همانطور که می دانید دستگاه هایی وجود دارند که آی سی هایی ازجمله TTL , CMOC , ... راتشخیص می دهند یعنی اینکه بعضی کارخانه های سازنده مدارهای الکتریکی برای ناشناس ماندن شماره آی سی روی نام آنها را خراش می دهند تا کسی از مدار آن سر در نیاورد.
اما این دستگاه ها علاوه براینکه می توانند شماره ونام آی سی را بگویند همچنین می توانند سالم بودن ویا سوختن آن را تشخیص دهند.
البته این دستگاه ها از وقتی که آی سی های میکروکنترلر به وجود آمده اند دیگر خیلی مطرح نیستند!
ضمن اینکه این دستگاه ها خیلی هم گران قیمت هستند وبراحتی در دسترس نمی باشند!
اما در این میان فکرم به نرم افزار افتاد همانطوریکه برای اسیلوسکوپ گرانقیمت نرم افزارهای ارزان وقابل دسترسی وجوددارد همانطور هم می شود برای تشخیص آی سی هم نرم افزار ساخت که درقسمت سخت افزاریش مثل همین پروگرامرها قسمتی داشته باشد که آی سی را در آن گذاشت وکابلش را به یکی از پورتهای کامپیوتر وصل کرد واز طریق نرم افزار آی سی را تشخیص داد.
البته می دانم که تاکنون این نرم افزار راساخته اند اما نمیدانم در ایران هم پیدا می شود یانه؟
اگر هم نشه مطمئنم که دوستان متخصص در زمینه نرم افزار می توانند این نیاز رابرطرف کنند.
نظر شما چیه؟
نقل قول: کارخانه های سازنده مدارهای الکتریکی برای ناشناس ماندن شماره آی سی روی نام آنها را خراش می دهند تا کسی از مدار آن سر در نیاورد.
فقط ایرانی ها این کارها رو می کنن !!!
حتی میبینی یه کالایی فقط یه وارد کننده داره و همون وارد کننده قبل از عرضه به بازار این حرکت ها رو انجام می ده !!!
مثلا شکل زیر نمونه ای از دستگاه تستر آی سی هستش:
سلام..
یه پروگرام ای وی ار بود که تو دفتر یکی از دوستام دیدم که قیمتش فک کنم حدودا 400 هزار تومن بود...(خودش میگفت)
میگفت قابلیت تشخیص ای سی های سری 74 و .... رو داره...
یه مدار هم تو کتاب بخت اور بود که تست ای سی بود ...
با سلام من دانشجوی رشته الکترونیک از دانشگاه کاشان هستم دارم تستر آی سی درست میکنم احتمالا وقتی به بازار عرضه کنم خدمات زیادی براش بگذارم می خوام این دستگاه رو با قیمت کمتر از 50 هزار تومان اگه بتونم در اختیار دوست داران بگذارم
با سلام من دانشجوی رشته الکترونیک از دانشگاه کاشان هستم دارم تستر آی سی درست میکنم احتمالا وقتی به بازار عرضه کنم خدمات زیادی براش بگذارم می خوام این دستگاه رو با قیمت کمتر از 50 هزار تومان اگه بتونم در اختیار دوست داران بگذارم
(۳۰-فروردین-۱۳۸۹, ۱۰:۴۷:۲۴)رسول نوشته است: [ -> ]همانطور که می دانید دستگاه هایی وجود دارند که آی سی هایی ازجمله TTL , CMOC , ... راتشخیص می دهند یعنی اینکه بعضی کارخانه های سازنده مدارهای الکتریکی برای ناشناس ماندن شماره آی سی روی نام آنها را خراش می دهند تا کسی از مدار آن سر در نیاورد.
اما این دستگاه ها علاوه براینکه می توانند شماره ونام آی سی را بگویند همچنین می توانند سالم بودن ویا سوختن آن را تشخیص دهند.
البته این دستگاه ها از وقتی که آی سی های میکروکنترلر به وجود آمده اند دیگر خیلی مطرح نیستند!
ضمن اینکه این دستگاه ها خیلی هم گران قیمت هستند وبراحتی در دسترس نمی باشند!
