ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل تنظیم فیوزبیت ها از طریق بسکام
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
من وقتی فایل hex برنامم رو با بسکام پروگرام میکنم تمام فیوزبیت هام بهم میریزه و مجبورم بعد از هر بار پروگرام اونارو تنظیم کنم.

آیا بسکام اینطوریه یا یه جای کار میلنگه؟
نه نبايد اين جوري باشه ! بعد از تغيير هر فيوز بيت اون دكمه اي كه سمت راست فعال ميشه رو بزن تا براي هميشه اعمال بشه رو آيسي
مهندس آیا با خود بسکام پروگرام می کنی !

اگه با نرم افزار هاتل هستش که تیک پروگرم فیوزبیت رو بردار !!
من فایل hex رو با کدویژن میسازم و خواستم با بسکام پروگرام کنم. (بدلیل کند بودن کدویژن در پروگرام کردن).
اما بعد از هر بار پروگرام کردن میکرو، فیوز بیت ها دوباره تغییر میکنن. مثلاً فیوزبیت jtag رو با هربار پروگرام میکرو باید دوباره غیر فعال کنم.
شما اون گزينه اي كه گفتم فعال ميشه رو زدي ؟!
سلام دوستان من میخوام یه میکرو atmeg32 رو از طریق بیسکام برنامه ریزی کنم کسی هست بهم کمک کنه حتی یه لطفی بکنه که چگونگی تنظیم فیوز بیتها رو هم بهم بگه چون مشکل اساسی من همینه برنامه درست کار میکه هیج مشکلی نداره حتی وقتی توسط بیسکام پروگرم شم میکنم پیغام می ده که برنامه داخل میکرو ریخته شد ولی میکرو رو به مدا نصب می کنم هیچی نمی کنه همون برنامه رو هم در داخل پروتوس اجرا کردم بدون هیج اذیت و آزاری کار میکنه هر کس راهنمایی کنه خیلی ممنون می شم
(۲۸-مرداد-۱۳۹۰, ۰۰:۴۳:۱۳)farhadiparsi نوشته است: [ -> ]سلام دوستان من میخوام یه میکرو atmeg32 رو از طریق بیسکام برنامه ریزی کنم کسی هست بهم کمک کنه حتی یه لطفی بکنه که چگونگی تنظیم فیوز بیتها رو هم بهم بگه چون مشکل اساسی من همینه برنامه درست کار میکه هیج مشکلی نداره حتی وقتی توسط بیسکام پروگرم شم میکنم پیغام می ده که برنامه داخل میکرو ریخته شد ولی میکرو رو به مدا نصب می کنم هیچی نمی کنه همون برنامه رو هم در داخل پروتوس اجرا کردم بدون هیج اذیت و آزاری کار میکنه هر کس راهنمایی کنه خیلی ممنون می شم

دوسته عزیز ضمن خوشامد گویی!!!
شما پروگرامرت جیه؟؟
مطمئنی که میکرو رو درست تو مدار یا برد برد جا میزنی؟؟؟
تغذیه فراموش نشده؟؟؟
برنامه تو میکرو ریخته میشه؟؟؟
سلام به همه دوستان
من اولین بارمه که میخوام میکرو رو پروگرام کنم،
البته نحوه پروگرم کردن میکرو رو بلدم، ولی نحوه پروگرام کردن فیوز بیتها را بلد نیستم،
از بسکام استفاده میکنم و میکرو مگا 8

از کدوم منو باید به صفحه پروگرام کردن فیوز بیتها دسترسی پیدا کنم؟
سلام
کافیه در help بسکام در قسمت hndex تایپ کنید Program Send to Chip
حالا خود بسکام برات توضیح میده کافیه عکساشو نگا کنی
به همین راحتی