آقای CRazYFULL بنده یک اسپمر یاهو نوشتم.5 ماهی میشه . بعد داستان از این قرار هست که توی تست بود تا اینکه به مشگل فارسیش پی بردم که همین 2 ماه پیش اینجا مطرح کردم. حالا مشگل من اینجاست که الان تو سیستم بعضی از دوستان این برنامه آی دی لوگین نمی کنه. من کلی هم سرور های مختلف توش گذاشتم. حالا دقیقا همون سرور ها توی یک برنامه دیگه هست ولی اون برنامه لوگین میشه ولی برنامه من نمیشه.به نظر شما چرا؟.آیا شما یک سرور یاهو سراغ داری که همه سیستم ها بهش راحت متصل بشند.البته برنامه وصل میشه به سرور http ولی وقتی دیتا ارسال میکنه یک پیغام می اد شبیه همیشه جز چند خط آخرش که یک چیزی در باره x-cache و این جور چیزا مینویسه که الان خاطرم نیست . اگر لازم بود بگید تا دوباره به مشتریم بگم تا برنامه با قسمت debug رو باز کنه و اطلاعات رو بهم بده.
فکر کنم مشکل سیستم هایی که نمیرن تو تنظیمات regional and language bashe که باید کشور و زبان انگلیسی , usa ست بشن
از شما ممنون دوست عزیز به مشتری هام میگم تست کنن خبرم کنن ببینم با این چیزی که ما گفتی درست میشه یا نه. خدا کنه درست بشه کچلم کردن(خنده)
باید درست بشه
معمولا این مشکلا بخاطر یونیکد و امثالهم هست
آقا اگر یکمی فکرش رو می کردم می دیدم که این روش فایده نداره چون طرف با همون سیستم و همون زبان سیستمی وقتی با vpn وصل می شه آی دی هاش login میشه. اما بازم تشکر.
مشکل از سرورها نيست بلکه کارکترهاي À€ که تو پکتها استفاده ميشه بعد از کامپايل تو زبان سيستمی فارسی به صورت ? خوانده ميشن
ميبايست تمام اين کارکترها رو توی سورس برنامه به معادل اسکی بنويسيد که در اين صورت خواندن و درک پکت کمی گنگ ميشه يا دو کراکتر ديگه جايگزين کنيد و موقع فرستادن پکت با معادل اسکی کراکترهای اصلی جايگزين کنيد
آقایان برنام من رو طرف با vpn می تونه login کنه پس مشگل از این چیز ها نیست.
پس بچسب به همون فیلترینگ و سرورها و ...