ايران ويج

نسخه‌ی کامل: معرفی کتاب جامع فیزیک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
ازدوستان عزیز می خواهم تا درباره فیزیک یک کتاب جامع وکاملی برای من معرفی کنند که تقریبا تمام قوانین وفرمولهای فیزیک درآن باشد/البته مطالبش هم شیوا وآسان باشد طوری که افرادی مبتدی مثل من هم ازآن سردر بیارن؟
البته بیشتر دوست دارم که مطالبی ازفیزیک باشد که بصورت مثال وعملی باشد وکاربردی در زندگی روزمره داشته باشد.
لطفا نام کتاب + نام مولف + نام انتشارات آنرا بگویید واگرهم خودتان آن کتاب رادارید یک تصویری ازجلد آن بگذارید وبطور خلاصه فهرست مطالبش رابیان کنید.
ممنون
منظورتون فیزیک الکترونیکه؟
من از این کتاب فیزیک به دلیل رویکرد جدیدش به قضایا و متن قابل فهمش خوشم اومد :

فیزیک برای سرگرمی
پرلمان
بنگاه نشریات ( میر ) مسکو
1977
رسول خان فیزیک خودش دنیایی ایه
کدوم مبحث فیزیم منظورته؟فیزیک عمومی،فیزیک مکانیک،فیزیک الکتریسیته،فیزیک کوانتوم،فیزیک پلاسماو....

من کتابهای معروف هالیدی رو معرفی میکنم.درسته یه نمه ریاضیاتش زیاده اما چون توی دانشگاهها رایجه به درد بعدن هم میخوره+جالب توضیح داده.

جلد یک فکر کنم عمومیه
جلد 2مکانیکه
جلد3اکتریسیته هست
جلد4مغناطیس باشه
البته فکر کنم همینا بود.دقیق یادم نمیاد آخه سال 82 پاسشون کردم اینارو.
یادش بخیر واسه امتحان میانترم مجلسه عقدبندونیه داداشم نیامدم!!(خرخونی رو داشتین)
نقل قول: منظورتون فیزیک الکترونیکه؟
نه ... فیزیک الکترونیک دارم که بیشتر درباره ترانزیستور و... بحث کرده وزیاد جالب نیست(البته برای من)
منظورم بیشتر مطالبیه که دردوران دبیرستان خونده ایم و کلا فیزیک عمومی ومطالبی مثل الکترومغناطیس/موج ها/حرکت/دینامیک/نور/فیزیک اتمی وهسته ای/لنز/لیزر/انرژی /کوانتوم و ...
اما کتابی می خواهم که همه اینها و ... درآن باشد ودر ضمن محتوایی رسا وشیوا داشته باشد وخیلی به مساله وعدد و... نپردازد ودربین توضیحات مربوط به هر موضوع خلاصه ای از نحوه ابداع این فرمول ها وروشها توسط دانشمند مربوطه نوشته شود. 010

نقل قول: فیزیک برای سرگرمی
پرلمان
بنگاه نشریات ( میر ) مسکو
1977
علی جون این کتابی که گفتی ترجمه هم داره؟/انتشاراتش چیه(درایران)؟
این کتابی که گفتم از قدیم ها خونمون بوده و فارسی هستش و دقیقا متن رو جلد کتاب همین هایی بود که نوشتم و توضیح دیگه ای هم در مورد مولف و .. نداده !!!
اون کتابی رو که میخواستم پیدا کردمWink
اینم نام وفهرستش که در زیر قرار میدم(البته هنوز نخریدمش وفقط اسمشو پیدا کردم):
[attachment=5041]
در ظاهر کتاب خوبیه
ولی یه نمه بیش از حد حجیمی
صفحه فیزیک خوندن !!!!888
خب حجیمیش به این خاطره که حدودا همه مباحث فیزیکو توش گفته و یه مرجع کامله...
دوست عزیز من هم دنبال چنین کتابی بودم و در آخر به نطرم کتاب " فیزیک برای زندگی" نویسنده:" پیتر وارن" و انتشارات :" مبتکران" مفید است