ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشكل با پروگرمر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام.
وقتي ميخواهم پروگرم كنم يه error ميده (F0000) بعدش مينويسه at..... با atmega32 مچ نيست.
چه كنم؟
پروگرامرت خرابه !

به نرم افزارش معرفیش نکردی ؟

پورت رو اشتباه وارد کردی ؟

فیش پروگرامر خرابه !

و ... !!
یا تغذیه ic بافر درست وصل نیست
مثلا يه پروگرمر خوب الان چه قيمتي داره؟
احتمال داره كه ic 74hc245 خراب باشه ؟
(۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۹:۳۴:۰۹)اشك نوشته است: [ -> ]مثلا يه پروگرمر خوب الان چه قيمتي داره؟
احتمال داره كه ic 74hc245 خراب باشه ؟

سلام.
الان stk300 حدود 10/000 تومان هست. اینو ببین : http://www.ne-ir.com/12580/sec_1/p_9.aspx?lang=Fa

معمولا ایسی بافر نباید چیزیش بشه ولی تستش ضرر نداره و قیمتی هم نداره میشه بگیری ببینی مشکل حل میشه یا نه.
همونجوری که آقا علی گفتند معمولا این مشکل از شناسایی نوع پروگرامر به نرم افزار مربوطه هست.(اینو درست ست کردی؟)
بعضی مواقع هم میتونه از تغزیه مدارت باشه.تغزیه مدارت رو از کجا تامین میکنی؟ نقشه ای که استفاده میکنی رو اگه میتونی بزار؟
نقشه اي ازش ندارم. چون اينو از بيرون خريدم خودم درست نكردمش و نقشه اي ازش ندارم متاسفانه.

اين اينكي كه داده بوديدو من نگاه كردم اما توي بازار خيلي مدل هاي ديگه هست . اگه بخوام اين پروگرمر رو بخرم از كجا بايد بگيرم كه همين مدل رو داشته باشه؟
مهندس یه عکس ازش بذار !!!
به کدوم پورت وصل میشه ؟؟؟

شما چجوری پروگرام می کنی ک فکر می کنی مشکل داره !!

یکم توضیحات بده چی کار می کنی که احتمالا یه جا ایراد داری که پروگرام این خطا رو میده !!!!!

لازم نیست بری پروگرامر بخری !!
خلي ممنون از پيگيري شما دوستان عزيز.

من از يك پروگرمر كه توي سايت www.bioelectronic.com تبليغش هست استفاده ميكنم.
اطلاعاتي در مرد اتصالاتش ندارم و من آي سي هاي 74hc245 رو عوض كردم اما به من در محيط بسي كام ارور ميده.
وقتي f4 رو ميزنم برام اينو مينويسه: could not identify chip with ID:FFFFFF

اين پروگرمر رو گفته كه بايد توي setting گزينه stk200/stk300 ست كنم
مهندس هنگام پروگرام کردم برق میکرو و برق پروگرام که وصله !!!؟؟

تو XP معمولا بهتر جواب می ده !

شماره پورت رو که تغییر ندادی احیانا ؟

تو اون لینکت هم چیزی پیدا نکردیم !
سلام دوست من.
مدل اینی که تبلیغشو گذاشتم اینه : NAP101.
البته فرقی نداره کدام مدلشو بخری چون قائدتا همشون باید کار کنند.

به نظر من هم این مشکل بیشتر به این بر میگرده که تغذیه میکرو و پروگرامرت کافی نباشه و یا اصلا وصل نباشه!

البته نمیخوام نا امیدت کنم ولی در حال حاظر حد اقل تو شیراز یک دانه AVR از هیچ مدلی موجود نیست که یه کم وضعیتش نا امید کننده هست!
سلام .
برقش وصل هست اما به طور كللي مشكل داره .

در تهران هم مشكل شما رو ما هم داريم avr ديگه تقريبا نيست. چه بد!!!
كسي نميتونه اين وضعيت بد رو درستش كنه ؟
راستي من خيلي نياز شديدي به يه پروگرمر داشتم و مجبور شدم كه يكي بخرم.
از راهنمايي هاي شما دوستان عزيز خيلي متشكرم .
اما در حال حاضر مشكلي كه دارم اينه كه وقتي توي برانامم نوشتم كه اگر پورت d.1 ست شد عمليتي را انجام بده در عمل انجام نميده در حالي كه من 5 ولت البته +5 ولت . بهش مستقيما وصل ميكنم اما جواب نميده .
شما دوستان عزيز ميتونيد به مشكل من كمك كنيد؟

با تشكر
صفحه‌ها: 1 2 3 4