ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ویروس سند تو ال برای یاهو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه دوستان من تازه در این سایت عضو شودم امید وارم کمکم کنید
من یک آموزش برای ساخت یک ویروس میخوام که آدرس سایتم و واسه یاهو سند تو ال کنه
یعنی تو هر سیستمی وارد شه اون سیستم هم ویروسی کنه و برای یاهو اون افراد هم بفرسته لطفا سری این ویروس رو در اختیارم بزارید
برادر اینجا کسی ویروس در اختیار کسی نمی زاره(خنده)شما باید تشریف ببرید شرع کنید به نوشتن بعد بیاید اینجا بگید کجاش مشگل دارید. بنده و دیگر دوستان هم حتما کمک می کنیم.
عزیز کسی که همچین ویروسی (ویروس نه کرم ) مینویسه تا این سطح باید کامل برنامه نویسیش فول باشه
من نوشتمش کدش هم اماده دارم اما متاسفانه اپلود نمکینم چون نمیخوام بهش فحش بدن
اگر میخوای یاد بگیری بنظر من برنامه نویسیتو قوی کن
موفق باشید
سرس این ویروس رو هر کی داشته باشه نمیده چون به این راحتی نیست و طرف کلی براش زحمت کشیده ولی اگه دوست داری پیاده سازیش کنی اینجوریه

اول پنجره یاهو رو پیدا میکنی و لیست ایدی ها رو از SYSLISTVIEW ش برمیداری بعد تو یه حلقه for اون ایدیها رو تو Editbox بالای addlist ها مینویسی و کد کلید inter رو میفرستی بهش وقتی پنجره pm باز شد باید فورا اونو مخفی کنی
متنتو تو قسمت editbox پنجره pm بنویسی و حالت کلیک شدن رو به اون دکمه send بفرستی تا متن ارسال بشه و بعد این پنجره pm رو ببندی
البته این روش اسون هست اما به خاطر نوشتن ایدی تو edit بالای addlist ها یه کم تابلوئه
یه کم راهنمایی
کد:
Public Const MEM_RELEASE = &H8000
Public Const LVM_FIRST = &H1000
Public Const LVM_GETHEADER = LVM_FIRST + 31
Public Const LVM_GETITEMCOUNT = (LVM_FIRST + 4)
Public Const LVM_GETITEM = (LVM_FIRST + 5)
Public Const LVM_GETSTRINGWIDTH = (LVM_FIRST + 17)
Public Const LVM_GETCOLUMN = (LVM_FIRST + 25)
Public Const LVM_GETITEMTEXT = (LVM_FIRST + 45)
Public Const HDM_FIRST = &H1200
Public Const HDM_GETITEMCOUNT = (HDM_FIRST + 0)
Public Const HDM_ORDERTOINDEX = (HDM_FIRST + 15)
Public Const PROCESS_QUERY_INFORMATION = 1024
Public Const PROCESS_VM_OPERATION = &H8
Public Const PROCESS_VM_READ = &H10
Public Const PROCESS_VM_WRITE = &H20
Public Const STANDARD_RIGHTS_REQUIRED = &HF0000
Public Const MAX_LVMSTRING As Long = 255
Public Const MEM_COMMIT = &H1000
Public Const PAGE_READWRITE = &H4
Public Const LVIF_TEXT As Long = &H1
Public Const LVM_GETCOLUMNCOUNT = &HF11B
Public Type LV_ITEMA
   mask         As Long
   iItem        As Long
   iSubItem     As Long
   state        As Long
   stateMask    As Long
   pszText      As Long
   cchTextMax   As Long
   iImage       As Long[code]
   lParam       As Long
   iIndent      As Long
End Type
Public Declare Function OpenProcess Lib "kernel32" (ByVal dwDesiredAccess As Long, ByVal bInheritHandle As Long, ByVal dwProcId As Long) As Long
Public Declare Function VirtualAllocEx Lib "kernel32" (ByVal hProcess As Long, ByVal lpAddress As Long, ByVal dwSize As Long, ByVal flAllocationType As Long, ByVal flProtect As Long) As Long
Public Declare Function VirtualFreeEx Lib "kernel32" (ByVal hProcess As Long, ByVal lpAddress As Long, ByVal dwSize As Long, ByVal dwFreeType As Long) As Long
Public Declare Function WriteProcessMemory Lib "kernel32" (ByVal hProcess As Long, ByVal lpBaseAddress As Any, ByRef lpBuffer As Any, ByVal nSize As Long, lpNumberOfBytesWritten As Long) As Long
Public Declare Function ReadProcessMemory Lib "kernel32" (ByVal hProcess As Long, ByVal lpBaseAddress As Any, ByRef lpBuffer As Any, ByVal nSize As Long, lpNumberOfBytesWritten As Long) As Long
Public Declare Function SendMessage Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, ByRef lParam As Any) As Long
Public Declare Function CloseHandle Lib "kernel32" (ByVal hObject As Long) As Long
Public Declare Function FindWindow Lib "user32.dll" Alias "FindWindowA" (ByVal lpClassName As String, ByVal lpWindowName As String) As Long
Public Declare Function FindWindowEx Lib "user32.dll" Alias "FindWindowExA" (ByVal hWnd1 As Long, ByVal hWnd2 As Long, ByVal lpsz1 As String, ByVal lpsz2 As String) As Long
Public Declare Function GetWindowThreadProcessId Lib "user32.dll" (ByVal hwnd As Long, ByRef lpdwProcessId As Long) As Long
یه خورده دیگه هم راهنمایی
hWindow = FindWindow("YahooBuddyMain", "Yahoo! Messenger")
hWindow = FindWindowEx(hWindow, 0, "YTopWindow", "")
بای بای
یه کاری میخوام انجام بدم اگر شد منم سورس کد چیزی را که میخوای میزارم
موفق باشید
اتفاقا نوشتن چنین ویروسی چنداد سخت هم نیست
سخت ترین جاش انتشار اون هست که چطور انتشارش بدی
ویروس رو تو یک روز میشه بنویسی کد نویسی هم خیلی زیاد نیاز نداره
اگه برنامه نویس باشی میتونی با راههای مختلف منتشرش کنی حتی از طریق خود یاهو مسنجر قربانی
موفق باشی
(۱۷-دى-۱۳۸۹, ۱۳:۱۸:۱۸)kimiafars نوشته است: [ -> ]اگه برنامه نویس باشی میتونی با راههای مختلف منتشرش کنی حتی از طریق خود یاهو مسنجر قربانی
موفق باشی

میدونم رههای زیادی هست و از طریق فلش مموری . اینجور چیزها
اما بنظر من بهتربن راه استفاده از لینک وی بی اسکریپت که اون قبلی الان پچ شده من خودم یه ویروس ساختم تو قسمت انتشارش گیرکردم
اما هر چی میگردم چیزی اونتوری پیدا نمیشه