۲۲-فروردین-۱۳۸۹, ۱۵:۵۱:۰۲
۲۲-فروردین-۱۳۸۹, ۱۷:۵۰:۰۵
یه نرم افزار دارم به نام Paint.Net که open - source هم میباشد میتونی ازش استفاده کنی
۲۵-فروردین-۱۳۸۹, ۱۴:۰۶:۰۵
سلام
اگه می خوای از c#.net 2008 یا 2005 استفاده کنی میتونی همه ی پیکسل های یه عکس رو توی آرایه ریزی(byte) بعدش همونا رو به یه dll بفرستی تا سرعت پردازش تصویر در برنامت بالا باشه(یه نوشته تو این زمینه در همین انجمن هستش: http://iranled.com/forum/showthread.php?tid=16899 ) در ضمن سایت www.pudn.com مرجع خوبی هستش(زبان english رو از بالای صفحه سمت راست انتخاب کن,فقط باید برای عضویت چندتا برنامه یا کتاب یا ... آپلود کنی)
اینم یه مثال ساده بدون استفاده از DLL در C#.net 2008
[attachment=4788]
اگه می خوای از c#.net 2008 یا 2005 استفاده کنی میتونی همه ی پیکسل های یه عکس رو توی آرایه ریزی(byte) بعدش همونا رو به یه dll بفرستی تا سرعت پردازش تصویر در برنامت بالا باشه(یه نوشته تو این زمینه در همین انجمن هستش: http://iranled.com/forum/showthread.php?tid=16899 ) در ضمن سایت www.pudn.com مرجع خوبی هستش(زبان english رو از بالای صفحه سمت راست انتخاب کن,فقط باید برای عضویت چندتا برنامه یا کتاب یا ... آپلود کنی)
اینم یه مثال ساده بدون استفاده از DLL در C#.net 2008
[attachment=4788]
۲۷-فروردین-۱۳۸۹, ۲۰:۳۵:۵۱
دوستاني كه راهنمايي كردن ممنونم ازشون
بهتر ريز درخواست كنم يك روش بگيد دوستان كه بتونم با اون روش شكل يا خط رسم كنم بدون اينكه با صفحه مرج بشه و بتونم روي اون تغييرات اعمال كنم
ممنونم
بهتر ريز درخواست كنم يك روش بگيد دوستان كه بتونم با اون روش شكل يا خط رسم كنم بدون اينكه با صفحه مرج بشه و بتونم روي اون تغييرات اعمال كنم
ممنونم
۲۷-فروردین-۱۳۸۹, ۲۲:۴۰:۲۶
(۲۷-فروردین-۱۳۸۹, ۲۰:۳۵:۵۱)moam نوشته است: [ -> ]دوستاني كه راهنمايي كردن ممنونم ازشون
ممنونم
یکم بیشتر توضیح بدی شاید بتونم کمکت کنم. آخر های جمله رو نفهمیدم(؟)یعنی می خوای مثل فتوشاپ layer ایجاد کنی؟
در این صورت باید از روش Masking استفاده کنی(کتاب های زیادی توی www.gigapedia.com هست که برای دانلود اول باید عضو بشی) به صورتی که یه bitmap با پس زمینه ی سفید ایجاد کنی و قسمت هایی از عکست رو که می خوای روش کار کنی رو توی اون سیاه کنی. اگه منظورت همین کاره سعی می کنم یه مثال بزارم(در ضمن تاکید میکنم که سایت pudn.com پر از مثال های خیلی خوب و پیشرفته هست)
۲۹-فروردین-۱۳۸۹, ۰۱:۳۰:۳۲
ممنون يك خط ميخواهم بكشم يا يه شكل مثل دايره و... كه بصورت PAint نباشه كه به صفحه كار Mergبشه ميخواهم مثل فتوشاپ كه ميشه روش كار كرد باشه تكنولوژي لايه اي
۳۰-فروردین-۱۳۸۹, ۰۱:۲۸:۱۲
دوستان من برنامه نويسي c# رو خوب ميدونم مشكل من تو گرافيك هستش راهنمايي بفرمائيد دنيايي رو تشكر از شما دارم تو c#گرافيك كم كار كردم
نرم افزارتون رو نميدن حسين آقا لطفا اگه ميشه بدين تا ببينم شايد كمك بود ممنونم
(۲۲-فروردین-۱۳۸۹, ۱۷:۵۰:۰۵)esmaeily-hosein نوشته است: [ -> ]یه نرم افزار دارم به نام Paint.Net که open - source هم میباشد میتونی ازش استفاده کنی
نرم افزارتون رو نميدن حسين آقا لطفا اگه ميشه بدين تا ببينم شايد كمك بود ممنونم
۳۰-فروردین-۱۳۸۹, ۱۷:۱۹:۴۹
paint.net دیگه opensource نیست. الانه فقط حق decompile دارید. حق ویرایشش هم ندارید.
لایه ها رو تا اونجایی که به نظرم میاد باید خودتون ایجاد کنید. چیز از قبل آماده ای وجود نداره. باید اطلاعات کل اشکالی که میکشید رو داشته باشید و توی هر بار رویداد paint اونا رو ترسیم کنید. اونوقت میتونید هر تغییری که بخواید توشون بدید.
لایه ها رو تا اونجایی که به نظرم میاد باید خودتون ایجاد کنید. چیز از قبل آماده ای وجود نداره. باید اطلاعات کل اشکالی که میکشید رو داشته باشید و توی هر بار رویداد paint اونا رو ترسیم کنید. اونوقت میتونید هر تغییری که بخواید توشون بدید.
۳۰-فروردین-۱۳۸۹, ۱۹:۲۴:۰۸
(۳۰-فروردین-۱۳۸۹, ۱۷:۱۹:۴۹)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]paint.net دیگه opensource نیست. الانه فقط حق decompile دارید. حق ویرایشش هم ندارید.
آیا با این حال گذاشتن سورس کد آن در سایت مخالف قوانین سایت هست؟
۳۱-فروردین-۱۳۸۹, ۰۰:۵۴:۱۹
[attachment=4820]
۳۱-فروردین-۱۳۸۹, ۰۲:۱۲:۲۲
ممنون از دوستان كه همكاري ميكنن و ياري رسون هستند