ايران ويج

نسخه‌ی کامل: عکس جدا از آواتار
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
یه درخواست کوچولو دارم.ShyBiggrin
اگه میشه توی پروفایل هر شخصی یه جایی برای گذاشتن عکس بذارین.به غیر از آواتور.که همه هم بتونن اگه دلشون خواست عکس خودشونو بذارن هم یه اواتار داشته باشن.(یعنی هیچکس عکس خودشو جای آواتور نذاره)آخه توی موسسه همه مانیتور منو میبینن و نمیخوام عکس آدمBiggrin کنار صفحه باشه.یا اینکه همتون عکس دختر بذارین کنار آواتارتونBiggrinWhistle
چه کارا
امر دیگه ای ندارین که مسکل موسسه تون باشه و ما حل کنیم احیانن ؟؟؟
سلام
فکر بدی نیست ، مثل سایت فکر کنم p30world بود که برای کاربراش کارت درست میکرد... و میتونستی کارتتو بزاری توی امضات ، حالا توی اون کارت میتونه تخصص کاربر ، اطلاعات ارتباطی و... وجود داشته باشه....
دست بردن توی کد های مای بی بی کار سختیه به فرض که این کارو بکنیم با یه بروز رسانی سایت همه چیز برمی گرده سرجای اول و باید تمام اون کار ها رو دوباره انجام بدیم مگر اینکه خود مای بیبی اینو داشته باشه
فعلا توی قسمت های اساسی مو ندیم Biggrin
(۲۳-فروردین-۱۳۸۹, ۱۴:۵۱:۴۱)Scorpion نوشته است: [ -> ]چه کارا
امر دیگه ای ندارین که مسکل موسسه تون باشه و ما حل کنیم احیانن ؟؟؟
اینکه مشکل موسسه نیست.مشکل منه.من دیگه نمیتونم بیام توی ایرانویج.Biggrin

این کاری که آقای حسین ویج گفتن هم خوبه.فقط بازم عکس میاد روی صفحه.یه جوری باشه که وقتی روی اسم شخص کلیک میکنیم با بقیه ی مشخصاتش بیاد نه کنار آی دیش.
پیشنهاد محبوب پیشنهاد خوبیه ولی در حال حاضر که امکانات نیست می شه تو بیوگرافی لینک عکس رو داد !
( مثل من )

ولی محبوب شما اگه می خوای عکس بذاری تو تاپیک معرفی اعضا عکستو بذار !!!!
سلام عزیزان
من تازه ثبت نام کردم
من دانشجوی ترم 4 برق الکترونیک هستم
می خواستم در زمینه ربات سازی و مقاله فعالیت داشته باشم
میشه کمکم کنین؟
آخه من الان باید چی کار کنم !

دوست عزیز بهتر بود تو بخش و تایپیک مناسب سوالتون رو مطرح می کردین !
می تونین از انجمن زیر استفاده کنین :
http://iranled.com/forum/forumdisplay.php?fid=262
اول باید هدف تون مشخص باشه چی می خواین درست کنین !!!
سوالی هم داشتین همونجا مطرح کنین !!

می تونین خودتون رو هم اینجا معرفی کنین :
http://forum.iranled.com/showthread.php?...1#pid54061
(۲۳-فروردین-۱۳۸۹, ۲۰:۱۲:۲۹)papion نوشته است: [ -> ]سلام عزیزان
من تازه ثبت نام کردم
من دانشجوی ترم 4 برق الکترونیک هستم
می خواستم در زمینه ربات سازی و مقاله فعالیت داشته باشم
میشه کمکم کنین؟

ايشون كه اينجا پست زدن منظورشون اين بوده كه بقيه هم عكسشون بزارن تو اواتورشون Biggrin
(۲۳-فروردین-۱۳۸۹, ۲۰:۰۷:۲۳)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]ولی محبوب شما اگه می خوای عکس بذاری تو تاپیک معرفی اعضا عکستو بذار !!!!

چشمممم
(۲۳-فروردین-۱۳۸۹, ۲۰:۱۹:۳۸)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]آخه من الان باید چی کار کنم !

خونسردیتو حفظ کن و برو سراغ اخطار دادن.کاریه که خوب خوب بلدی.90 درصد اخطارش بدی حله.