سلام
چیکار کنم تا سایت های دانلود مثل rapid share بهم گیر ندن؟
هر فایلی رو که می زنم دانلودکنه سایت سرویس دهنده میگه: شما دارید فایل دیگری را دانلود می کنید و نمی توانید دو فایل را بطور همزمان در سرویس رایگان دانلود کنید.(با توجه به ip address من اینو میگه)
تمام history رو هم پاک کردم نشد,آیا باید IP خودم رو عض کنم؟(ADSL هست)
مهندس یه بار دیسکانت شو و دوباره آنلاین شو !
اینجور مواقع معمولا آی پیت عوض میشه و می تونی دانلود کنی !!
مهندس ip تو adsl بیشتر شهر های ایران ثابت هست.این دوست عزیز احتمالا ip share هست با چند تا سیستم دیگه تو شبکه شرکت ارائه دهنده adsl.
از اساتید محترم در این زمینه راهنمایی می خواهممممممم.
3 تا ویندوز دارم که هر سه تا همین مرضو گرفتن.
مهندس شرکت اینترنتت رو عوض کن !
فکر نمی کردم هنوز هم جایی باشه که آی پی مشترک ارائه بده !
البته می تونی با نرم افزارهای تغییر ای پی ( سرچ کنی تایپیکش موجوده ) یه کارهایی بکنی !
اگه سرعت واست مهم نیست نرم افزارهای فیلطر شکن هم میشه ! ( مثل اولتراساف )
(۳۰-فروردین-۱۳۸۹, ۲۲:۵۲:۲۵)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]مهندس شرکت اینترنتت رو عوض کن !
فکر نمی کردم هنوز هم جایی باشه که آی پی مشترک ارائه بده !
البته می تونی با نرم افزارهای تغییر ای پی ( سرچ کنی تایپیکش موجوده ) یه کارهایی بکنی !
اگه سرعت واست مهم نیست نرم افزارهای فیلطر شکن هم میشه ! ( مثل اولتراساف )
وقتی می خوام با ف.=-لت..ر شکن یه چیزو دانلود کنم یا در اواسط دانلود قطع می شه یا از همون اول یه پسورد می خواد(این پسوردی که می گم مربوط به عضویت و... هست؟ آیا باید در جایی عضو شم؟)
سلام
شما میتونید از سیستم rapidleech استفاده کنی
اونجا لینک دانلودتو میدی برات دانلود میشه روی سرور هاست بعد لینک دانلود میده بهت انگار از سایتت داری دانلود میکنی !
به همین راحتی !
سایت rapidbaz هم همینطوره اما محدود به 20 مگ هست
فکر می کنم من هم قبلا به یه همچین مشکلی بر خورده بودم .... خیلی یادم نیست ولی فکر می کنم مشکل از
سیستم خودتون باشه چون اگه IP Sharing بود از روز اول نمی تونستین دانلود کنید.
به احتمال زیاد روی سیستمتون دو یا چند مرورگر مختلف دارید و با همشون هم کار می کنید این باعث می شه
کوکی ها به درستی کار نکنند یا حتی درست پاک هم نشن! البته اون موقع هم فکر کنم این مشکل باعث شد با
راپیدباز آشنا بشم و دیگه مشکلی نداشته باشم .
سلام دوست من.
برو داخل گوگل و سرچ کن free rapidleech server بعد تو سایتها بگرد و چند تا سرور Rapidleech مجانی پیدا کن و لینک فایل هاتو بده بهش تا روی سرورش دانلود بشه بعد با خیال راحت فایلتو دانلود کن.
اینم یه نمونه سالمش :
http://www.expressleech.com/
معمولا ADSL شیر 1 به 8 میدن.در ضمن از هر 100 کاربر اینترنت 99 تاش تو کاره تراوین هست و یکیش بلده از رپیدشیر فایل بدرد بخور بگیره.پس Share بودن مشکلی واسه ما پیش نمیاره(معمولا).حتی بعضی ISP ها فقط پهنای باند رو تقسیم میکنند و ایپی مجزا میدن.(مانند پارس آنلاین که احتمالا باید امتیاز PAP هم داشته باشه)
به هر حال به قول اون دوستمون بهترین راهش rapidleech هست.
نقل قول: حتی بعضی ISP ها فقط پهنای باند رو تقسیم میکنند و ایپی مجزا میدن.(مانند پارس آنلاین که احتمالا باید امتیاز PAP هم داشته باشه)
مهندس این قضیه رو بیشتر توضیح می دی !
چون دقیقا منم از پارس آنلاین اینترنت گرفتم !!
PAP چیه ؟
یعنی مثلا سرعت 1Mps رو به صورت سخت افزاری که تشکیل شده از روتر و مودم و یه سری تجهیزات دیگه به 8 نفر میدهند.و توسط نرم افزار Accounting میزان مصرف و اختصاص ایپی ثابت یا دینامیک رو برای هر یوزر مشخص میکنند.که یکی از نرم افزارهایی که الان ISP ها ازش استفاده میکنند نرم افزار سیب هست که اگر تو نت سرچ کنید سایتشو پیدا میکنید.
ISP ها حق استفاده از اینترنت ماهواره ای رو ندارند که مجبور شوند یا از مخابرات دیتا خریداری کنند یا از شرکتهایی که به اونها PAP گفته میشه.(اگر یادتون بیاد اوایل به دلیل استفاده بعضی از ISP ها از ماهواره بعضی از کارت اینترنت ها فیل...ر نبود.
چندین سال پیش حدود 7-8 سال پیش ICT مبلغ زیادی رو از (فکر کنم 5 تا شرکت هست) گرفت و به اونها اجازه داد به صورت ماهواره ای دیتا رو بگیرند و به ISP ها بفروشند که به این شرکتها PAP میگن.در حال حاظر هم تو کشور دیگه کسی نمیتونه PAP بشه و....