ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکلات با پروتئوس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
ممنونم دوست عزیز .ولی نه منبع سینوسی نیست چون توی منبع سینوسی  phase که نداریم و این منبع مثبت منفی هم داره.تشکر داش
.واقعا ممنون
(۳۱-اردیبهشت-۱۳۹۶, ۱۵:۳۹:۱۷)1نفر نوشته است: [ -> ]
(۳۱-اردیبهشت-۱۳۹۶, ۰۵:۱۵:۰۶)fear009 نوشته است: [ -> ]سلام عزیزان
میشه لطف کنید بگید این قطعه اسمش چیه و توی \روتیوس معادلش چیه؟؟
دورش خط کشیدم
ممنون

سلام خسته نباشید
توی عکس پیوست شده دقیقا معلوم نیست اسم منبع چی هست .(احتمالا همون منبع سینوسی هست) ولی برای آوردن منابع پروتئوس کنار صفحه روی آیکن[تصویر:  fear009.JPG]کلیک کنید که در کادر کناری انواع منابعی که موجود هست رو براتون میاره میتونید انتخاب کنید و اگه هم هر منبعی رو آوردین میتونید اونو به منبعی دیگه هم تغییر بدین (مثلا توی این عکس منبع سینوسی تیک خورده ولی اگه بخوایید پالس باشه پایینیش رو تیک میزنید

[تصویر:  fear009.JPG]
دوتا نکته :1-اگه مدار رو در حالت تقویت کننده امیتر مشترک استفاده میکنید مقدار مقاومتا بنظر درست نیستن 2-پلاریته خازن متصل شده به کلکتور برعکس هست 
فایل پروتئوسش پیوست کردم
موفق باشید

ممنونم دوست عزیز .ولی نه منبع سینوسی نیست چون توی منبع سینوسی  magnitude که نداریم و این منبع مثبت منفی هم داره.تشکر داش

.واقعا ممنون
سلام خواهش می کنم
فکر کنم magnitude  همون دامنه سیگنال یا(amplitude) هست و  توی همین صفحه که عکسشو گذاشتم توی قسمتdelayتیک فاز رو که بزنید میتونید اونو هم وارد کنید 
واسه این کار هم مثبت و منفی داشتن منبع مهم نیست چون منبع ورودی از نوع دی سی نمیتونه باشه و چون کوپلاژ مدار خازنی هست و ولتاژ دی سی عبور نمیکه و مطمئناً منبع از نوع متناوب هست داشتن قطب برای منبع تاثیری نداره
(۳۱-اردیبهشت-۱۳۹۶, ۲۲:۱۱:۲۱)1نفر نوشته است: [ -> ]سلام خواهش می کنم
فکر کنم magnitude  همون دامنه سیگنال یا(amplitude) هست و  توی همین صفحه که عکسشو گذاشتم توی قسمتdelayتیک فاز رو که بزنید میتونید اونو هم وارد کنید 
واسه این کار هم مثبت و منفی داشتن منبع مهم نیست چون منبع ورودی از نوع دی سی نمیتونه باشه و چون کوپلاژ مدار خازنی هست و ولتاژ دی سی عبور نمیکه و مطمئناً منبع از نوع متناوب هست داشتن قطب برای منبع تاثیری نداره

مرسی عزیز
ای کاش ما هم این قدر بلد بودیم
یا حق
سلام عزیزان 
شرمنده دوباره یه سوال

تو پروتیوس چطوری فرکانس قطع بالا و قطع پایین ترانزیستور رو توی یه گراف فرکانسی دارشته باشیم؟؟؟