سلام !
سنسور فتوسل روی رنگهای مختلف خروجی های مختلفی داره . من میخوام طریقه ی اندازه گیری خروجی ها برای رنگهای مختلف رو بدونم و اونو به میکرو بدم !!!!
کسی میتونه کمک کنه !؟؟؟ ممنون میشم !
سلام...
دوست عزیز شما میخوای چه کاری با این مدارت انجام بدی؟
اگه میخوای تا حدودی تشخیص رنگ رو انجام بدی از ال ای دی RGB استفاده کن و برگشت نور رو توسط adc میکرو بخون...
سلام
میخوام از این سنسور توی ربات استفاده کنم !
میخواستم از سنسور تشخیص رنگ استفاده کنم فهمیدم که استفاده از فتوسل راحتتره ! یعنی مدار ربات مسیر یابم رو بهم نمیزنه
میخوام خروجیش رو به میکرو کنترلر بدم ! راستش تا الان هم یا این نمونه کار نکردم !
اگه راه ساده تری هم هست ممنون میشم کمک کنین !واقعا بهش احتیاج دارم !
شما میتونید به فتوسل ولتاژبدین وسردیگرش رو به آپ امپ یا اشمیت تریگر بدین ودرخروجی آن بسته به هر رنگ خروجی متفاوتی رادریافت نمایین/همچنین می تونید خروجی آپ امپ یا اشمیت تریگر را به میکروبدین /
یه راه دیگه هم اینکه شما به فتوسل ولتاژ بدین وسردیگرش را به ورودی LM3914 بدین وبسته به ولتاژ ورودی(که از رنگهای مختلف بدست می آید) خروجیها را بسته به رنگ مورد نظرتان درجه بندی کنین ویا اینکه بسته به ولتاژی که آن رنگ می ده درخروجی هم همان رنگ LED بذارین واینطوری رنگو مانیتورینگ هم می کنین.
درضمن خروجی LM3914 رو به میکرو هم می تونین بدین/یعنی هر خروجی رو جداگونه به میکرو بدین ودرخروجی میکرو LCD بذارین ومانیتورینگ کنین.
البته اینها ایده من بود شاید دوستان دیگه راه ساده تری دارند!
رسول جان روش ما رو اصلا پیشنهاد نمی کنم !
چون نور زمین ممکنه تو مسابقه فرق کنه !
خود میکرو یه ADC از نوع 10 بیتی داره ( 0-1023) اونوقت بیایم از 3914 که 4 بیت هم نیستش استفاده کنیم ( 0-9 )
نقل قول: شما میتونید به فتوسل ولتاژبدین وسردیگرش رو به آپ امپ یا اشمیت تریگر بدین ودرخروجی آن بسته به هر رنگ خروجی متفاوتی رادریافت نمایین
اون سه تا LED چی شدش !!؟؟؟
فتوسل ها خیلی حساسن. یه خورده نور محیط کم یا زیاد باشه خیلی خیلی موثر تر از انواع رنگهاییه که بهش میرسه.
چند تا پارچه کنار فتوسل می ذاری که نور محیط راه پیدا نکنه !!!!!
پرده میزنی !
واسه فتوسل چادر سیاه سرش می کنی !!!
اون TSL230 حساسیتش به نور زیاده !!!
رو اونم هواستون باشه !!!
نقل قول: اون سه تا LED چی شدش !!؟؟؟
خب نور ال ای دی ها به فوتوسل منعکس می شه دیگه!
من گفتم که ایده من اینطوره واین ایده بیشتر به درد مدار بدون میکرو می خوره!
بازم ازراهنماییتون ممنون
نقل قول: چند تا پارچه کنار فتوسل می ذاری که نور محیط راه پیدا نکنه !!!!!
پرده میزنی !
واسه فتوسل چادر سیاه سرش می کنی !!!
منم بااین فتوسل درساخت مدارتشخیص رعدوبرق مشکل دارم!
مداری که من ساختم باید رعدوبرق وتشخیص بده وبه میکرو بدم و...
برای تشخیص نور رعد وبرق از فتوسل استفاده کرده ام/ اما مشکلی که هست اینه که تغییر شب وروز هم درآن اثر می کند/حساسیتش راهم تغییر می دم اما بازم ...
شما چه پیشنهادی دارید؟
به نظر من فتوسل گزینه خوبی نیست !
چون حساسیت زمانیش کمه !!
ولی شما واسه نور روز و شب یه کاری کن !
هنگامی که مدار روشن میشه مقدارو بخونه و اگه از اون حد بیشتر شد رعد و برق در نظر بگیره !!!
یا اینکه یه فتوسل دیگه هم باشه که فقط مقدار نور محیط رو بخونه و تفاضل نور محیط رو از کم کن !!