ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک برای نوشتن یه برنامه کوچیک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من میخواستم یه برنامهای رو بنویسم که وقتی یه فایل exe رو توی چت به یه نفر فرستادم و اون هم فایل منو گرفت (میدونم که الان 90 درصد فایل های اجرایی رو نمی گیرن) با باز کرن فایل یه عکس از دسکتاپ بگیره و بعد همونجا عکسو برای من سند کنه یعنی تو همون پنجره چت عکسو برام سند کنه

قسمت گرفتن عکس رو بلدم
اگه میشه فقط کدی بدید که با پنجره چت یاهو بشه این کار رو کرد
سلام دوست من.

به قول فکر کنم آقای Di Di مدیر یکی از انجمن ها اگر برای نوشتن کمک میخواهید ما در خدمتیم شما شروع کن ما کمکت میکنیم.
اگر هم کد آماده میخواهید چه مبلغی رو حاظر هستید بپردازید؟
نقل قول: به قول فکر کنم آقای Di Di مدیر یکی از انجمن ها اگر برای نوشتن کمک میخواهید ما در خدمتیم شما شروع کن ما کمکت میکنیم.
اگر هم کد آماده میخواهید چه مبلغی رو حاظر هستید بپردازید؟
این بد بخت یه راهنمایی می خواست شما زود زدی تو بازار تجارت جهانی (قلب)
عزیز پنجره مسنجر یا هر برنامه ای که از طریق کشیدن فایل روی صفحش فایل رو شناسایی می کنه یا با شی old در vb هستند یا با یک سری توابع api که توابعش رو یادم نیست. ولی می تونید این قسمت رو برای پنجره شبی سازی کنید .یک سرچ بزنید در مورد drag and drop و توابع api مربوط بهش . البته دو تا کار دیگه هم میشه کرد یکی بیای با کد پنجره رو پیدا کنی بعد منوش رو باز کنی بعد پنجره لود فایل رو باز کنی توش آدرس فایل رو بدی و بعد هم دکمه ok رو بزنی .یا اینکه بیای. نه این رو ولش کن این دیگه خیلی مسخره میشه.ولی به نظر من همون drog and drop و توابعش بهتره.
نه آقا محمد اولش که نوشتم خودتون شروع کنید ما هم کمک میکنیم نگفتم که 100% باید بخریش.
هر چند به نظر من Send عکس از طریق مسنجر اشتباه هست چون توی پنجره مربوطه ارسال فایل نمایش داده میشه و حتی قربانی میتونه اونو لغو کنه.و مشکل دیگه بعضی یاهو مسنجرها اینه که فایل رو درست ارسال نمیکنند.

به نظر من بهتره یه FTP مجانی از یکی از این سرور مجانی ها بگیره و مثلا هر 5 دقیقه یه عکس از صفحه نمایش بگیره و کمپرس کنه و به FTP ارسال کنه.اینجوری میتونه وارد بازار تجارت جهانی هم نشه چون این کار ساده تر هست.نه؟