(۱۶-فروردین-۱۳۸۹, ۰۸:۳۵:۱۶)Payman62 نوشته است: [ -> ]وجود تشکر ها لازمه. اما بهتره تشکرهای بخش آزاد احتساب نشه.
ببینید موضوع تعداد تشکر نیست که مال یکی کمه یا مال یکی زیاد!
موضوع استقبال از پستهاست که باید فرهنگسازی بشه.
یه وقت میبینی تو بخص تخصصی یکی سوالی میپرسه و آدم میاد جوابش که شاید 200 هزار تومن واسه آدم هزینه ورداشته و 3 ماه هم الافش کرده ، در اختیار یکی دیگه میزاره. اونوقت تنها کسی که تشکر میکنه علی هستش که خودش هم به احتمال زیاد اون مسأله رو میدونست.
اما تو بخش آزاد کافیه یه نفرو مسخره کنی تا فردا صبح ببینی پونوزده تا تشکر زیرش جمع شده
بنظر من یه مدت بخش آزاد رو تعطیل کنین!!
کلی هزینه های سایت میان پایین!! (توروخدا نزنین...!!!)
نقل قول: هادی جون کمکی از من بر بیاد در خدمتم فقط من برنامه نویسی کامپیوتر و طراحی سایت و از این چیزا بلد نیستم !!!
خوب این قوانین رو درست کن من به شدت گرقتارم
نقل قول: خوب این قوانین رو درست کن من به شدت گرقتارم
چشم مهندس !
اینم قوانین من :
۲ - ۱ کاربر فعال بخش
هر کاربر فعالی که بیشتر از ۱۰۰ پست داشته باشد و به صورت میانگین روزانه بیشتر از یک پست مفید در سایت ارسال کند با درخواست خود و تایید یکی از مدیران می تواند این درجه را داشته باشد. با حدود یک هفته عدم فعالیت (یک ماه برای کاربران فعال بیش تر از ۳ ماه فعال) به کاربر معمولی تغییر خواهد کرد
۲ - ۲ مدیر آزمایشی
هر کاربری که حداقل یک ماه فعال بوده می تواند در خواست این درجه را داشته باشد. مدیر آزمایشی باید در بخش های خود به سوالات کاربران پاسخ داده و پست ها را از نظر قوانین سایت برسی کنند. این نوع کاربر پس از حدود یک ماه با تایید یک مدیر اصلی به عنوان مدیر بخش و یا قبل از ان با تایید ۲ مدیر به کاربر فعال تغییر می یابد
۲ - ۳ مدير بخش
هر مدیر آزمایشی بعد از یک ماه با تایید یک مدیر اصلی می تواند مدیر بخش شود مدیران بخش می توانند یک ایمیل شخصی بر روی سایت داشته باشند
۲ - ۴ مدیر اصلی
هر مدیر بخشی که توانایی اداره کل فروم را داشته باشد با تایید بقیه مدیران اصلی می تواند مدیر اصلی شود این مدیران به کل فروم دسترسی دارند در صورتی که این مدیر توانایی فنی نیز داشته باشد دسترسی به کنترل پنل سایت نیز پیدا خواهد کرد.
۲ - ۵ مدير بازنشسته
كساني كه در بخش خودشان را ترك نموده اند و يا به دلالي نمي توانند مديريت را ادمه دهند با اعلام به یکی از مدیران اصلی در خواست بازنشستگی را ميدهند مدیرانی (اصلی - بخش) که فعالیت خود را کاهش دهند * نیز بازنشسته خواهند شد.
درصورتی که برای مدیر بنابه دلایلی مانند مسافرت نتواند وارد سایت شود باید قبل از آن در پروفایل خود اعلام کند و حداکثر زمان آن یک ماه خواهد بود. در غیر اینصورت موقتا بازنشسته خواهد شد.
۲ - ۶ مدیر سایت
این عنوان فقط مخصوص مدير سايت ميباشد و به كاربران تعلق نميگيرد
* کاهش فعالیت : عدم ورود به سایت در مدت زمان یک هفته یا عدم ارسال پست مفید در همان مدت
این که همون قوانین من فرقی هم کرده؟
به نظرم بهتره یکی مسولیت برسی مدیران و کاربران فعال رو به عده بگیره که کی فعاله و میتونه مدیر بشه و کی مدیر بوده اما فعال نیست خیلی وقته و این فرئ میتونه دوره ای ماه به ماه و یا ... عوض بشه که از کارش خسته نشه ! و بهتره از خود مدیر ها و کاربرای فعال انتخاب بشه فعلا این مد نظرم بپود تا بعد
نقل قول: به نظرم بهتره یکی مسولیت برسی مدیران و کاربران فعال رو به عده بگیره که کی فعاله و میتونه مدیر بشه و کی مدیر بوده اما فعال نیست خیلی وقته و این فرئ میتونه دوره ای ماه به ماه و یا ... عوض بشه که از کارش خسته نشه ! و بهتره از خود مدیر ها و کاربرای فعال انتخاب بشه فعلا این مد نظرم بپود تا بعد
فکر خوبیه
این همه مدیر داریم اینجا نمی دونم چرا هیچ کسی نیست بیاد این قوانین رو یا یکی دو مورد دیگه رو برسی کنه
من یه مدتیه شدید گرفتارم یکم سرم خلوت شه می یام تمام این مدیر های غیر فعال رو مدیریتشون رو می گیرم ها
یه نفر بیاد این قوانین رو اجرا کنه
(۲۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۹:۳۲:۳۳)ha_60 نوشته است: [ -> ]نقل قول: به نظرم بهتره یکی مسولیت برسی مدیران و کاربران فعال رو به عده بگیره که کی فعاله و میتونه مدیر بشه و کی مدیر بوده اما فعال نیست خیلی وقته و این فرئ میتونه دوره ای ماه به ماه و یا ... عوض بشه که از کارش خسته نشه ! و بهتره از خود مدیر ها و کاربرای فعال انتخاب بشه فعلا این مد نظرم بپود تا بعد
فکر خوبیه
این همه مدیر داریم اینجا نمی دونم چرا هیچ کسی نیست بیاد این قوانین رو یا یکی دو مورد دیگه رو برسی کنه
من یه مدتیه شدید گرفتارم یکم سرم خلوت شه می یام تمام این مدیر های غیر فعال رو مدیریتشون رو می گیرم ها
یه نفر بیاد این قوانین رو اجرا کنه
این روزها همه همینو میگن سرمون شلوغه !! شما چطور :دی
منم که فردا ارشد دارم باید برم اراک !
۲ شنبه تعطیل یه دستی یه مدیرا می کشم :دی