ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Simpel photo
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
نقل قول: paint.net دیگه opensource نیست. الانه فقط حق decompile دارید. حق ویرایشش هم ندارید.

لایه ها رو تا اونجایی که به نظرم میاد باید خودتون ایجاد کنید. چیز از قبل آماده ای وجود نداره. باید اطلاعات کل اشکالی که میکشید رو داشته باشید و توی هر بار رویداد paint اونا رو ترسیم کنید. اونوقت میتونید هر تغییری که بخواید توشون بدید.

واقعا حالم گرفته شد .
مثلیکه مد شده اولش open-source تا برنامه رشد کنه بعد اونو free میکنن لابد بعدشم پولیش میکنن . همون کاری که my sql مسخره کرد .
یاد حرف یکی افتادم که میگفت هیچی تو دنیا مجانی نیست!
دوستان ميخواهم بتونم خصوصيات رو بذارم براي اين اشكال رسم شده كه بشه روشون يك سري خصوصيات و مشخصه ها رو انجام داد مثل عوض كردن رنگ توپر كردن و... كه در حين كار بشه مدام تغييرش داد و بشه اونو ذخيره و مجددا روش كار كرد
دوستان گویا بدتر از من کسی الگوریتمی با مشخصه های کارهای گرافیکی نمیتونه ارائه بده دوستان فرض کنید می خواهید فتو شاپ رو شبیه سازی کنید چه زاهکاری رو برای مراحل مختلف مثلا کشیدن خط یا شکل و ... انجام میدید کار تو فاز شی گرا انجام میشه بدون استفاده از دستورات آماده موجود برای رسم و کارهای گرافیکی
ممنون میشم کمک برسونید
دات نت که ماشالله همه جور دستور کشیدن داره. فقط باید مدیریتشون کنید.
اول مشخص کنید چه جور برنامه ای میخواید.؟ یه برنامه برای ویرایش و افکت گذاری عکس مثل فوتوشاپ. یا یه برنامه طراحی اشکال که همه جور شکلی بتونید توش بکشید مثل کارل؟
من یک برنامه میخوام بنویسم تو فاز فتو شاپ میخوام بدون استفاده از دستورات پیش فرض دات نت این کار رو انجام بدم که اون مراحل رو مشکلی ندارم میخواهم یک خط یا هر شکل دیگه رو که میکشم مثل فتوشاپ بتونم روش تغییرات بدم نه مثل Paint که دیگه با صفحه مرج میشه بشه بزرگش کرد کوچکش کرد ضخامتش رو زیاد یا کم کرد رنگش عوض کرد و... یا یک تصویر رو آورد روش بشه تغییرات یا افکت گذاری کرد و لایه ها دیگه منظورم واضح شد فکر کنم
ممنون میشم کمک برسونید خیلی دنبالشم.
خب نه. من هنوز نفهمیدم دقیق چی میخواید. من اون تیکه که چطور اشکال جزو عکس نرن رو اینطور به ذهنم میرسه:
شما اشکالی که میکشید رو به صورت آرایه ای ذخیره کنید.
و توی رویداد paint آرایه رو پیمایش کنید و چیزایی که توش هست رو بکشید.
حالا شکل هاتون جدا از هم هستن و هر کاری که بخواید میتونید روشون انجام بدید.
ممنون دوست عزیز اینجا من متوجه منظور شما نشدم من باید مثلا برای رسم یک خط پیکسل پیکسل روشنم کنم از اونجایی که کاربر با موس شروع میکنه تا اونجایی که تموم میکنه حالا شما بگین اینها رو من چطور تو آرایه جا بدم و این آرایه رو چطوری مقدار دهی کنم و ازش بردارم بعد موقع ذخیره فایل چطور؟
اگه امکانش هست یک نمونه ساده ازش بهم نشون بدین تا ببینم منظور شما چی هست
از اینکه کمک میکنید ممنونم
ببینید ما یه شیئ پیکسلی داریم و یه سری اشیاء برداری. اشیاء پیکسلی رو نمیتونیم از هم متمایز کنیم به جز با استفاده از لایه ها.
اشیایی مثل خط و دایره و ... رو برداری اطلاعاتشو نگه داریم راحت تریم. یه آرایه درست میکنید که اطلاعات کل اشیائی که کاربر کشیده توشه. هر خونه اش یه شیئ. برای نشون دادن هم که گفتم.
سلام.
چند وقت بود که سرم به امتحانات مشغول بود ..... ببخشید اگه یکم دیر شد.

این یه مثال برای mask کردن یک عکسه. فکر کنم مشکل شما رو تا 50 % حل می کنه. با زبان Vc#.net (2008) نوشته شده.

[attachment=4995]
ممنون که کمک کردین ولی اینی که شما گذلشتین منظور کار من نیست کلا من یه چیز دیگه میخوام دوست عزیز ممنونم
(۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۱:۴۳:۴۱)moam نوشته است: [ -> ]ممنون که کمک کردین ولی اینی که شما گذلشتین منظور کار من نیست کلا من یه چیز دیگه میخوام دوست عزیز ممنونم

خوب اینو می دونم. می دونم که شما می خواین مثل فتوشاپ لایه ایجاد کنید و بعد روش تغییرات! اما نمیشه این کارو مستقیم کرد . مثلا با همین برنامه:
کافیه شما تعریف کنید که دایره مثلت و ... رو بجای عکس اولیه ، داخل عکس با پس زمینه ی سفید بکشه ، بعدش با استفاده از کد هایی که در روی داد دکمه blend هست اشکال رو به عکس اولیه منتقل کنه. با این کار شما سایز،مختصات، رنگ اشکال رو در دست داری حتی می تونید اونا رو rotate & flip کنید.حتی می تونید از عکس با پس زمینه ی سفید فیلتر find edge بگذرونید تا نتیجه های جالبی رو که بدست می یاد رو ببنید مثل فتوشاپ!!!!

هدف شما همین کارا نیست؟
صفحه‌ها: 1 2 3