ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تبدیل 24V DC به 5V DC برای تشخیص میکرو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
از جمله آپ امپهای های ولتاژ میشه LM143 و LM343 رانام برد.
سلام
نفهمیدم . منظور شما از همه opamp دوبل هستن یعنی چی ؟
می شه تغذیه رو با 24 ولت راه اندازی کرد . اینطوری کارم راحت تر میشه
نه !

تغذیه دوبل !

آره میشه !!
اگه با 24 ولت هم میشه با opamp کار کرد که کار من خیلی راحت میشه خوب اونوقت opamp خراب نمی شه مستقیم 24 ولت بهش بدیم نویزی نمیشه زودتر نمیسوزه ؟؟یا ایراد خاصی پیدا نمی کنه ؟؟. اگه می شه بیشتر توضیح بدید
وای مهندس !
تست کن !

معمولا تو مدارت معمولی آپ امپ ها با 30 ولت تغذیه میشن !
دقت کن !
آپ امپ ها تو مدارات نرمال و معمولی 30 ولت تغذیه میشن !
یا همون 15 ولت دوبل !!!

پس نمی تونه با 24 ولت مشکلی داشته باشه !!!
سلام
نمی دونم چرا این lm317k نمی تونه دوتا رله 12 ولتی رو راه اندازی کنه . شاید رگولاتوره خرابه . طبق دیتاشیت بستم
مقدار مقاومت هاشو چند انتخاب کردی و ولتاژ خروجی چند ولت میده !؟؟
مقاومت متغییر 10k گذاشتم
ورودی 24 ولت خروجی 12 ولت میده ولی جریان لازم برای راه اندازی دوتا رله 12 ولتی رو نمی تونه تامین کنه . من برای تست اومدم ورودی lm317k رو 12 قرار دادم و پایه ajust ( پایه ای که مقاومت متغییر بهش وصل میشه ) رو دادم به 12 ولت اینطوری رله ها رو راه می نداخت . ولی زمانی که از مقاومت متغییر برای تغییر ولتاژ استفاده کردم جواب نداد یک جورایی مقاومت متغییر نمی زاره جریان به رله ها برسه .
راستی کوهسنگی رفتین . من نتونستم بیام کلاس داشتم
نمی دونم !

ولی من این مدار رو بستم و 10 سال هستش که داره کار می کنه !!

جوون بودم ساختم !!

همون مدار دیتا شیت !

R1=120ohm
R2=5Kohm

البته R2 پتانسیومتر بودش !!!
سلام
درست شد . طبق دیتا شیت بستم درست شد
سلام..
دوستان من 6 تا سنسور 24 ولت دارم میخوام تبدیلش کنم به 5 ولت..
استفاده از رگولاتور ها حجمش زیاده...
از اپ امپ استفاده کردم درست کار میکنه ولی به خاطر اینکه سنسور ها از کنا ر موتور های ac رد شدن نویز میگیره شدید.. یهو خودش عمل میکنه... بدجور درگیرم کرده.. دوستان ایده ای یا روشی نمیدونم که من استفاده کنم..
اپ امپی که استفاده کردم lm358 است.. درست کار میکنه ولی این نویز دیونه کرده منو...ورودی اپ امپ چی بزارم که نویز موتور تاثیر نزاره..
ممنون
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5