یک الکترونیکی که من همیشه ازش خرید میکنم و میشه به قطعاتش 100% اطمینان کرد و قیمتش هم خوبه "محمد الکترونیک" توی هموی پاساژ پوریای ولی طبقه هم کفه
من از جاهای دیگه که خریدم یا قطعه مشکل داشت یا قیمت!!!
(۱۸-فروردین-۱۳۸۹, ۱۵:۴۵:۲۳)sheitunak نوشته است: [ -> ]یک الکترونیکی که من همیشه ازش خرید میکنم و میشه به قطعاتش 100% اطمینان کرد و قیمتش هم خوبه "محمد الکترونیک" توی هموی پاساژ پوریای ولی طبقه هم کفه
من از جاهای دیگه که خریدم یا قطعه مشکل داشت یا قیمت!!!
با ایمیل کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (بسازه بعدش پست کنه )
با پروتئوس که مشکلی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آگه میتونی ایمیل یا حتی الامکان شمارشو بذاری ممنون میشم
قطعات رباتیک مثل چرخ و موتور و ... تو اصفهان کجا هست؟
خیابون طالقانی یه فروشگاه بود فک کنم صنعت ربات
ولی بنظرم حرفه ای نبود! برای موتورهاش مشخصات نداشت!
البته من اصفهانی نیستما ! :d
ولی این هم گرون میده، هم پول پست می خواد. هم تنوعش کم... همون فروشگاه صنعت ربات اونقد توش تجهیزات ریخته!! ولی مرتب نیست...!
اگه بشه آدم از نزدیک ببینه بخره مطمئن تره.
(۲۳-فروردین-۱۳۸۹, ۲۳:۱۴:۲۹)Sp!d3rm4n نوشته است: [ -> ]البته من اصفهانی نیستما ! :d
ولی این هم گرون میده، هم پول پست می خواد. هم تنوعش کم... همون فروشگاه صنعت ربات اونقد توش تجهیزات ریخته!! ولی مرتب نیست...!
ببخشید شما مطمئنید صنعت ربات توش تجهیزات ریخته؟
یه موتور 300pwmنداره چه برسه تجهیزات

چیزای باحالی داشت که! خب هیچی بیخیال این..
آدرس نمیدی؟!
roboeq آخرشه؟!
(۲۳-فروردین-۱۳۸۹, ۲۳:۱۴:۲۹)Sp!d3rm4n نوشته است: [ -> ]ولی این هم گرون میده، هم پول پست می خواد. هم تنوعش کم... همون فروشگاه صنعت ربات اونقد توش تجهیزات ریخته!! ولی مرتب نیست...!
ازشون خرید که کردی بهشون بگو (البته نمیخام دوروغ بگی ما که همیشه ازشون خرید میکنیم) که از این به بعد میخای فقط از اینا خرید کنی بهت تخفیف میدن
ولی به نظر من هر چیزیو از اهلش بگیر
مثلا موتورهاتو از بوهلر بگیر (لاندا الکترونیک) هر موتوری که بخای داره (تو تهرانه)
برای قطعات الکترونیکی علاوه بر ایکیو شرکت ایران میکرو هم هست که ما میخام قطعاتی که روبوایکیو نداره از اینا بخریم
یکی به من بگه من برد چاپی (دوطرفه) کجا چاپ کنم (اصفهانیا و تهرانیا)
1- با ایمیل کار کنه
2- متالیزه
3- با پروتئوس مشکلی نداشته باشه (اگه مشکل داشت عکس براش میفرستم

)
4- بعد اتمام کار پست کنه
5- ارزون باشه (6 تا برد )

(۲۴-فروردین-۱۳۸۹, ۰۷:۰۶:۰۷)HENAS نوشته است: [ -> ]یکی به من بگه من برد چاپی (دوطرفه) کجا چاپ کنم (اصفهانیا و تهرانیا)
1- با ایمیل کار کنه
2- متالیزه
3- با پروتئوس مشکلی نداشته باشه (اگه مشکل داشت عکس براش میفرستم
)
4- بعد اتمام کار پست کنه
5- ارزون باشه (6 تا برد )
اگه پیدا کردم ( تهران ) بهت خبر میدم !
دنبالش هستم ! اینجا یه نفر ( شرکت ) هستش که کارش طراحی بردpcb با porotel ولی خوب من خودم pcb مدار رو طراحی کرده بودم به خاطر همین میخوام ادرسشو بگیرم ( تهران ) و نقشه رو بفرستم !
میگم گروهی بفرستیم تعداد بیشتر شه ارزونتر بشه ! موافقین اطلاع بدین !
من 100 تا اندازه 11*11 متالیزه داشتم توتبریز 50 تومن قیمت گفتن تو اصفهان دادم به همون تکنیک فدک که دوستان معرفی کردن، 25 تومن سانتی. با ایمیل فایل پروتئوسو فرستادم خودشون به پروتل تبدیلش میکنن و بعد با پست برام میفرستن. متالیزه حداکثر 15 روزه آماده میشه.
(۲۴-فروردین-۱۳۸۹, ۰۹:۰۰:۵۶)sararobo نوشته است: [ -> ]اگه پیدا کردم ( تهران ) بهت خبر میدم !
دنبالش هستم ! اینجا یه نفر ( شرکت ) هستش که کارش طراحی بردpcb با porotel ولی خوب من خودم pcb مدار رو طراحی کرده بودم به خاطر همین میخوام ادرسشو بگیرم ( تهران ) و نقشه رو بفرستم !
میگم گروهی بفرستیم تعداد بیشتر شه ارزونتر بشه ! موافقین اطلاع بدین !
من مشکلی ندارم ولی هر چی زود تر باشه ممنون میشم
جبران میکنم
(۲۴-فروردین-۱۳۸۹, ۱۵:۱۹:۳۸)ilgar نوشته است: [ -> ]متالیزه حداکثر 15 روزه آماده میشه.
من واسه مسابقات اصفهان میخامش

جون مادرتون زودتر خبر بدین

کجا کارش خوبه و اون شرایط رو داره