ايران ويج

نسخه‌ی کامل: راهنمائی برای کرک یک نرم افزار
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام به دوستان

یه نرم افزار خارجی هست که متاسفانه امکان خرید اون برای ما میسر نیست.
این نرم افزار بی نهایت مورد نیاز منه و ممنون می شم که روش یا هر کمکی از دستتون بر میاد برای من انجام بدید.

نرم افزار برای دادن سریال نامبر نیاز به HWID داره. hardware ID

چطور می تونم اون رو کرک کنم؟
دست بوس هر نوع یاری شما هستم.
http://www.fx-metropolis.com/files/setup.zip

اگر بتونین کمک کنین هزینهء زحمتتون رو متقبل می شم.

مرسی
دوست عزیز

اگر منظورتون از کمک راهنمایی در مورد کرک یا رفع مشکلی که در حین انجام اون بهش برخوردید باشه اینجا دوستان زیادی برای کمک به شما و آموزش هر آنچه به اون احتیاج دارید آماده هستند اما اگر منظورتون کرک کامل این نرم افزار و تحویل پچ یا کیچن هست باید بگید برای این کار چقدر هزینه می کنید تا اگر کسی تمایل داشت اعلام آمادگی کنه و شرایط تحویل برنامه رو براتون توضیح بده.
سلام مدیر عزیز

در مورد مبلغ من چیزی تو ذهنم نیست. اگر شما بعنوان خبرهء این کار و دوستان اشنا قیمتی معقول تعیین کنند من به دیدهء منت می زارم.

من این نرم افزار رو نیاز دارم

ممنون می شم پیگیری کنید
سلام
خوب هستيد بگذاريد يك نگاه بكنم ! ببينم چيه
پي ام ميدم بهتون
به اميد ديدار
مرسی دوست عزیز

میدونم برای شما کاری نشد نداره.
خیلی ممنون می شم.

بی صبرانه منتظرم
نقل قول: یه نرم افزار خارجی هست که متاسفانه امکان خرید اون برای ما میسر نیست.
این نرم افزار بی نهایت مورد نیاز منه و ممنون می شم که روش یا هر کمکی از دستتون بر میاد برای من انجام بدید.

دوست عزیز حداقل یه توضیح کوچیک در مورد برنامه بده که دوستان بتونن بهتر کمک کنن .
بروی چشم

ببینید این برنامه مخصوص ازمایش سیستم های معاملاتی هستش. یعنی مثلا دیتای یه بازهء زمانی(مثلا 10 سال) رو به اون میدیم و بعد می تونیم از روز اول تا آخر اون رو دقیقه به دقیقه جلو ببریم.( چیز پیچیده ای نیست) حجم برنامه نشون می ده..

این تعریف کلی

حالا الان مشکل برنامه چیه؟

مشکل اینه که اگر رجیستر نشه ما فقط می تونیم برای مدت 1 ماه اون رو تست کنیم نه مثلا 10 سال. یعنی دیتای هر بازه ای رو بدیم باز اون محدودهء یک ماه رو در اختیار ما میذاره.

من کیجن نسخهء 1 اون رو دارم. اگر بدرد می خوره می تونم بهتون بدم. با اینکه اطلاعاتی راجع به کرک ندارم احساس می کنم کار پیچیده ای نیست.

منتظر کمک اساتید هستم

باز اگر سوالی بود در خدمتم. بپرسید تو رو خدا
کی جن نسخهء 1.09

سیستم و روش رجیستری در نسخهء جدید با نسخه های قبلی تغییری نکرده اما کی جن سریال درستی برای ورژن آخری نمیده.
اگر لازم هست من روش رجیستر کردن اون رو بگم.( البته با کمک کیجن و در نسخهء 1.09)
اگر هر چیزی خواستید بفرمائید
با سلام مجدد

برای اینکه از چشم خطا بین خطا پوش اساتید دور نمونه دوباره تاپیک رو زنده کردم

ارادتمند
حجمش یکم زیاده اما تا فردا دانلودش می کنم ببینم می تونم کاریش کنم یا نه!؟
سلام
خوب هستيد
اقا اين برنامه رو چك كردم با دات نت نوشته شده و پك شده . من با خانواده دات نت ها زياد كاز نكزدم و قكر نكم ببتونم بهتون كمك كنم اگر تنوستم حتما توي همين تاپيك خبر تون ميكنم
به اميد ديدار
صفحه‌ها: 1 2