(۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۰:۲۸:۲۲)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]تایمر رو روشن کن !
یه ثانیه وایستا !
تایمر رو خاموش کن و مقدارش رو بخون !!
البته توجه داشته باش اینوطری تا 65535 می تونی بخونی و عدد بیشتز ا این شمرده باشه دوباره از صفر شروع میشه که می تونی وقفه تایمر یک رو فعال کنی و تعداد مراجعات به وقفه تایمر یک رو در نظر بگیری !
مهندس فرکانس متر که دیگه درست کردی !
اینم همونه !!!
من خروجی اپ امپ رو دادم به فرکانس متر...ولی دقت نداره..
یهو 40 الان بعد میشه 164 بعد کم میشه و زیادمیشه!!!
(۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۷:۵۱:۴۰)Sp!d3rm4n نوشته است: [ -> ]در مورد پهنای باند توضیح میدین لطفا؟
پهنای باند کمتر باشه بهتره یا بیشتر؟
خب معلومه دیگه هر چه پهنای باند بیشتری داشته باشیم، امکان انتقال اطلاعات بیشتری از یک نقطه به نقطه دیگر را داریم.
واما مثال هایی درباره درک پهنای باند:
(البته این مطالب کلیاتی در مورد درک بهتر مفهوم پهنای باند هستش)
پهنای باند، ترجمه لغت به لغت اصطلاح Bandwidth است. در بعضی جاها این اصطلاح را «عرض باند» هم ترجمه کردهاند. اگر بخواهیم درک خوبی از معنای این اصطلاح داشته باشیم بد نیست به این مثال توجه کنید. اتوبانی را در نظر بگیرید، معمولاً هر اتوبان یا بزرگراه دارای چند خط (Line) یا باند (Band) است که ظرفیت این بزرگراه را معین میکند. مثلاً اگر بزرگراهی دارای 2 خط باشد طبیعتاً به طور همزمان و از یک نقطه از بزرگراه فقط 2 عدد ماشین امکان عبور دارند (صد البته منظورمان خیابانها و بزرگراههای ایران نیست!) و اگر بزرگراهی دارای 4 خط یا باند باشد به طور همزمان 4 ماشین امکان عبور از کنار هم را دارند.
خوب حالا کافی است در این مثال به جای ماشین، بیت(Bit) و به جای بزرگراه یا اتوبان، سیم یا فیبر نوری که در واقع محیط انتقال اطلاعات هستند، بگذارید.
مثال دیگری که می تواند به درک بهتر شما از این موضوع کمک کند، لولههای انتقال آب است. هر چقدر قطر لوله آب بزرگتر باشد، امکان انتقال آب بیشتری از یک نقطه به نقطه دیگر را دارد. درست مثل پهنای باند، هر چه پهنای باند بیشتری داشته باشیم، امکان انتقال اطلاعات بیشتری از یک نقطه به نقطه دیگر را داریم.
در واقع پهنای باند یا عرض باند به شما میگوید به طور هم زمان چند بیت میتواند از کنار هم رد شوند یا در طول محیط ارتباطی شما با شبکه جابهجا شوند.
اگر خودتان هم فکر کنید شاید بتوانید مثالهای بیشتر و بهتری برای درک بهتر موضوع متصور شوید.
تنها نکتهای که ذکر آن لازم به نظر میرسد تفاوت اصلی در مثالهای ذکر شده با پهنای باند است. در مثالهای بالا هر چه تعداد خطوط یا پهنای اتوبان بیشتر باشد، تعداد ماشین بیشتری میتوانند به طور هم زمان از کنار هم عبور کنند. همچنین هر چقدر قطر لولههای انتقال آب بیشتر باشد، حجم بیشتری از آب میتواند در هر لحظه منتقل شود. اما در وسایل مخابراتی و ارتباطی، صحبت از عرض یا پهنای فیزیکی نیست. به عبارت دیگر برای انتقال اطلاعات بیشتر در یک واحد زمان (مثلاً ثانیه) نیازی به پهنتر کردن و یا عریض کردن محیط انتقال(مثلاً سیم یا فیبرنوی) نیست. در واقع در محیطهای مخابراتی این مودمها هستند که وظیفه رد و بدل کردن اطلاعات را به عهده دارند. به عبارت دیگر، هر چه توانایی مودم شما بیشتر باشد، میتواند حجم بیشتری از اطلاعات را بر روی محیط انتقال جابهجا کند.
