(۲۹-خرداد-۱۳۹۲, ۲۳:۰۱:۴۴)akbar8 نوشته است: [ -> ]ازه داخلش یدونه مقاومت بود اگه اینجوری باشه خوبه.
یه طرف مقاومت 1.5 که به D+ وصله
طرف دیگه به کجا وصله؟
معمولا مستقیم به 5 ولت usb میزنن
چک کنید اگر یکی از پین های کانکتور یو اس بی به طرف دوم مقاومت وصل بود، اون پین ، 5+ ولته
كسي در مورد فريت بيد چيزي مي دونه؟ كه مقادير و ... رو چطور بايد انتخاب كرد؟ از فروشنده بخوايم بگيريم بايستي شمارهه ي خاصي مشخص كنيم؟
قبلا تو يه سايتي ديدهه بودم ، الان هر چي سعي مي كنم پيداش كنم نمي تونم. بنظرم همون ايرا ميكرو بود.
جوان هم نوع SMD دارهه.
دوستان اسم فارسی سلف ترویدی ، "چندبره" هستش
منبع: فیزیک هالیدی
دوستان چطوری می تونم دیوتی سایکل و عرض یه پالس حساب کنم(دقیق نمی دونم چی میگن ولی وقتی محور مختصات بکشیم میشه عرض)
هادی جون فک کنم اینطرو بود
تعداد خونه ها محور افقی که جزو مثبت هان میشه عرض پالس.
دیوتی سایکل هم میشه خونه ها غرض پالس تقسیم کل خونه های یک سیکل ضربدر 100 برحسب درصد.
هادی جون یعنی بدون شکل موج؟؟!! میخای حساب کنی؟؟
با چی داری پالس رو درس میکنی با 555 با ترانزیستور؟؟
با همون دستور pulsin هه چيه ، تو بسكام ، با همون مي توني عرض پالس رو بگيري ديگه ... ، فركانسش هم كه داري.
اگر دامنه ي پالس ها رو هم مي دوني ، مي توني از يه خازن صافي ردش كني و DC اش كني. حالا ببين انتگرال چه تابعي مي شه مقداري كه بدست آوردي ، ( يكمي سخته نه! :) )
شرمنده حواسم نبود.
این فرمولاش برا آستابل.
R1+R2=x
t1=0.7*x*c
t2=0.7*R2* c
d.c=t1/T*100
R2 مقاومت بین پایه 7 و6
R1 هم Vcc تا 7
c هم که معلومه
خواسی بگو برات تحلیلی حساب کنم فقط شماتیک بزار.
همین .
نقل قول: با همون دستور pulsin هه چيه ، تو بسكام ، با همون مي توني عرض پالس رو بگيري ديگه ... ، فركانسش هم كه داري.
اگر دامنه ي پالس ها رو هم مي دوني ، مي توني از يه خازن صافي ردش كني و DC اش كني. حالا ببين انتگرال چه تابعي مي شه مقداري كه بدست آوردي ، ( يكمي سخته نه! :) )
اینجوری خیلی سخت میشه.
اینم یه نرم اقزار خوب برای هادی جووووووون.
داشتم آپلود میکردم یکم طول کشید.
http://up.sibdownload.com/uploads/137175801800131.zip