شاید نمایشگاه کتاب براتون خوب باشه هم فال هم تماشا
همدیگرو میبینید کتاب میخرید جلستونم به راهه !
نقل قول: همه بریم شرکت مدیر سایت
10 اردیبهشت خوبه ؟؟؟
تو شرکتش جای خودشم به زور هست :)))
احتمالا نمایشگاه کتاب از 14 اردیبهشت شروع میشه و اکثر دوستان هم میان فکر کنم بهتری موقعیت برای این کار باشه
(۱۵-فروردین-۱۳۸۹, ۱۷:۴۵:۵۲)joker نوشته است: [ -> ]نقل قول: همه بریم شرکت مدیر سایت
10 اردیبهشت خوبه ؟؟؟
تو شرکتش جای خودشم به زور هست :)))
راست میگه ، جکر من دقیقا میفهمم داری چی میگی
سلام.
در خود سایت تعداد زیادی سورس وجود داره. کاش امکانش بود یه تاپیک به عنوان تاپیک سورس ها در انجمن قرار بدیم تا لینک همه سورس ها در انجمن هم موجود باشه. میشه یه رباط ساخت که اتوماتیک پست ارسال کنه و لینک برنامه ها رو در فروم قرار بده.
(۱۴-فروردین-۱۳۸۹, ۰۰:۴۰:۱۲)ilgar نوشته است: [ -> ]واقعیتش وقتی تشکرهای بخش آزادو با بخشهای تخصصی مقایسه می کنم، حرصم در میاد. دست خودم نیست به احتمال زیاد مشکل از منه!
وجود تشکر ها لازمه. اما بهتره تشکرهای بخش آزاد احتساب نشه.
به نظر منم نمایشگاه کتاب بهترین موقعیت برای جلسه سایت هست.
خوبه که یه سری آدم فعال داریم این چند روزه خیلی گرفتار بودم فردا هم نیستم خوب بخش اشکالات و اینا داریم همه تو دلشون مونده بود :دی
یه سری ایرادات وارد و من هم قبول دارم ولی نمی شه درستش کرد مثلا یکی شدن نام کاربری ها توی فروم و سایت مشکلات دامین رو هم اونطرف می گم
فکر کنم حوصلتون سر می ره ها دنبال مسافرت می گردین
تو این گرفتاری کجا بلندشیم جلسه بزاریم ناسلامتی IT کاری می کنیم چرا جلسه رو همین جا برگزار نکنیم ؟
فعلا قوانین رو اگه نظری دارین بدین تا درستش کنیم بعد می ریم سر بقیه مشکلات یکی یکی برطرف کنیم حواستون هم باشه من یک نفرم
اول مدیر ها رو درست کنیم بیان کمک من بقیه هم درست می شه