ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نخستين پرسش
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من در باره لينوكس اصلا اطلاعي ندارم ولي ميخواهم آنرا ياد بگيرم و هدف نهاييم برنامه نويسي تحت لينوكس است.
1- سيستم عامل را از كجا مي توانم پيدا كنم
2- مي توانم اين سيستم عامل را بر روي لپ تاپي كه از لحاظ سخت افزاري براي Windows Visa طراحي شده است بر روي يك هارد ديسك جدا نصب كنم
3- آيا زبان ++C براي برنامه نويسي پيشنهاد مي نماييد؟
4- كتابي در رابطه با آموزش برنامه نويسي تحت لينوكس وجود دارد؟

قبلا از وقتي كه صرف پاسخگويي مي نماييد سپاسگزارم
1 - می تونی آخرین توزیع هر لینوکسی که خواستی رو از سایتش دانلود کنی. سی دی هم می تونی بیرون بخری. اگه تو این یا همایش ها یا این جشن های توزیع جدید شرکت کنی سی دیش رو مجانی میدن!! Biggrin
2 - بله. البته نصب لینوکس یکم دردسر پارتیشن بندی داره. قبل از نصب حتما آموزش نصبش رو ببین.
3 - خود لینوکس که با c نوشته شده. برای ایجاد تغییرات تو لینوکس و سفارشی کردن و یا حتی نوشتن لینوکس جدید باید از c استفاده کنی. برای برنامه نویسی و ایجاد اپلیکشن می تونی از هر IDE تحت لینوکس استفاده کنی. netbeans که زبونش جاواست یا qt که شبیه c++ و ...
در تکمیل صحبتهای spiderman عزیز
QT یک سری توابع کتابخانه برای طراحی اینترفیس هست که در Cubuntu استفاده میشه
مثل
کتابخانه GTK که در Ubunto استفاده شده

برای برنامه نویسی رو لینوکس با ++c کامپایلر Gcc وجود داره
وفکر کنم codeBlocks یک نسخه هم برای لینوکس داشته باشه

برای کسب اطلاعات بیشتر میتونین به سایت زیر مراجعه کنید

کد:
http://www.technotux.org/html/index.php
سلام
در تایید و ادامه صحبتهای سید و مبین عزیز یه تاپیک آموزش برنامه نویسی ++C در لینوکس تو اینجا هست یه سر بزنی بد نیست
(۲۷-فروردین-۱۳۸۹, ۰۸:۳۳:۰۵)robat7 نوشته است: [ -> ]سلام
من در باره لينوكس اصلا اطلاعي ندارم ولي ميخواهم آنرا ياد بگيرم و هدف نهاييم برنامه نويسي تحت لينوكس است.
1- سيستم عامل را از كجا مي توانم پيدا كنم
2- مي توانم اين سيستم عامل را بر روي لپ تاپي كه از لحاظ سخت افزاري براي Windows Visa طراحي شده است بر روي يك هارد ديسك جدا نصب كنم
3- آيا زبان ++C براي برنامه نويسي پيشنهاد مي نماييد؟
4- كتابي در رابطه با آموزش برنامه نويسي تحت لينوكس وجود دارد؟

قبلا از وقتي كه صرف پاسخگويي مي نماييد سپاسگزارم

یکم دیر این تاپیک رو دیدم بازم اجازه بدید جواب بدم . 010

1- به نظر من بهترین توزیع لینوکس اوبونتو هست که 1 روز دیگه توزیع 10.4 اون بیرون میاد . پیشنهاد میکنم مثل من از اوبونتو استفاده کنیدHappy

2- نصب اوبونتو خیلی خیلی آسونه ! اگه می ترسی پارتیشنت بپره و از این حرفا سی دی رو تو ویندوز اجرا کم و گزینه Install Inside windows رو بزن و یکی از درایوهات که فضای خالی داره رو بهش بده تا برات نصب کنه ! اینجوری تمام پارتیشن های ntfs هم میشناسه و هیچ مشکلی پیش نمیاد ! 032

3- برای برنامه نویسی باید دنبال کامپایلر مخصوص اون زبان بگردی که حتی c#.net هم رو میتونی کار کنی ! من خودم شخصا c++ کار میکنم ! 038
بهترین کامپایلر Kdevelop هست اما من از CodeBlock استفاده می کنم !!! 029

4- اصول کار اینه که شما syntax رو بلد باشه ! اگه بلد باشی تو هر محیطی میتونی کد بزنی !!! چه تو ویندوز چه تو لینوکس !!! پس از این لحاظ خیالت راحت باشه !026
اما زبان پرل و پایتون و ... داره و قوی هست ! حتی شل اسکریپت نویسی تو لینوکس واسه خودش یه دنیایی هست .!!! 006