البته در وسایل مخابراتی هم توانایی مودمها و هم توانایی محیطهای انتقال در حجم انتقال اطلاعات مؤثرند.
فکر کنم با این توضیحات، بیشتر متوجه اهمیت نقش مودم و توانایی محیط انتقال یا همان کابلهای مخابراتی در تبادل اطلاعات شده باشید. به عبارت دیگر اینکه اگر گاهی با یک مودم مثلاً 56k با سرعت52k به اینترنت وصل میشوید و گاهی با سرعت 49k، علاوه بر مودم به توانایی محیط انتقال نیز بستگی خواهد داشت.
آخرین نکته ضروری در این زمینه، واحد انتقال اطلاعات و ضرایب آن است. همان طور که میدانید واحد انتقال اطلاعات بیت در ثانیه است. در محیط تئوریک هر میزان پهنای باند را میتوانید متصور شوید. از یک بیت در ثانیه(1 bps) تا میلیونها بیت در ثانیه(Mbps) و یا بیشتر. اما در محیط عملی معمولاً با محدودیتهایی روبرو هستید. مثلاً شما نمیتوانید از یک شرکت ارائه دهنده خدمات پهنای باند (نظیر شرکت مخابرات ایران) درخواست پهنای باندی به میزان 913 Kbps کنید. کوچکترین واحد رایج پهنای باند 64K است و معمولاً شرکتهای مخابراتی جدولی را ارائه میدهند که نشان دهنده پهنای باندهایی است که امکان ارائه آن را دارند.
منبع
بعضی جاها لازمه پهنای باند سیستم کم باشه تا هر فرکانسی رو از خودش عبور نده!
وقتی ما در نظر داریم که با فرکانس خاصی کار کنیم مثلاً 200 کیلو هرتز واسه سنسورهای اولتراسونیک، اونموقع با فیلتر پهنای باندو محدود میکنیم تا هر فرکانسی رو از خودش عبور نده، و فرکانسهای کم و زیاد واسش نویز یا اعوجاج تلقی میشن
تو کاتالوگ ADXL نوشته باید پهنای باندش با خازن مشخص بشه. واسه کم کردن نویز.
پس هرچی پهنای باندش کمتر و تیزتر باشه بهتره دیگه؟
گذاشتمش رو 10 هرتز !!
برای کم شدن نویز اپ امپ باید چه کاری بکنم ..
میخوام خیالم راحت باشه!!!
پایه 4 و 7 و خروجی رو با 100 نانو زمین کن :)
منظورم پایه های تغذیه مثبت و منفی بود و خروجی
(۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۳:۰۲:۰۶)ebka نوشته است: [ -> ]برای کم شدن نویز اپ امپ باید چه کاری بکنم ..
میخوام خیالم راحت باشه!!!
علاوه برگذاشتن خازن و....
براش فریت بذار
میتونی از اونایی که بشکل دیود هستن هم برای ورودی وهم برای خروجی بذاری
فریت حلقوی هم میتونی بذاری
کلا فریت نویزو کم میکنه.
من یه ترانس افزاینده 1 به 20 لازم دارم با هسته فریت. جریانم در حد میکروه . SMD باشه که خیلی عالیه. اگه نباشه هم سایزش خیلی کوچیک باشه. کسی فروشگاهی جایی سراغ داره؟
فیلطر شکن پر سرعت چی دارین؟ من که اینجا اومدن برام مکافات شده.