(۲۶-مهر-۱۳۹۲, ۱۰:۱۴:۱۰)Ambassador نوشته است: [ -> ]دوستان مولفه انتخاب سیم لحیم چیه؟ من می خوام عمده ای بخرم ، چه جنسی رو باید درخواست کنم؟
باید درنظر بگیری سیم لحیم با چه قطری به کارت میاد
میخوای با قطعات smd کار کنی
میخوای با سری dip کار کنی
حداقل و حداکثر عرض ترک هات معمولا چقدر هست
بسته به کاربرد و نیاز قطر مناسب تهیه کنید
در مورد جنس هم، روی برچسب رول معمولا درصد آلیاژها رو مینویسه
درصدها دقیق خاطرم نیست
تحقیق کنید تا یه جنس خوب گیر بیارید
نقل قول: سیم لحیم
سیم لحیم یک سیم نازک و آلیاژی از دو فلز سرب و قلع میباشد و به شکل یک سیم مفتولی و با قطرهای مختلف که معمولا دور یک قرقره پیچیده شده در بازار موجود میباشد . وظیفه سیم لحیم متصل کردن اجزای مختلف به یکدیگر است.سیم لحیم از نظر قطر یا ضخامت آن میتواند نازک و یا ضخیم باشد که نوع ضخیم آن در کارهای صنعتی و ورقکاری استفاده شده و از نوع نازک آن در الکترونیک استفاده شده که معمولا یک تا 5/1 میلی متر قطر دارد . در داخل سیم لحیم مغزی از روغن لحیم وجود دارد که باعث بهتر شدن لحیم کاری میشود . مغزی باعث پاک شدن اکسایش موجود شده و سطح درگیر در فرآیند ذوب را تمیز میکندسیم لحیم هر چقدر قلع بیشتری داشته باشد جنس آن مرغوبتر است و درصد قلع معمولا در حدود 60 درصد و سرب حدود 40 درصد میباشد . لحیمهای بدون سرب هم وجود دارد٬ اما این لحیمها برای ذوب شدن به دمای بالاتری نیاز داشته و میزان «خیسی» آنها کمتر است. این موضوع بدان معنا است که برای کار کردن با آنها نیاز به هویه بهتری دارید و همچنین کندن آنها نیز کار سختتری است. لحیمهای بدون سرب برای محیط زیست بهتر هستند و مزایای دیگری نیز دارند و تقریبا به همان شیوه لحیمهای معمولی کار میکنند.هویه با گرم کردن سیم لحیم و ذوب کردن آن بر روی فیبر اتصال بین خطوط کیت را برقرار میسازد.
سپاس دوستان. پس یعنی هرچی سربش بیشتر باشه کار کردن باهاش راحتتره ولی سست تره.
سلام برای سیم لحیم برند Ashai خوبه. تقربیا جنس خوبی داره. من ازش راضی ام. بیشتر از اینکه از جنسش راضی ام از بوش خوشم میاد.
البته برند قلابی تویه بازار زیاد واسه همین نمیشه به برنداطمینان کرد.
یه مغازه زیرزمین امجد ته راه رو هس همه ی برند های سیم لحیم داره. از مدل ایرانی گرفته تا چینی.
(۲۶-مهر-۱۳۹۲, ۱۰:۱۴:۱۰)Ambassador نوشته است: [ -> ]عکس از این با کیفیت تر نداشتم :
زود تر عکس میزاشتی دیگه آقا مسلم
اینا دیود زنر ان...
C13v یعنی زنر 13 ولته
اون 5t هم که نوشتین، فکر کنم ST هستش(اسم شرکت هه)
کسی پروژه اسیلوسکوپ با avr رو ساخته؟
چجوریه؟ واقعا جواب می ده؟
اگر انگشتتون روي سورس خاصي هست نمي دونم.
اما در كل بله مي شه ، اما فركانس بسيار بسيار كمي رو جواب مي دهه كه بدرد يه كار واقعي نمي خورهه.
(۳۰-مهر-۱۳۹۲, ۰۰:۱۹:۲۶)sharin نوشته است: [ -> ]اگر انگشتتون روي سورس خاصي هست نمي دونم.
اما در كل بله مي شه ، اما فركانس بسيار بسيار كمي رو جواب مي دهه كه بدرد يه كار واقعي نمي خورهه.
در حد مگاهرتز.مثل اسیلوسکوپ واقعی ، اینا که توی سایت هستن اینطوری هستن؟ یا؟
اگر نیستن میشه ارتقاشون داد؟
ممنون
سلام
بچه ها یه پایه ی میکرو نهایتا چقدر می تونه جریان بده؟16 میلی آمپر زیاده؟
یه مداری 25 میلی آمپر جریان میکشه حالا اگر یه باطری 1 آمپر ساعت بهش وصل باشه چقدر باطری عمر می کنه؟
ببخشید یه سوال دیگه
باطری کتابی چند آمپر ساعته
نقل قول: باطری کتابی چند آمپر ساعته
اینو از روش باید بخونی و برای هر باتری متفاوته فکر می کنم ، برای باتری های خارجی و مرغوب بیش تره
(۰۳-آبان-۱۳۹۲, ۰۲:۵۲:۳۷)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]نقل قول: باطری کتابی چند آمپر ساعته
اینو از روش باید بخونی و برای هر باتری متفاوته فکر می کنم ، برای باتری های خارجی و مرغوب بیش تره
نه روش ننوشته
خدا لعنت کنه تایوانه
3 شنبه یه مگا 16 خریدم الان هر کار می کنم تاینر 2 روشن نمیشه
کسی نمی دونه این چه مرگشه