توصیه میکنم اونایی که برنامه نویس هستن وارد دنیای لینوکس بشن !!! کاملا متفاوت و جذاب برای کد زدن018

موفق باشید
نقل قول: توصیه میکنم اونایی که برنامه نویس هستن وارد دنیای لینوکس بشن !!! کاملا متفاوت و جذاب برای کد زدن018
سلام
چرا متفاوت و جذاب است؟
کمی بیشتر توضیح دهید
و گفتین سی شارپ هم میتونیم توی لینوکس کار کنیم؟ جریانش چیه؟ مثلا الان vs2010 اومده چجوری میشه توی لینوکس ازش استفاده کرد؟
(۰۸-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۰:۱۷:۵۸)HoseinVig نوشته است: [ -> ]
نقل قول: توصیه میکنم اونایی که برنامه نویس هستن وارد دنیای لینوکس بشن !!! کاملا متفاوت و جذاب برای کد زدن018
سلام
چرا متفاوت و جذاب است؟
کمی بیشتر توضیح دهید

خوب جالبه دیگه ! Angry
دستت بازه . راحتی . مثل ویندوز همه چی دورو ورت نیست که زود بنویسی بره .باید دنبالش بگردی اکثرا کد باز هست . یه نرم افزار میگیری سورسشم همراشه میتونی مطالعه کنی . بخوای نصب کنی باید خودت کامپایل کنی بعد نصب کنی !!Happy

در کل برای هر کاری میتونی از برنامه نویسی استفاده کنی.Laugh اکثر فایل های سیستمیش کد باز هست . مثلا میتونی مراحل بوت شدن رو به ترتیب ببینی کدشو بخونی مثل ویندوز نیست !!! Shy

تنها راه اینکه بتونی یه برنامه نویس واقعی بشه همینه که با لینوکس یا سیستم عامل های کد باز کار کنی !!! Rolleyes
آخه کمک به توسعه دادن یه سیستم عامل و نرم افزار کدباز از نظر من خیلی جذاب هست . Cool
در کل من که دارم کلی حال میکنم و چند وقته که به صورت کامل کوچ کردم و اومدم لینوکس Tongue
(۰۸-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۰:۱۷:۵۸)HoseinVig نوشته است: [ -> ]و گفتین سی شارپ هم میتونیم توی لینوکس کار کنیم؟ جریانش چیه؟ مثلا الان vs2010 اومده چجوری میشه توی لینوکس ازش استفاده کرد؟

ببین مهندس
چندین نرم افزار هست که میان محیط ویندوز رو تو لینوکس شبیه سازیش میکنن تا بتونی فایل های اجرایی ویندوز زو ران کنی !!! شاید هم بشه vs2010 رو به همین روش باز کنی !!! مثل نرم افزار wine !

اما بعضی از شرکت ها اومدن یه کامپایلر ساختن که داخل لینوکس اجرا میشه و کار میکنه(بر اساس syntax زبان مربوطه) !!! یکی هم واسه c# نوشتن ! اون vs2010 که واسه مایکروسافت هست و تحت ویندوزه !!
مثلا شما میتونی واسه برنامه نویسی به زبان c++ از کامپایلر turboc++ استفاده کنی که ویندوزی هست و یا واسه لینوکس بیای از codeblock استفاده کنی !هر جفتشون میان کد c++ رو کامپایل میکنن اما خروجی فقط تو همون سیستم عامل هست.

پس نتیجه میگیریم که شما باید دنبال اون کامپایلر زبان تو محیطی که میخواین باشید!!!
البته فک کنم اجرا کردن کامپایلر ویندوزی مثل vs2010 با نرم افزار شبیه ساز باعث ایجاد مشکل بشه !!!
مثلا می خوای با پورتی چیزی کار کنی یا کار با مسیر و فایل از این چیزا .... تو لینوکس متفاوته و شاید جواب نگیری !

اما من هویجوری در این مورد مثال زدم ! Laugh
در یه کلام میشه پروژه ای رو که با vs نوشتی (سورس) رو در لینوکس کامپایل یا باز و ویرایش کرد؟
#C رو می تونی با monodevelop کار کنی فکر کنم یه نفر می گفت می تونه پروژه های ویژوال استودیو رو باز کنه
البته انتظار نداشته باش ۱۰۰% ویژوال استودیو باشه
... و خود mono هم میتونه فایل های کمپایل شده دات نتی ( توسط خودش یا VS یا هر چی. IL باشه) رو روی چند تا محیط مثل لینوکس و ویندوز و مک و ... اجرا کنه.

البته من فک کنم بهتر باشه بجای mono کار کردن بریم java یاد بگیریم.
بنظر من اگه میخوایین تو ایران تو شرکت کار کنید ؛
اول SQL Server و asp.net رو یاد بگیرید : بعد بقیه چیزا رو !!