اما در این میان فکرم به نرم افزار افتاد همانطوریکه برای اسیلوسکوپ گرانقیمت نرم افزارهای ارزان وقابل دسترسی وجوددارد همانطور هم می شود برای تشخیص آی سی هم نرم افزار ساخت که درقسمت سخت افزاریش مثل همین پروگرامرها قسمتی داشته باشد که آی سی را در آن گذاشت وکابلش را به یکی از پورتهای کامپیوتر وصل کرد واز طریق نرم افزار آی سی را تشخیص داد.
البته می دانم که تاکنون این نرم افزار راساخته اند اما نمیدانم در ایران هم پیدا می شود یانه؟
اگر هم نشه مطمئنم که دوستان متخصص در زمینه نرم افزار می توانند این نیاز رابرطرف کنند.
نظر شما چیه؟
نقل قول: با سلام من دانشجوی رشته الکترونیک از دانشگاه کاشان هستم دارم تستر آی سی درست میکنم احتمالا وقتی به بازار عرضه کنم خدمات زیادی براش بگذارم می خوام این دستگاه رو با قیمت کمتر از 50 هزار تومان اگه بتونم در اختیار دوست داران بگذارم
خوب اینکه خیلی خوبه ما هم ازش استقبال می کنیم
در ضمن اگه
هادی جون زودتر فروشگاه ایرانویج را راه اندازی کنند می توانید با صلاح دید ایشان در اونجا محصولتان را قرار دهید
الان هم اگه محصولی برای فروش داشته باشید می تونید در لینک زیر قرار دهید:
بازارچه
دوست گرامی mmojtabaa پس چی شد این تستر آی سیت؟؟؟
دوستان چطوره با میکرو یدونه تستر بسازیم!!!
این عکس نمونه ای از تستر آی سی هستش که با 8051 ساخته شده:
فکر کنم برنامش باید طوری باشه که گیتهای منطقی رو بشناسه و....
آمادش که خیلی گرونه ....اما با یه برنامه میکرو میشه براحتی وبا قیمت کم درستش کرد
همچی دستگاههایی تو بازار زیاده. پروگرمرهای مشهور TNM همون مدل صدش که 90 تومن قیمتشونه این کارو انجام میدن. .فکر کنم پروگرمرهای ارزونتری هم هستن که امکانات تشخیص و تستر گروهی از آی سی ها رو داشته باشن
بعضیاشون هستن تا 2000 آی سی هم قابلیت شناسایی دارن و پروگرمر و .......
انواع کنترلر و حافظه و آی سی های CMOSو TTL
قیمتشم 90-120 بوده کارایی های دیگه هم داره
برای کسب تجربه میشه برای آی سی های دیجیتال رایجو ساخت اما هیچی آمادش نمیشه
به نظر من نباید بعضی موقع ها زمانو صرف کسب تجربه ای که قبلا تجربه شده کرد
نظر شما چیه؟
(۰۹-مرداد-۱۳۸۹, ۱۲:۲۵:۵۲)reza555 نوشته است: [ -> ]به نظر من نباید بعضی موقع ها زمانو صرف کسب تجربه ای که قبلا تجربه شده کرد
نظر شما چیه؟
همیشه که زمان وتجربه و... که مطرح نیست
پول هم مطرحه
اگه آدم بتونه با برنامه میکرو درستش کنه که خرجش کمتر از 20 تومن میشه ...
من کلا با این جمله مخالفم که گفته بشه چیزی که هست دوباره نباید ساختش ویا اختراع دوباره چرخ و...
خب مثلا تلویزیون هم یه بار ساخته شده اگه ما بیایم بگیم که دیگه مدل دیگش ساخته نشه ...پس این میان ایده تکنولوژی وامکانات جدید به کجا میره
منظورم اینه که اگه یه چیزی دوباره ساخته بشه میشه ایرادها وکمبودهای دفعه قبل رو حذف کرد ورفته رفته پیشرفته ترش کرد
درسته رسول جان
حالا چرا میزنی
ایناییو که میگی قبول دارم
اما به شرط اینکه عیوب طرحهای قبلی رفع بشه یعنی به ایده آلمون نزدیک تر بشه