ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چت باکس علمی ایران ویج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
کسی لینک سالم و تست شده مالتی سیم سراغ داره؟

می ترسم دانلود کنم همه چیز توش باشه جز مالتی سیم
(۱۹-مهر-۱۳۹۲, ۱۴:۵۸:۴۱)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]کسی لینک سالم و تست شده مالتی سیم سراغ داره؟

حال کردید جوون مردم رو اغفال کردم Biggrin

آقا خب شما پروتئوس داری از همون استفاده کن! چون کار کردن باهاش واسم سخته از مولتی سیم استفاده کردم
ولی شما اگه مشکلی نداری باهاش خب از همون پروتئوس استفاده کن!!
(۱۹-مهر-۱۳۹۲, ۱۴:۵۸:۴۱)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]کسی لینک سالم و تست شده مالتی سیم سراغ داره؟

از سایت میهن دانلود، بگیر
اینم لینک
کد php:
http://mihandownload.com/2013/09/%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-Multisim-Ultiboard-PowerPro-%d9%86%d8%b1%d9%85-%d8%a7%d9%81%d8%b2%d8%a7%d8%b1-%d9%85%d9%88%d9%84%d8%aa%db%8c%d8%b3%db%8c%d9%85-%d9%88-%db%8c%d9%88%d9%84%d8%aa%db%8c-%d8%a8%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b7%d8%b1%d8%a7%d8%ad%db%8c-%d9%88-%d8%b1%d8%b3%d9%85-%d9%85%d8%af%d8%a7%d8%b1-%d8%a7%d8%a7%d9%84%da%a9%d8%aa%d8%b1%db%8c%da%a9%db%8c.php 
نه ، مولتی سیم می خوامBiggrin

حالا اصلا فرقش دقیقا با پریتیوس چیه دقیقا؟
(۱۹-مهر-۱۳۹۲, ۱۷:۱۰:۵۷)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]نه ، مولتی سیم می خوامBiggrin

حالا اصلا فرقش دقیقا با پریتیوس چیه دقیقا؟

فرقش زیاده:)
انگار میخوای محیط keil رو با codevision مقایسه کنی:)
مثلا تو پروتئوس میتونی میکروکنترلر هم برنامه ریزی و شبیه سازی کنی ولی با مولتی این قابلیت و نداری

باید دانلود کنی خودت ببینی توش چه خبراست:)
یه چند قرنی میشه باهاش کار نکردم:)
(۱۹-مهر-۱۳۹۲, ۱۷:۱۰:۵۷)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]حالا اصلا فرقش دقیقا با پریتیوس چیه دقیقا؟

فرقش شبیه تفاوت notepad با word هستش Biggrin
میشه بی زحمت تناسبش رو هم بکشید؟Biggrin

نوت پد مثل مالتی سیم هست یا پریتیوس؟
(۱۹-مهر-۱۳۹۲, ۱۴:۱۴:۰۶)behzady نوشته است: [ -> ]سلامBiggrin
من دنبال یه لاین درایور سه حالته مثل (74125) هستم که به راحتی سرعت سویچش به 35Mhz برسه.
کاری به سرعت قطع و وصل شدنش ندارم (پایه سوم)‌منظورم تغییر حالت خروجی نسب به ورودی هست.
ولتاژ و ایناش هم مهم نیست سویچ رو بکنهBiggrin
سلام
سایت ti رفتی بگردی؟
منظورت همون 3state buffer هست؟ خودشم یکطرفه دیگه؟ درسته؟
یا همون non-inverting buffer/driver ؟

(سایت ti رو با شیلترفکن Biggrin باز کن... برای آی پی ایران بسته است)

مثلا تا 50 مگاهرتز 74241 و 74244 هستن

آخ.... انگار اشتباه گفتم
اون f_max که اونجا نوشته با فرکانس سوئیچ کردنش ظاهرا متفاوته
Confused
خب من مولتی سیم رو دانلود کردم و نصب کردم.منتها شانس من به پورت 8080 احتیاج داره و فکر کنم اینو اس کیو ال سرور اشغال کرده ، چجوری درستش کنم؟
پورتش کجا بود!!!!
پیغام می داد

ولی دیگه نمی دهBiggrin

الان ی مشکل دیگه داره
لایسنس می خواد