ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکلات با پروتئوس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
من cupling factor را قبلا امتحان کردم اما چیزی غیر از 0.1 را قبول نمیکنه!
(۲۹-شهریور-۱۳۹۰, ۱۴:۲۴:۵۲)sheitunak نوشته است: [ -> ]من cupling factor را قبلا امتحان کردم اما چیزی غیر از 0.1 را قبول نمیکنه!
فكر كنم به خاطر پروتئوست باشه
ورژن پروتئوس من 7.7 sp2 هست و هيچ مشكلي با مقادير ديگه هم نداره .
فايل پروتئوس براي cupling factor 0.5 رو هم گذاشتم .

سلام

من دنبال لايبرري صفحه لمسي 128* 64 (يا بزرگتر ) هستم . به سايتش هم ديروز ميل كردم .امروز به من جواب داد . ولي فكر كنم بهم نده .چون از من يه عكس از About پروتئوسم خواست . پروتئوس من هم كه خدا خيرش بده كرك شدس .
در ضمن اگر لايبرري MMC رو ( تمام پايه هاش توش باشه !!) دارين هم ، اگه بزارين ممنون ميشم .

سلام من یه مشکل سطح پایین دارم در قطعه CCCS2 یا CCVS2 چگونه می شه probe source را مشخص کرد؟
سلام
چند وقت پيش به سايت سازنده پروتئوس ميل زدم و ازش كتابخونه صفحه لمسي مقاومتي (ttouch pad ) رو خواستم . در جواب به من نوشت كه بايد از قسمت help/About برنامم عكس بندازم و براشون بفرستم .من هم اين كارو كردم و دوباره جواب داد كه اين نسخه شما (من) كرك شده است . بايد نسخه شرعي(پولي) رو استفاده كني.
لطفا اگر امكانش هست ، كسي كه نسخه اصليه اين برنامه رو داره يه عكس از لايسنسش ، لطف كنه و بزاره .
خيلي ممنون.
التماس دعا
سلام دوستان من یه مشکل با پوتئوس دارم ممنون میشم اگه کمکم کنید
پرتئوسم ورژن 7.2 هستش اولش تو نسبش مشکل داشتم یعنی به لایسنسش گیر میداد ولی یه پچ دانلود کردم و ایرادش حل شد ولی الان وقتی باهاش کار میکنم یه هو از برنامه میاد بیرون و مجبورم کل طراحی هام رو از اول بکنم ولی دوباره همین اتفاق میفته ممنون میشم اگه کمکم کنید اگه راهی نداره بگید تا نسخه بالاترش رو دانلود کنم
در ضمن ویندوز من 7 32 بیت هستش
اول پیشنهاد می دم از نسخه های به روز استفاده کنید مثل 7.8 یا 7.9 که با یک سرچ می تونید توی انجمن پیدا کنید

ولی در مورد مشکل شما بهتره از این فعال ساز استفاده کنید

http://www.iranled.com/forum/thread-22261.html
سلام
کیبورد 3*4یا3*3یا..... برای دیباگ کردن جواب نمیده؟
کیبورد ها ورژن 7.7 که جواب میده.
با سلام من پروتئوس7.7 را در ویندوز 7 (سون)نصب کردم و بخوبی کار میکنه ولی هنگام پرینت گرفتن چاپگر خطا (ERROR) میده چکار کنم که چاپگر کار کنه
نوع چاپگر brother HL-2140
در ضمن در ویندوز XP مشکلی نداشتم

باتشکر
با استفاده از file\export graphics از مدار تصویر بگیرید. بعد با هر نرم افزاری گرافیکی میتونید چاپ کنید. به شرطی که چاپگر برای سیستم عامل شناخته شده باشد.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9