ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مدار حساس به ولتاژ بالای 40میلی ولت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان عزیز سلام به همگی. یک مدار ساده با opam میخوام وقتی ولتاژ 40 میلی ولت را بهش بدیم یک رله را فعال بکنه. با تشکر
شما می توانید حتی ساده تر از آپ امپ با یک مقاومت ویک ترانزیستور(NPN) اینکارو انجام دهید.
البته ترانزیستور باولتاژ حدود 0.7 فعال می شود که دراینصورت شما باید مقدار مقاومت را باآزمون وخطا بدست آورید ودر ولتاژهای کمتر از 0.7 می توانید ازیک مقاومت بالا برنده هم استفاده نمایید.
ویا اینکه اگر بخواهید از مقایسه کننده ها یا اشمیت تریگر استفاده نمایید در آنها هم باید مقاومتهای مورد نیاز را با محاسبه ویا آزمون وخطا بدست بیاورید/مدارشون هم خیلی آسونه ودر هر کتابی وجود داره!
آقا رسول عزیز:
بیس امیتر حتی اگه مقاومت هم تو مسیر نذارین با 700 میلی ولت کار میکنه نه 40 میلی !(فکر کنم اشتباه محاسباتی بود)

بهترین راه همون استفاده از آپ امپه.
درست می گین شما!
اما من کلی گفتم وخود 40 میلی ولت مد نظرم نبود!
منظور اصلیم این بود که برای ولتاژ 0.7 به بالا این گزینه خوبه!!!!!
نقل قول: البته ترانزیستور باولتاژ حدود 0.7 فعال می شود که دراینصورت شما باید مقدار مقاومت را باآزمون وخطا بدست آورید ودر ولتاژهای کمتر از 0.7 می توانید ازیک مقاومت بالا برنده هم استفاده نمایید.

اما برای آپ امپ میشه از شکل زیر استفاده کرد:
[تصویر:  comparator.jpg]

در صورتی که ولتاژ خروجی آپ امپ کم باشد می توانید از مقاومت بالا برنده استفاده نمایید.