سلام.
دارم مبدل usb به سریال که توی یزد کیت مدارش هست رو درست می کنم.
فایل آماده ی نقشه ی pcb مدار توی پروتل هست اما دو تا مشکل دارم:
1. با توجه به مدار فکر میکنم که تمام قطعات از یک طرف روی فیبر تک لایه قرار می گیرند(درسته؟) . حالا با این حال من چطوری قطعات رو لحیم کنم؟
2.من میخوام فیبر این مدار رو با پرینتر لیزری درست کنم اما از کجا بدونم که در مقیاس واقعی و درست پیرینت شده؟(آخه جای پایه های آیسی مبدل روی کاغذی که چاپ شده خیلی بزرگتره)
{به دلیل اینکه هرچیکار کردم فایل ها روی سایت آپلود نشدن رفرنس دادم:
http://yazdkit.com/wp-content/uploads/20...-ft232.jpg
}
مهندس اگه فایل پروتل رو داری که خوب مشکلی نداره !
فقط حواست باشه موقع پرینت گرفتن ( یا PDF کردن ) زوم رو بذاری رو 100 و سیاه سفید بگیری !!
با کدوم پروتل کار می کنی !؟؟؟
تو 99 یکم واسه بار اول دنگ فنگ داره بفهمی چی به چیه ( حداقل من نصف روز وقت گذاشتم تا فهمیدم چجوریاست و فوق العاده مسخره بودش ) ولی تو DXP خیلی راحت تره !!
(۱۷-فروردین-۱۳۸۹, ۱۷:۰۷:۰۹)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]مهندس اگه فایل پروتل رو داری که خوب مشکلی نداره !
فقط حواست باشه موقع پرینت گرفتن ( یا PDF کردن ) زوم رو بذاری رو 100 و سیاه سفید بگیری !!
با کدوم پروتل کار می کنی !؟؟؟
تو 99 یکم واسه بار اول دنگ فنگ داره بفهمی چی به چیه ( حداقل من نصف روز وقت گذاشتم تا فهمیدم چجوریاست و فوق العاده مسخره بودش ) ولی تو DXP خیلی راحت تره !!
سلام.
من با آخرین ورژن(فکر کنم) یعنی با Altium Designer Winter 09 کار می کنم.
خیلی ممنونم از توجهتون اما در مورد سوال اول نظرتون چیه؟
اول SMD ها رو لحیم کن !
اگه هیتر ( همون هویه هوای گرم ) داری که خوبه !
اگه مثل ما نداری یه نوک هویه خوب و کوچیک بگیر و با اون راحت لحیم کن !!
فقط زیاد قلع نزنی و فلاکسی اگه داری بزن !!!
بقیه قطعات رو هم به صورت معمولی لحیم کن !
قطعات اس ام اس زیر برد و معمولی ها بالای برد لحیم میشن !!!!
کار سخت نیستی !
یه بار لحیم کنی می فهمی چقدر راحته !!
سلام هویه های جدیدی اومده که امکان لحیم کاری بایک دست رو به شما رو میده ودیگه دردسرهای سابق رو برای لحیم کاری ندارید و میتونید بایکدست قطعه رو نگه دارید و با دست دیگه به آسونی قطعه رو روی برد لحیم کنید همچنین احتمال آسیب دبدن دستتون در برابر سوختگی کمتره
من که استفاده کردم خیلی خوب بود
این هم آدرسی که میتونید کالا رو سفرش بدید امتحانش کنید، چیز جالبیه
http://www.electromax.ir
بچه ها smd چیه؟
فرقشو از کجا تشخیص بدیم؟
smd قطعات ریز الکترونیکی که بصورت سطحی روی برد نصب میشن گفته میشه و فرقش در حجم کمتری که اشکال می کنه
در پروتل روی فوت پرینت قطعه که می خوای انتخاب کنی کلیک کن بعد اگه شکل نمایشداده شده قرمز بود یعنی smd
سلام
من با پروتل dxp کار می کنم می خوام یه مداری که توی dxp کشیدم با سایز واقعیش با پرینتر لیزری روی کاغذ چاپ کنم
من قبلا با 99se راحت متونستم اندازه پایه قطعه ها بصورت واقعی شون چاپ کنم اما تو dxp هرکاری کردم نتونستم
ممنون میشم اگه یه فایل اموزشی یا همین جا برام توضیح بدی
خیلی لطف می کنید اگه سریع جوابم بدیدمهندس
سلام کتابAVRتونودانلودکردم ولی نه باPDFریدرباز میشی نه باادوب ریدر
لطفاراهنمایی کنید