ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چت باکس علمی ایران ویج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلامدوستان Winkمن یه پلو پز دارم میخوام درستش کنم مدلشAMICO BD-4اگه کسی از دوستان باهاش اشنایی داره بگه تا درستش کنیمBiggrinBiggrin
سلام
مشکل پلوپز چیه؟
حرارت نمیده یا؟
حرارت نمیده

اتو ماتیکشم شوت شده یه مقاومتشم از توع پر قدرتا ترکیده بود

اگه عکسی از اتوماتیکش داری بزارین برام چون اتوماتیکش گم شده
(۲۳-تير-۱۳۹۲, ۱۷:۱۱:۱۹)akbar8 نوشته است: [ -> ]هادی جون قراره مقاومت با منبع 220 ولت سری کنی.
ولتاز دو سر مقاومت تویه توان تاثیر داره. اما اینجا که شما ولتاژ دو سر مقاومت نداری. فقط ولتاژ 220 ولتی که با مقاومت سری شده رو داری.
بله خوروجی 220 ولتهه
می خوام جریانی که از منبع کشیده میشه رو حساب کنم
خوب ولتاژ دوسر همون مقاومت 0.1 اهمی رو که قراره با منبع سری کنی رو اندازه بگیر ضربدر 10 کن. میشه جریانت.
سلام کسی از دوسان Rfm12b یا Rfm12bp رو تونسه راه بندازه؟
(۲۴-تير-۱۳۹۲, ۱۶:۱۹:۱۴)akbar8 نوشته است: [ -> ]خوب ولتاژ دوسر همون مقاومت 0.1 اهمی رو که قراره با منبع سری کنی رو اندازه بگیر ضربدر 10 کن. میشه جریانت.
اکبر جون فرمولش چی؟ه مثلا اگر مقاومت 0.22 بود باید در چند ضرب بشه؟
قانون اهم.

u= ri

شما مثلا اگه یه مقاومت 1 اهم روو با هرچی سری کنی و ولتاژ دو سرش رو با ولت متر بگیری ولتاژ دو سرش با جریان عبوریش برابر میشه دیگه.

انگار تویه فرمول بالا به جای r عدد 1 رو بزاری اون وق مقدار u با i برابر میشه دیگه.

حالا ما مثلا مفاومت 0.1 یا 0.2 بزاریم میایم اونو ضربدر 10 یا ضربدر 5 برای مقاومت 0.2 میکنیم تا نسبت بین ولتاژ و جریان یکی شه.وقتی که این نسبت یکی شد ولتاژ و جریان جفتشون یکی ان و کافی فقط ولتاژ بخونید که همون مقدار جریان.
دوستان من ی چیزی را متوجه!!

توی دیتا شیت ی سنسور که چهار تا پین داره نوشته:

Pin Name Comment
1 VO+ Detection Positive Voltage Output
2 VI- Supply Negative Voltage
3 VO- Detection Negative Voltage Output
4 VI+ Supply Positive Voltage

چرا دوتا منفی داره؟!! یکی برای ولتاژ ورودی یکی خروجی!
دوستان پک کردن باتری ( ترجیحا لیتیوم پلیمر ) چطوریه؟ ابزار خاصی دارهه؟! یا با یه هویه معمولی کار راه می یفته؟
می خوام باتری 4سل بگیرم و 3سل اش کنم ، اما چون تا حالا تجربه ای نداشتم گفتم قبلش اینجا مطرح کنم و از راهنمایی دوستان استفاده کنم.

------------
کورش خان ، 2تاش که برای تغذیه هست و 2تا دیگه برای Vo نوشته detection ، یعنی تشخیص. نمی دونم سنسورتون چیه ، اما حتما لازمه دیگه :) مشکلش چیه؟!
برادر مرتضی اگه هنوز نو ان ان روی پیناشون راحت لحیم میچسبه. و راحت با هویه معمولی لحیم میشن.
اما اگه حواست پرت شه اتصالی شن پین ها آب میشه اونوقت لحیم به باقی مونده پین نمیچسبه.