ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکلات با پروتئوس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
سلام
یک مداری را در پروتئوس طراحی کردم که ،اما از وقتی که سه تا led گذاشتم و هر وقت می خواهم مدار را روشن کنم led ارور missing میده و حالت active هستن و مدار های دیگر ارور نمیدن . چکار کنم ؟
لینک عکس ارور led :
http://upload7.ir/images/72856132300323107250.jpg
لینک عکس مدار :
http://upload7.ir/images/16850074419264155527.jpg
با درود وسلام
برای افزودن آی سی کلیدزن PWM در پروتیوس باید چه کار کرد آنها را پیدا نکردم مثل آی سی های زیر:
TL494 KA7500 SG3524 ...
با سلام
من وقتی یه پی سی بی طراحی می کنم بعد که بقیه طراحی رو به یه وقت دیگه موکول میکنم .بعدا که فایل رو باز میکنم تا ادامه طراحیم رو بدم یوهو می بینم(چی شده...) قطعات و خطوط به شکل کم رنگ و مرده در اومدن و هیچ کاری باهاشون نمی شه کردوکلا باید اون فایل رو دیلیت کنم و دوباره از اول طراکی کنم.بعضی وقت ها اینجوری مشه
سلام
دوستان میخوام در قسمت شبیه سازی پروتئوس یک ولوم اضافه کنم اما در کتابخانه جستجو میکنم پیدا نمیکنم آیا در کتابخانه ولوم داره؟ یا نه؟
شاید من اسم اشتباهی زدم لطفا راهنمایی کنید کدوم قسمت کتابخانه ولوم داره
میخوام یک عدد کلید ولوم اضافه کنم
سلام.
برای ولوم بنویس pot hg
(۰۵-فروردین-۱۳۹۳, ۲۳:۰۲:۴۹)shakha نوشته است: [ -> ]با سلام
من وقتی یه پی سی بی طراحی می کنم بعد که بقیه طراحی رو به یه وقت دیگه موکول میکنم .بعدا که فایل رو باز میکنم تا ادامه طراحیم رو بدم یوهو می بینم(چی شده...) قطعات و خطوط به شکل کم رنگ و مرده در اومدن و هیچ کاری باهاشون نمی شه کردوکلا باید اون فایل رو دیلیت کنم و دوباره از اول طراکی کنم.بعضی وقت ها اینجوری مشه
سلام و وقت بخیر

این احتمال بررسی شود :
At تنظیمات پرونده و پوشه و سطح دسترسی به آنها.
At گاهی پوشه از نوع فقط خواندنی (Read Only) است و هر پرونده ساخته شده در آن نیز از این صفت پوشه پیروی میکند.
با سلام
من یک مبتدئ هستم. یک مدار جمع کننده 4 بیتی با پیش بینی نقلی را با پروتئوس بستم. نمی دانم چرا بعضی از خروجی های XOR زرد رنگ شده و در خروجی نهایی مدار بعضی بیت ها غیر فعال میشوند. و اگر بخواهم کلی تر بپرسم، در چه صورتی خروجی یک گیت زردرنگ می شود؟ -به جای قرمز و آبی-
با تشکر
(۲۸-بهمن-۱۳۹۵, ۱۵:۱۸:۵۷)REZA JAVADI نوشته است: [ -> ]با سلام
من یک مبتدئ هستم. یک مدار جمع کننده 4 بیتی با پیش بینی نقلی را با پروتئوس بستم. نمی دانم چرا بعضی از خروجی های XOR زرد رنگ شده و در خروجی نهایی مدار بعضی بیت ها غیر فعال میشوند. و اگر بخواهم کلی تر بپرسم، در چه صورتی خروجی یک گیت زردرنگ می شود؟ -به جای قرمز و آبی-
با تشکر

سلام به انجمن خوش آمدید
وقتی که سطح منطقی صفر و یک بهم اتصال شوند پایه زرد میشه
یه جای مدار اشتباه کردید که صفر و یک بهم وصل میشن مدارتون رو چک کنید
با سلام
آقا هادی از راهنمایی شما بسیار ممنونم، مشکلم بر طرف شد. از این که وقت می گذارید متشکرم.
سلام عزیزان
میشه لطف کنید بگید این قطعه اسمش چیه و توی \روتیوس معادلش چیه؟؟
دورش خط کشیدم
ممنون
(۳۱-اردیبهشت-۱۳۹۶, ۰۵:۱۵:۰۶)fear009 نوشته است: [ -> ]سلام عزیزان
میشه لطف کنید بگید این قطعه اسمش چیه و توی \روتیوس معادلش چیه؟؟
دورش خط کشیدم
ممنون

سلام خسته نباشید
توی عکس پیوست شده دقیقا معلوم نیست اسم منبع چی هست .(احتمالا همون منبع سینوسی هست) ولی برای آوردن منابع پروتئوس کنار صفحه روی آیکن[تصویر:  fear009.JPG]کلیک کنید که در کادر کناری انواع منابعی که موجود هست رو براتون میاره میتونید انتخاب کنید و اگه هم هر منبعی رو آوردین میتونید اونو به منبعی دیگه هم تغییر بدین (مثلا توی این عکس منبع سینوسی تیک خورده ولی اگه بخوایید پالس باشه پایینیش رو تیک میزنید

[تصویر:  fear009.JPG]
دوتا نکته :1-اگه مدار رو در حالت تقویت کننده امیتر مشترک استفاده میکنید مقدار مقاومتا بنظر درست نیستن 2-پلاریته خازن متصل شده به کلکتور برعکس هست 
فایل پروتئوسش پیوست کردم
موفق باشید
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9