ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل با irf 540
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به بچه های ایران ویج

یه مشکل با ماسفت دارم اوونم اینه که یه ولتاژ زیادی رو ماسفت افت می کنه در حدود 3 4 ولت
ولتاژی که به گیت می دم همون ولتاژ درین

یعنی به درین به گیت وصل هم باشه باز 3 4 ولت افت داره !!

راهنمایی کنید چه طور از شر این افت ولتاژ راحت شم
ترانزیستورهای فت فرمولایی داشتن که یادم رفته
اگه بتونید اون فرمولا و مدارتونو بذارین شاید بتونم کمکتون کنم
(۱۸-فروردین-۱۳۸۹, ۰۱:۱۴:۰۸)ilgar نوشته است: [ -> ]ترانزیستورهای فت فرمولایی داشتن که یادم رفته
اگه بتونید اون فرمولا و مدارتونو بذارین شاید بتونم کمکتون کنم

فرمول ؟ چه فرمولی؟
اینم مدار

یه مسئله جالب وقتی مقاومت بر میدارم بعد با دستم گیت لمس می کنم درست میشه !!! یعنی افت ولتاژ از رو فت برداشته میشه!!
اشتباه وصل کردی خوب
شما سورس رو زمین کن گیت رو هم ۱۰ ولت (تو کاتالوکش ببین) بهش بده درین زمین می شه یعنی یه مقاومت کم پیدا می کنه
اونی که توی کتاب ها خوندی یه مدل دیگست که به درد نمی خوره Biggrin
خیلی کار کردن باهاش راحت گیت هیج جریانی نمی کشه فقط مشکلی که داره یکم خازنیه که لحظه اول یه جریان خوب می خواد وگرنه اگه فرکانس داشته باشی یکم داغ می کنه
این پروژه درس الکترونیک من بود
http://forum.honarjo.com/showthread.php?...n=lastpost
در مورد فت و ماسفت ( به دردت میخوره )
تشکر !! حالا دلیل اینکه بار بالا باشه یا پایین چیه؟

وقتی مدار سری هست چه فرقی باید بکنه؟

الان وقتی بار بین + و درین هست تووووووووووووپ کار می کنه
اما وقتی میاد بین سورس و زمین داغ می کنه!!!

علت چیه هر دو حالت که سری هستن
(۲۳-فروردین-۱۳۸۹, ۰۱:۱۳:۱۹)nader875 نوشته است: [ -> ]تشکر !! حالا دلیل اینکه بار بالا باشه یا پایین چیه؟

وقتی مدار سری هست چه فرقی باید بکنه؟

الان وقتی بار بین + و درین هست تووووووووووووپ کار می کنه
اما وقتی میاد بین سورس و زمین داغ می کنه!!!

علت چیه هر دو حالت که سری هستن

گلم
وقتی بار بالا باشه و شما 10 ولت به گیت بدید ، در حیقیقت دارید به گیت سورس 10 ولت می دید ولی اگه بار پائین باشه و شما نسبت به زمین 10 ولت به گیت بدید موتور راه اندازی می شه با دور گرفتن موتور ماسفت خاموش می شه و پس از مکس دوباره راه اندازی می شه ( روشن خاموش روشن خاموش ولی با داغ کردن ماسفت )

توجه کنید که ولتاژ گیت سورس باید تامین بشه
می تونی ماسفت را بالا وصل کنی و تغذیه گیت سورس را از یه منبع جداگانه تامین کنی ...
مقاومت 10 کیلو تا 1 مگا بین گیت سورس قرار بده .
یا از ارایش پوش پول استفاده کن

اون قضیه دست زدن به گیت هم دلیل داره ....
گیت ماسفت با خاصیت میدان مفناطیسی بار های الکتریکی ساکن کار می کنه
وقتی به گیت دست می زنی بار الکتریکی اندک دست به گیت منتقل می شه و اونا روشن می کنه .
موقع کار کردن با ماسفت های قدرت مچ دست خودت را با یک سیم مسی به زمین مدار یا دستگاه وصل کن . دیگه این اتفاق نمی افته ...
سوالی هست بپرس hkoochooloo@yahoo.com