ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چت باکس علمی ایران ویج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان کسی لینک دانلود protel dxp6.7 رو داره؟؟؟
اگه دارید بذارید
(۱۶-تير-۱۳۹۲, ۱۶:۰۰:۴۰)محمد777 نوشته است: [ -> ]سلام دوستانBiggrin من یه مدار کلاک با 555 درست کردم تا 10 تا ال ای دی رو خاموش روشن کنهWhistle ولی 555 خییییلی داغ میشه بعدش LEDها خاموش روشن نمیشن فقط روشن میمونن باید ظرفیت خازنارو بالا ببرم؟AmazeAmazeAmaze
سلام
مدارتون رو پیوست کنید تا بررسی بشه
سلام
فایل شماتیک رو دانلود کنید ( pdf )
http://bayanbox.ir/id/3421899968259424855?info
مشکلم سر sw3 هست که با بافر سه حالته به میکرو وصله

از بافر سه حالته استفاده کردم، چون تحت شرایط خاصی، باید تک سوئیچ از مدار حذف بشه... یعنی بافر به حالت آمپدانس بالا بره ( درست گفتم اسمشو؟)

حالا سوالم اینجاست که جهت جریان وقتی که بافر وصله، به کدوم طرفه؟
از میکرو به زمین ( زمانی که کلید رو فشردیم)؟ زمانی که کلید قطعه، جریان کدوم طرفه؟ Amaze

فرض کردم که پایه ی میکرو input تعریف شده

اصلا وقتی pio میکرو به صورت input تعریف میشه، برای تشخیص سطح منطقی از مداری که به اون پایه وصله، چقدر جریان میکشه؟
یا اصلا جریانی در کار نیست؟

با این اوصاف sw3 رو به ورودی بافر باید وصل کنم ?
یه لحظه شک کردم... گفتم با شما هم مشورت کنم
(۱۶-تير-۱۳۹۲, ۱۶:۰۷:۵۵)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]
(۱۵-تير-۱۳۹۲, ۰۲:۰۸:۲۹)javad.alavi نوشته است: [ -> ]پروژه کنترل یه موتور سه فازه که تغذیه میکرو هم باید با تغذیه موتور یکی باشه به این صورت که اگه برق موتور قطع شد تغذیه میکرو هم قطع بشه

می گم چرا حالا از plc استفاده نمی کنید؟

درسته که هزینه ساخت بیش تر میشه ولی بهرحال برا این کار طراحی شده.

موتور سه فاز فکر کنم بدجوری باعث ایجاد نویز روی میکرو بشه ، ولی تو plc دیگه این مشکلات حل شده

(۱۶-تير-۱۳۹۲, ۱۶:۰۰:۴۰)محمد777 نوشته است: [ -> ]سلام دوستانBiggrin من یه مدار کلاک با 555 درست کردم تا 10 تا ال ای دی رو خاموش روشن کنهWhistle ولی 555 خییییلی داغ میشه بعدش LEDها خاموش روشن نمیشن فقط روشن میمونن باید ظرفیت خازنارو بالا ببرم؟AmazeAmazeAmaze

من که در این زمینه تخصصی ندارم ، ولی شما قبل led از مقاومت استفاده کردید؟ چون به نظر من همین باعث عبور جریان بیش از حد میشه
نه من مقاومت نزاشتم فقط یه مدار 555 بعدپایه 3 وصله به + ال ای دی هاRolleyes
سلام به سوال کوچولو هر 100 درجه فاراد چند درجه سانتیگراد؟؟
(۱۷-تير-۱۳۹۲, ۱۵:۵۶:۲۳)akbar8 نوشته است: [ -> ]سلام به سوال کوچولو هر 100 درجه فاراد چند درجه سانتیگراد؟؟

فارنهایت سلسیوس °C = (°F – ۳۲) / ۱٫۸
------------------------
ویرایش:
آخ ببخشید الان فهمیدم منظورتون چیه!
سلام دوستان ىه سوال
از کجا مىفهمىد ىه گوشى صفحه نماىشش ال سى دى ىا ال اى دى کدوم بهتره فرقشون در چىه؟
تفاوتاشونه دقیق نمی دونم ولی ال ای دی تو روز خیلی بهتر دیده میشه . در کل ال ای دی بهتره
کلا فرق ال سی دی با ال ای دی توی نحوه روشنایی صفحه هست

البته نمی دونم توی گوشی هم از تکنولوژی استفاده کردند یا نه ، ولی به هر حال ، توی ال سی دی از یک لامپ فلورسنت استفاده شده ولی توی ال ای دی ، از خود الی ای دی!

که خوب طول عمر ال ای ای بالاتره.

اما ، اما ، این دلیل نمیشه که بگیم led بهتره lcd هست ، چون مثلا توی مانیتورهای کامپیوتر به غیر از خود نمایشگر ، تغذیه و سایر مدارت هم مهم هستند ، بااین حساب می بایست اون رو هم مد نظر قرار داد ، چرا که یکی از تعمیرکارا می گفت این ال ای دی ها بدرد نمی خوردند! به خاطر تغذیه مثلا...
ممنون دوستان
به نظر من ال ای دی مزایاش بالاتره.
سوال اصلیم این بود این دو رو چطور از هم در دو گوشی یا تلویزیون مختلف تشخیص بدم؟؟
اصولا تلویزیون های ال ای دی
کم مصرفترن
باریک ترن
با کیقیت ترن
و...