ايران ويج

نسخه‌ی کامل: قوانین جدید سایت (درجه بندی اعضا)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
(۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۰:۱۵:۴۹)ha_60 نوشته است: [ -> ]۲ شنبه تعطیل یه دستی یه مدیرا می کشم :دی

می خوای نازشون کنی ؟‌ Biggrin
(۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۰:۱۵:۴۹)ha_60 نوشته است: [ -> ]۲ شنبه تعطیل یه دستی یه مدیرا می کشم :دی

التماس دعا ...
امروز یه برسی آماری کردم
اینم فایل اکسل البته فایل اصلی تو لینوکس گفتم شاید نتونید باز کنید بنابراین ممکنه به هم ریخته باشه
ستون اول میزان فعالیت مدیر (در یک ماه گذشته) ستون دوم نام کاربری سومین ستون تعداد روزیه که مدیر به سایت سر نزده
اونهایی که تعداد روزشون بالاست که بازنشسته می شن
اولا یه نگاه بکنید ببینید چیزی جا ننداخته باشم تا یه فکری برای سامان دهیشون بکنیم
اینم فایل آقا هادی :

[تصویر:  39ff93ed4328480c9d74.PNG]

واسه اونهایی که اکسل ندارن !
الان کلاس گذاشتی بگی اولی Biggrin ؟Whistle
(۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۰:۴۴:۱۸)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]اینم فایل آقا هادی :

[تصویر:  39ff93ed4328480c9d74.PNG]

واسه اونهایی که اکسل ندارن !
اون الاف بودن من رو نشون میده !!!

آخه خودم فلاکتی کشیدم تا اکسل نصب کردم و عکسو گذاشتم بقیه مشکل منو نداشته باشن !!!
نظرتون چیه کسایی که بیشتر از ۲ هفته به سایت سرنزدن رو بازنشسته کنیم البته قوانین رو هم باید عوض کنیم چون یک هفتست
معاون و ناظم ها رو بکنیم مدیر اصلی
فکر کنم یه عنوان دیگه می خوایم تحت عنوان مدیر ارشد یا مدیر فنی که جای من باشه من دارم پیر می شم دیگه Biggrin

راستی کسی از amirjan خبر نداره دلم نمی یاد بازنشسنش کنم Biggrin
این حامدم که فقط بجز تشکر کاری نکرده تو این 2 ماهه ! من ندیدمش
همرو از دم بنداز یوزر بشن ! :دی

من خودم همه کار میکنم
3 هفته بهتره
چرا توو جدول HA_60 نیست Biggrin
حتما فعالیت نداشته فراموش شده Biggrin
بازنشسته اش کنین TongueBiggrin
(۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۸:۵۹:۱۶)ha_60 نوشته است: [ -> ]راستی کسی از amirjan خبر نداره دلم نمی یاد بازنشسنش کنم Biggrin

پارتی بازی تو روز روشن؟!!!! اگه قانونه برای همه اجرا کنین
(امیرجان شرمنده!!)

راستی، قبل از اینکه مدیری رو بازنشسته کنین، بهش با ایمیل، با تلفن، هشدار بدین و یه مهلت 1 هفته ای برای اصلاح هم بدین!
امیر جان کار داره گرفتاره
نمایشگاه باهاش تماس گرفته بودیم
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5