سلام.من هم همین مشکل رو برای پروگرام کردن دارم.دقیقا همین ارور رو میده.من ازپروگرامر NAP101 و قطعه atmega32استفاده میکنم.خواهش میکنم کمکم کنید
با سلام
من یه پروگرامر دارم که با نرم افزار progisp 168 کارمیکنه.من با این پروگرمر تو ویندوز 32bit کار میکردم الان ویندوزم 64bit هستش که کامپیوتر درایور پروگرمر رو نمیشناسه
میشه راهنماییم کنید چی کنم؟
(۰۳-شهریور-۱۳۹۱, ۰۰:۱۴:۱۴)aghamajid نوشته است: [ -> ]با سلام
من یه پروگرامر دارم که با نرم افزار progisp 168 کارمیکنه.من با این پروگرمر تو ویندوز 32bit کار میکردم الان ویندوزم 64bit هستش که کامپیوتر درایور پروگرمر رو نمیشناسه
میشه راهنماییم کنید چی کنم؟
سلام دوسته من.
شما تشریف ببر داخل دیسک راه انداز اگه که پروگرامرت ویندوز های 64بیت رو ساپورت کنه یک فایل PDF هستش که توضیح فارسیشو نوشته و راهنماییت کرده اگر هم که نباشه که دیگه هیچی...
ولی من پروگرامر با این فایلی که پیوست کردم رو 64بیت نصب شد.
(البته این فایل ماله extreme programmer هستش)
موفق باشی.....
(۳۰-شهریور-۱۳۸۹, ۱۲:۵۳:۲۸)sheykhian نوشته است: [ -> ]سلام.من هم همین مشکل رو برای پروگرام کردن دارم.دقیقا همین ارور رو میده.من ازپروگرامر NAP101 و قطعه atmega32استفاده میکنم.خواهش میکنم کمکم کنید
سلام
اگر فیوز بیتهایlock رافعال نکرده باشید ومیکرو بطور کل سالم باشد راه حل دارد
من یک مدار برگرامر ساده(اما مفید)چند روز بیش در یکی از بستها بیوست کردم
میتوانید انرا بیدا کنید --با اکثر نرم افزارها مثل ponyprog-bascom-codevision هم کار میکند اما من ponyprogرا ترجیح میدهم-با یک ای سی 4011 وچند مقاومت ساخته میشود بروگرامر موازی است وبه کانکتور برینتر وصل میشود
موفق باشید