ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چت باکس علمی ایران ویج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
(۰۲-مهر-۱۳۹۲, ۱۱:۵۵:۵۲)mahshid737 نوشته است: [ -> ]نشد.
زیر Track mode آیکن via mode هسش.
با اون خط سبز نیومد.
زیر اونم zone mode بود.
با zone یه خط سبز میومد که به pad دیگه رسوندم اما همین که چپ کلید کردم خط سبز میپره.
با این حساب فایل پروتیوس رو بزارید تا یه نگاهی بهش بکنم ببینم چه خبرهBiggrin
جل الخالقAmaze
یه میکرویی دارم وقتی بهش میگی پایه d.0رو یک کن d.1رو هم یک می کنهConfusedو وقتی میگی یکی رو صفر کن هر دوتا رو صفر می کنهAmaze
میکروم مگاهشته و از نوع a
یه میکرو دیگه هم دارم پروگرامر میشناسش ولی هیچ برنامه ای رو اجرا نمی کنهAmaze
اونم مگاهشته
به نظرتون این دوتا رو میشه کاری کرد؟
(۰۳-مهر-۱۳۹۲, ۱۵:۴۸:۴۲)hadikh73 نوشته است: [ -> ]جل الخالقAmaze
یه میکرویی دارم وقتی بهش میگی پایه d.0رو یک کن d.1رو هم یک می کنهConfusedو وقتی میگی یکی رو صفر کن هر دوتا رو صفر می کنهAmaze
اونم مگاهشته
من میگم یه کامپایلری داری که این کارو میکنهBiggrin
بهتره با یه کامپایلر دیگه هم آزمایش کنی
البته اگه میکرو نو نیست ممکن هست در استفاده قبلی مشکلی براش پیش اومده باشه که من فکر کنم احتمالش کمه.
نقل قول: جل الخالقAmaze
اونم مگاهشته

در مورد اولی:
اگر روی برد بورد امتحانش می کنی ، احتمالا 2تا پایه ها به هم وصل شدن ، شاید سوراخ های برد بوردت مشکل دارهه ، با تست اتصال کوتاه می تونی بفهمیش.( 2 ستون جفت هم رو تست کن ، یا در قسمت دیگری از برد بورد بذارش. )

در مورد دومی:
یه مگا32 قبلا ها داشتم که نمی دونم چطوری ! ، اما به هر حال یه بلایی سرش اومده بود که سر کریستال خارجی تنظیمش می کردی ، باز بدون کریستال پروگرامر می شناختش !
کلا در هر اتصال فیوز بیت هاش رو که read می کردم ، می دیدم یه مقدار متفاوت از قبل هست و کاملا عشقی.
برنامه ای هم run نمی کرد.
یه مداری هست که با ولتاژ 12 ولت اگر اشتباه نکنم از پایه ی reset ، میکرو رو به حالت default اش بر می گردونه ، اگر می تونی اون مدار رو در net پیدا کن و یه تست بزن.
میکرو ی من با اون مدار هم راه نیفتاد ، در نهایت به تاریخ پیوست :)
(۰۳-مهر-۱۳۹۲, ۱۷:۱۹:۵۶)behzady نوشته است: [ -> ]من میگم یه کامپایلری داری که این کارو میکنهBiggrin
بهتره با یه کامپایلر دیگه هم آزمایش کنی
البته اگه میکرو نو نیست ممکن هست در استفاده قبلی مشکلی براش پیش اومده باشه که من فکر کنم احتمالش کمه.
هم با بسکام نوشتم هم با کدویژن فرقی نکرد
میکرو ها رو هم نو خریدم
سخت افزار هم سالمه
یعنی راهی نیست؟
دونه 4800 پول دادم

(۰۳-مهر-۱۳۹۲, ۱۷:۲۹:۵۷)sharin نوشته است: [ -> ]در مورد اولی:
اگر روی برد بورد امتحانش می کنی ، احتمالا 2تا پایه ها به هم وصل شدن ، شاید سوراخ های برد بوردت مشکل دارهه ، با تست اتصال کوتاه می تونی بفهمیش.( 2 ستون جفت هم رو تست کن ، یا در قسمت دیگری از برد بورد بذارش. )

