ايران ويج

نسخه‌ی کامل: usb to serial with f232bl
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.
من مدار مبدل usb به serial سایت یزدکیت رو درست کردم که ویندوز(ویستا) به طور کامل آن را شناسایی کرده اما هرچی می کنم نمی تونم ارتباط بین میکرو و کامپیوتر رو راه بندازم.

وقتی که زمین مبدل و زمین میکرو با هم متصل اند و سیم های txd , rxd را متصل کرده ام میکرو بالا نمیاد و lcd هیچی نمیاره حتی lcd "Salam" رو.

تنها یه چیز به ذهنم می رسه (کمکم کنید خواهشا)

: توی این مدار از کریستال 6 مگا استفاده شده با این حال آیا باید کرستال میکر. هم 6 مگا تنظیم بشه؟

[تصویر:  pcb-ft232.jpg]
کریستالها مهم نیستند باودریت ها باید برابر باشند
(۲۳-فروردین-۱۳۸۹, ۲۲:۲۴:۰۴)ilgar نوشته است: [ -> ]کریستالها مهم نیستند باودریت ها باید برابر باشند
هردوتاشون 1200 و 9600 رو امتحان کردم نشد.
یه چیزی که الان فهمیدم:

وقتی که هیچ سیمی ( از مبدل به میکرو) وصل نیست میکرو درست کار میکنه اما وقتی که سیم زمین مبدل رو به زمین مدار وصل میکنم میکرو هنگ میکنه و می ایسته. {از منفی بودن سیم زمین مبدل اطمینان دارم و مقدارش هم 5.12-}
میشه مداری که اجرا کردی بذاری ؟

احتمالا ایراد تو سطح تغذیه ها و یکسان نبودن زمین ها هستش !!!!
یک LED توی خروجی مبدل بزار و دیتایی را از کامپیوتر ارسال کن ، LED باید روشن شه یا چشمک بزنه.
یک کار بهتر این است که پایه های RX و TX برد مبدلت را به هم وصل کنی و بعد از طریق برنامه هایپرترمینال ویندوز دیتایی را ارسال کنی و همان دیتا را باید دوباره دریافت کنی ....
با این کارا از صحت عمل کرد برد مبدلی که ساختی اطمینان حاصل میکنی.
(۲۴-فروردین-۱۳۸۹, ۰۰:۳۲:۵۸)naatamam نوشته است: [ -> ]یک LED توی خروجی مبدل بزار و دیتایی را از کامپیوتر ارسال کن ، LED باید روشن شه یا چشمک بزنه.
یک کار بهتر این است که پایه های RX و TX برد مبدلت را به هم وصل کنی و بعد از طریق برنامه هایپرترمینال ویندوز دیتایی را ارسال کنی و همان دیتا را باید دوباره دریافت کنی ....
با این کارا از صحت عمل کرد برد مبدلی که ساختی اطمینان حاصل میکنی.

با ترمینال بسکام امتحان کردم(سیم ها رو به هم وصل کردم) اما متاسفانه انگار که مدار درست کار نمیکنه.
(۲۳-فروردین-۱۳۸۹, ۲۳:۱۶:۵۶)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]میشه مداری که اجرا کردی بذاری ؟

احتمالا ایراد تو سطح تغذیه ها و یکسان نبودن زمین ها هستش !!!!

مدار خاصی نیسنش.
یه ال سی دی 2*16 و میکرو مگا 32 و دو تا سیم های txd , rxd که از مبدل به میکرو اومده(rxd -> txd ,txd ->rxd)
یک احتمال زیاد هم این است که درایور را درست نصب نکردی و برد مبدل از سوی ویندوز درست و صحیح شناخته نشده. به شماره پورت COM هم دقت کن که در برنامه ات درست انتخاب کرده باشی.
سلام....
اینبار به درستی کار کردش
مدار رو توی ویندوز ایکس پی 64 بیت امتحان کردم کار کرد!
البته قبلش یه بار تمام لحیم های پایه ها ی آیسی مبدل رو ذوب کردم تا اگه اتصالی بود رفع بشه...!!! درست شد!!!!!(با Hyper Terminal تست کردم)
مدار مبدل از باوود 4800 به بالا جواب نمیده؟! به عنوان مثال وقتی باوود رو روی 9600 قرار میدم روی ال سی دی یک سری حروف بی ربط میاد. آیا این مشکل می تواند از اختلاف ولتاژ مبدل و میکرو باشد؟(رگولاتور 5 ولت گذاشتم اما تقریبا 4.7 میده.)(ولتاژ مبدل 5.12 است)
یه سوال دیگه:
آیا این مشکل می تواند به طول سیم ها(یو اس بی ویا مبدل به میکرو{rxd,txd})مربوط باشد؟