ايران ويج

نسخه‌ی کامل: حذف آفست lm741
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
یه راه واسه اینکه بتونم از بخش مثبت خروجی 741 استفاده کنم یعنی از منبع تغذیه ی دوبل استفاده نکنم و بتونم آفست 741 رو حذف کنم پیشنهاد بدین لطفا.

اگه کسی پیشنهاد نده مجبورم از lm324 استفاده کنم.Sad
آخه 324 دیپ 14 هست و من زیاد جا واسه اوون ندارم باید هر چی میتونم کوچکتر انتخاب کنم چیپمو.
خوب TL072 استفاده کن !

8 پایه هستش و دو تا هم آپ امپ داره !!!
1)لازم نیست دوبل بدین
2)مقدار آفست تو مدار به روش آزمون خطا پیدا میشه
3)ار LM358 یا LM833 که 8 پایه هستن استفاده کنید تازه اینا از نظر نویز پذیری و پهنای باند بهترن و تو یه آی سی 2 تا آپ امپ دارن
راستی یادم رفت که بگم چرا این پست رو ایجاد کردم. 741از وقتی تو مد مقایسه استفاده کردم و تو خروجی بهم 0 و 1 درست و منطقی میداد یعنی ولتاژ بالاتر از 4.3 ولت و کمتر از 2 ولت اما میکرو نمیتونست اونو تشخیص بده بهمین دلیل به فکر حذف آفست افتادم.
ممنون از راهنمایی هاتون.
حالا فکر میکنین که علت تشخیص ندادن میکرو چیه؟
1)آفست انقدرها هم که فکر می کنید مهم نیست (البته تو این مورد شما).
2)ولتاژ تغذیه 741 چند بود؟ باید 6 باشه تا سطحش با میکرو بخونه.
3)میکروتون از نوع L نبود که؟ چون اشباع منفی 741 ولتاژ حدود 1.3 ولت میده که تو نوع L ممکنه خطا بده
4)از برنامه میکرو مطمئنید؟
(۱۸-فروردین-۱۳۸۹, ۰۱:۱۳:۳۸)ilgar نوشته است: [ -> ]2)ولتاژ تغذیه 741 چند بود؟ باید 6 باشه تا سطحش با میکرو بخونه.

من 5 داده بودم. در مورد آپ امپای دیگه هم همینجوریه(6ولت؟--مثل 385)

(۱۸-فروردین-۱۳۸۹, ۰۱:۱۳:۳۸)ilgar نوشته است: [ -> ]3)میکروتون از نوع L نبود که؟ چون اشباع منفی 741 ولتاژ حدود 1.3 ولت میده که تو نوع L ممکنه خطا بده

نه معمولی هستش.

(۱۸-فروردین-۱۳۸۹, ۰۱:۱۳:۳۸)ilgar نوشته است: [ -> ]4)از برنامه میکرو مطمئنید؟

از برنامه که کاملا مطمئنم.
بله وقتی آپ امپ به اشباع مثبت میره، دقیقاً ولتاژ تغذیه تو خروجی نمیفته و حدود 1 تا 1.5 ولت کمتر از تغذیه خروجی میده. تو اشباع منفی هم همینطور دقیقه 0 نمیشه و بین 1 تا 1.5 ولت خروجی میده (همه آپ امپایی که من تا حالا شناختم اینجورین)

اگه شما 5 ولت بدین میتونین با ولتمتر خروجی رو ببینید که احتمالاً 3.7 هستش
(۱۸-فروردین-۱۳۸۹, ۱۱:۳۰:۲۴)ilgar نوشته است: [ -> ]بله وقتی آپ امپ به اشباع مثبت میره، دقیقاً ولتاژ تغذیه تو خروجی نمیفته و حدود 1 تا 1.5 ولت کمتر از تغذیه خروجی میده. تو اشباع منفی هم همینطور دقیقه 0 نمیشه و بین 1 تا 1.5 ولت خروجی میده (همه آپ امپایی که من تا حالا شناختم اینجورین)

اگه شما 5 ولت بدین میتونین با ولتمتر خروجی رو ببینید که احتمالاً 3.7 هستش
نکته ی جالب اینجاست که من ولتاژ اشباع مثبتم 4.63 بود و تو اشباع منفی 1.23 داشتم. اما بازم میکرو تشخیص نمیدادو ولی وقتی به میکرو 4.9 میدادم یک بودن رو تشخیص میداد و وقتی به گراند وصلش میکرد صفر بودن رو تشخیص میداد.Amaze
اون دیگه عیب از میکرو هستش !

معمولا میکرو بالای 3 ولت رو یک در نظر میگیره !!! 2/3 ولتاژ تغذیه !!
(۱۸-فروردین-۱۳۸۹, ۱۳:۰۰:۳۳)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]اون دیگه عیب از میکرو هستش !

معمولا میکرو بالای 3 ولت رو یک در نظر میگیره !!! 2/3 ولتاژ تغذیه !!

و محدوده ی صفرش چنده؟ ولتاژای کمتر از 2 یا کمتر؟
1/3 ولتاژ تغذیه !

همون حدود زیر 1.5 ولت !!!
صفحه‌ها: 1 2