(۱۰-تير-۱۳۹۲, ۱۳:۰۰:۱۵)h0x00i نوشته است: [ -> ]سلام ... یه پیشنهاد بهت میدم دیگه خیالت از تغذیه راحت بشه ... برو یه پاور کامپیوتر ردیف کن تمام تغذیه ای که برای کار می خوای بهت میده دقیق و جریان دهی عالی هم داره
سلام
چه نوع پاوری مد نظرتون هست؟ چه برندی؟
یه سری پاور که جریاندهی خیلی پایین دارن و درحد میلی
(۱۰-تير-۱۳۹۲, ۱۳:۰۰:۱۵)h0x00i نوشته است: [ -> ]سلام ... یه پیشنهاد بهت میدم دیگه خیالت از تغذیه راحت بشه ... برو یه پاور کامپیوتر ردیف کن تمام تغذیه ای که برای کار می خوای بهت میده دقیق و جریان دهی عالی هم داره
سلام
آقا حامد شما راهی برای رفع نویزش هم سراغ دارین
نقل قول: سلام دوستان یه آداپتور 220 AC به 5 ولت DC گرفتم حالا چطوری میتونم تشخیص بدم که دو سر خروجی کدوم مثبت هست و کدوم منفی؟
با مولتی متر می تونی
با ی لامپ 5 ولت می تونی
من خودم اگر باشم سیماشه می زنم سر زبونم
ولی شما این کاره نکن به این آداپتور ها اعتباری نیست
اگر ولتاژ زیاد باشه خیلی خطر ناکه
مرتضی جون برو توی این سایت:
http://www.convertfiles.com/
لینک یوتیوب رو بده؛ بهش بگو چه فرمتی میخوایی؛ خودش دانلد میکنه تبدیل میکنه و میزاره دانلود کنیش
اگه بازم نتونستی و یا مشکل داری یه ندا بده ردیفش کنم
Wow ...
معرکست پسر !
تا حجم 256MByte کانورت می کنه!
زدم دارهه دانلود می شه
لینک هایی که می دهه تا چقدر بعد اعتبار دارهه؟
البته خودش یه لینک برای پاک کردن ویدئوی کانورت شده هم گذاشته.
تشکر ویژه محمد جون ، خیلی حال کردم
جناب babyy ظاهرا افزونه هایی هم هست برا دانلود از یوتیوب که من قبلا استفاده می کردم ، البته الان خود دانلود منیجر شناسایی می کنه و کافیه رو دکمه دانلود کنی!
(۱۱-تير-۱۳۹۲, ۱۱:۵۲:۳۲)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]جناب babyy ظاهرا افزونه هایی هم هست برا دانلود از یوتیوب که من قبلا استفاده می کردم ، البته الان خود دانلود منیجر شناسایی می کنه و کافیه رو دکمه دانلود کنی!
تو شهر ما که یوتیوب در دسترس نیست! میره صفحه پیوندها!
(۱۰-تير-۱۳۹۲, ۰۹:۴۱:۱۷)live_1389 نوشته است: [ -> ]من بیشترین تغذیه ای که دارم 10 آمپره، با صحبتایی که اکبر آقا کردن یعنی تا 5 آمپر بیشتر جواب نمیده! در حالی که بیشتر از اینا لازم دارم...
اگه حوصله ساختن داشتین، در مورد LM2678 و امثالش هم فکر کنید
فقط دقت کنید که منظورم دقیقا 2678 هه، نه lm2576
دو تا از اینا 10 آمپر میشه
فقط قیمت اش نجومیه
(۱۱-تير-۱۳۹۲, ۱۹:۰۱:۳۴)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]چه ربطی داشت؟
ربطش اینه که اگه یوتیوب فیلتر باشه نمیتونیم هیچ فیلمی رو ببینیم در نتیجه اون پلاگین یا دانلود منیجیر نمیتونه بهت چشمک بزنه و بگه بیا این فیبلم رو دانلود کن!
دلیلشم اینه که اصلا یوتیوب باز نشده!
چون فیلتره و صفجه پیوندها بهم نشون داده میشه!
ربطش رو متوجه شدید یا بیشتر بازش کنم؟