۱۱-شهریور-۱۳۹۱, ۱۲:۴۹:۲۳
۱۲-شهریور-۱۳۹۱, ۰۰:۳۰:۳۹
(۱۱-شهریور-۱۳۹۱, ۱۲:۴۹:۲۳)mrpmmm نوشته است: [ -> ]سلامسلام
من با 555 مشکل دارم .
نمیدونم درست پالس نمیفرسته .
شما هم یه نگاه بندازین :
مدار شما اشکالی ندارد اما خازن اسیلاتور را باید تغییر میدادید(این از
مسائل بروتئوس است)
بهر حال مدار اصلاح شده را برایتان ارسال کردم
موفق باشید
۲۸-آذر-۱۳۹۱, ۱۸:۲۰:۰۹
سلام اگر کسی در این تاپیک فعالیت می کنه جواب منو بده :
1- پروتئوس گیر داده وقتی میخوام اتو روت کنم میگه : failed to load layout
2- چجور من می تونم کلاس یه نت رو تغییر بدم تا تو پی سی بی بتونم قطر خطوط رو زیاد کنم ؟؟؟؟
متشکر
2- چجور من می تونم کلاس یه نت رو تغییر بدم تا تو پی سی بی بتونم قطر خطوط رو زیاد کنم ؟؟؟؟
متشکر
۲۸-آذر-۱۳۹۱, ۱۸:۳۵:۳۱
(۲۸-آذر-۱۳۹۱, ۱۸:۲۰:۰۹)mhjiranled نوشته است: [ -> ]سلام اگر کسی در این تاپیک فعالیت می کنه جواب منو بده :برای مشکل اول عکسی چیزی ... (احتمالا هیچ لایه ای رو انتخاب نکردید و ...)
متشکر
دوم برید به این جا
لینک صفحه
۲۹-آذر-۱۳۹۱, ۱۰:۵۳:۵۶
جناب بهزاد ، متشکر از پیگیریتون
من مشکلم برطرف شد
از چند تا سایت خارجی خونده بودم رو لیبل بنویسید (calss=power) من هم با پرانتزاش می نوشتم ، مشکل از اون بود و جالب اینکه حتی بعد از اینکه این لیبل رو پاک می کردم مشکل تو ares بود .
استاد اجازه هست ما یه سوال بپرسیم و یه انتقاد کنیم؟؟؟؟
1. انگار یه جایی میشه بوسیله text به نت ها به صورت مستیقیم دسترسی داشت و اونا رو ویرایش کرد. درسته؟
2. شما اطلاعات زیادی دارید و متشکر از اینکه علمتون رو به اشتراک می ذارید ولی خواهشا نوع بیانتون رو طوری کنید که من بی سوات هم که اطلاعاتم کمه سر در بیارم . لینک صفحه ای رو که گذاشته بودید رو نگاه کردم ولی با وجود توضیحات خوب و عکس زیاد نفهمیدم چی به چیه ، باید خودم هم برم دستکاری کنم.
باز هم متشکر
من مشکلم برطرف شد
از چند تا سایت خارجی خونده بودم رو لیبل بنویسید (calss=power) من هم با پرانتزاش می نوشتم ، مشکل از اون بود و جالب اینکه حتی بعد از اینکه این لیبل رو پاک می کردم مشکل تو ares بود .
1. انگار یه جایی میشه بوسیله text به نت ها به صورت مستیقیم دسترسی داشت و اونا رو ویرایش کرد. درسته؟
2. شما اطلاعات زیادی دارید و متشکر از اینکه علمتون رو به اشتراک می ذارید ولی خواهشا نوع بیانتون رو طوری کنید که من بی سوات هم که اطلاعاتم کمه سر در بیارم . لینک صفحه ای رو که گذاشته بودید رو نگاه کردم ولی با وجود توضیحات خوب و عکس زیاد نفهمیدم چی به چیه ، باید خودم هم برم دستکاری کنم.
باز هم متشکر
۲۹-آذر-۱۳۹۱, ۱۳:۲۸:۵۰
یه سوال دیگه
برای نگه داشتن بورد باید روی پی سی بی جا پیچ باشه. این جا پیچ ها رو با چی باید درست کرد؟
فکر کنم باید 2d circle کشید . البته در لایه board edge . درسته؟؟؟؟؟
برای نگه داشتن بورد باید روی پی سی بی جا پیچ باشه. این جا پیچ ها رو با چی باید درست کرد؟
۲۹-آذر-۱۳۹۱, ۱۷:۲۱:۱۴
(۲۹-آذر-۱۳۹۱, ۱۳:۲۸:۵۰)mhjiranled نوشته است: [ -> ]یه سوال دیگهنه همون سوراخ های مربوط به پین های ای سی هارو بزارید M3 پیچ سه میل میشه
بعد که گذاشتید روش راست کلیک کنید توی پروپرتیز لیر رو به دیریل هول تغییر بدید
(۲۹-آذر-۱۳۹۱, ۱۰:۵۳:۵۶)mhjiranled نوشته است: [ -> ]جناب بهزاد ، متشکر از پیگیریتونتوی طراحی پی سی بی با توی شماتیک؟
من مشکلم برطرف شد
باز هم متشکر
۳۰-آذر-۱۳۹۱, ۱۰:۴۱:۵۰
تو شماتیک
۳۰-آذر-۱۳۹۱, ۱۱:۳۷:۴۲
اونجا که قابل دستکاری نیست ، هست؟
۳۰-آذر-۱۳۹۱, ۱۱:۴۴:۰۸
(۳۰-آذر-۱۳۹۱, ۱۱:۳۷:۴۲)mhjiranled نوشته است: [ -> ]اونجا که قابل دستکاری نیست ، هست؟خیر