در مورد دومی:
یه مگا32 قبلا ها داشتم که نمی دونم چطوری ! ، اما به هر حال یه بلایی سرش اومده بود که سر کریستال خارجی تنظیمش می کردی ، باز بدون کریستال پروگرامر می شناختش !
کلا در هر اتصال فیوز بیت هاش رو که read می کردم ، می دیدم یه مقدار متفاوت از قبل هست و کاملا عشقی.
برنامه ای هم run نمی کرد.
یه مداری هست که با ولتاژ 12 ولت اگر اشتباه نکنم از پایه ی reset ، میکرو رو به حالت default اش بر می گردونه ، اگر می تونی اون مدار رو در net پیدا کن و یه تست بزن.
میکرو ی من با اون مدار هم راه نیفتاد ، در نهایت به تاریخ پیوست :)
براش پی سی بی زدم با یه میکرو دیگه کار میکنه
اسم مدارش چیه؟(انگلیسی هم هیچی بارم نیستBiggrin)
نقل قول: براش پی سی بی زدم با یه میکرو دیگه کار میکنه
اسم مدارش چیه؟(انگلیسی هم هیچی بارم نیست)
خودم دنبال مدارش نگشتم ، یکی از بچه ها ساخته بود ، گفت میکرو رو بهش بدم که یه تست کنه.
اسم خاصی تو ذهنم نیست ، یه چی سرچ بزن دیگه ، مدارش یه atmega8 هم دارهه.

مطمئنی تمیز اون قسمت رو لحیم کاری کردی؟
عجیبه واقعا!
در نهایت به سازنده اش لعنت و درود بفرست :)
تا جایی که من می دونم تحت هیچ شرایطی محیطی (همین ولتاژ و اینا) میکرو ریست(حالت دیفالت بره) نمیشه
این 12 ولت دوجا کاربرد داره
یکی وقتی که میکرو پایه ریستش رو غیر فعال کردی که در این صورت ریست میشه
یکی وقتی کلاک خارجی نداری که چون در حالت معمول برای ریست شدن نیاز به کلاک هست این دیگه کلاک رو نمی خواد و چون ریست میشه اجازه میده که شما پروگرامر سریال رو بهش وصل کنی
درواقع میشه گفت شما می تونی یه پروگرامر سریال بسازی و میکرو رو ریست کنی
دم دست ترین پروگرامر سریال هم همین avr-doper هست که برد کاملش یه پروگرامر سریال هم داره (توی وب سایت v-usb )‌دنبالش باید باشی
اصلا یه میکرو تاریخی ههBiggrinپایه ی بی.2 هم اصلا کار نمی کنه همیشه یکهBiggrin
نمیدونین اینجا چه وضعیه
فقط یه فروشنده میکروکنترلر میاره
این هفته هم بهم گفته قطعی میکرو اومده و از این حرفا و گفت ما هم هیچکی مگا هشت نمی دیم شما چون مشتری ثابت مایی 3 تا بهت میدم از اون سه تا دوتاش سوخته بود فقط یکیش داره کار می کنه دونه ای هم 4800 دادWhistle
(۰۳-مهر-۱۳۹۲, ۱۸:۲۹:۰۹)hadikh73 نوشته است: [ -> ]اصلا یه میکرو تاریخی ههBiggrinپایه ی بی.2 هم اصلا کار نمی کنه همیشه یکهBiggrin
نمیدونین اینجا چه وضعیه
فقط یه فروشنده میکروکنترلر میاره
این هفته هم بهم گفته قطعی میکرو اومده و از این حرفا و گفت ما هم هیچکی مگا هشت نمی دیم شما چون مشتری ثابت مایی 3 تا بهت میدم از اون سه تا دوتاش سوخته بود فقط یکیش داره کار می کنه دونه ای هم 4800 دادWhistle
حدیث داریم از بهزاد (درود بر گل رویشBiggrin) که مژده دهید آن دوست ما که از مگا 8 دور افتاده است روزی در مگا 2551 غرق خواهد شدBiggrin
(۰۴-مهر-۱۳۹۲, ۰۰:۱۷:۴۷)behzady نوشته است: [ -> ]حدیث داریم از بهزاد (درود بر گل رویشBiggrin) که مژده دهید آن دوست ما که از مگا 8 دور افتاده است روزی در مگا 2551 غرق خواهد شدBiggrin
اتفاقا الان چند روزه دارم دنبال یه میکرویی میگردم تو مایه های مگا8 ولی ارزونتر چیزی سراغی نداری؟
سلام
به نظرتون بهترین راه برای قفل کردن میکرو چیه؟
میخوام کسی نتونه ازش برنامه رو برداره