ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چت باکس علمی ایران ویج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
(۱۸-آبان-۱۳۹۲, ۲۰:۰۲:۰۹)Ambassador نوشته است: [ -> ]سلام

دوستان یه ترانزیستور قدرت در حد tip41‌ اما مثبت بهم معرفی کنید.
سلام
tip42 مثل همونه
سلام دوستان

این محیط ترمینال امولاتور بسکام دقیقاً‌ کجاست ؟ :-)
(۲۸-آبان-۱۳۹۲, ۲۰:۰۱:۲۱)Ambassador نوشته است: [ -> ]سلام دوستان

این محیط ترمینال امولاتور بسکام دقیقاً‌ کجاست ؟ :-)

سلام مسلم جان گل
تو نوار tools هستش
میتونی محیط بسکام کلیدهای ctrl+t رو بزنی
سلام دوستان خوبید؟Biggrinمن میخوام icپروگرم کنم پروگرامر رو هم کامپیوترم میشناسه ولی میام برنامه رو بریزم توای سی اخطار میده ؟
چرا؟؟؟؟AmazeAmazeAmazeAmazeAmazeAmaze
سلام خداروشکر خیلی خوبیم :-)

خب چندتا دلیل میتونه داشته باشه، یکی قبلاً‌ کریستال بهش وصل کردین، یکی اینکه فیوزبیتا رو بد تنظیم کردیم(برا خودم چندبار اتفاق افتاد) یکی اینکه دوستان میان میگن :)
(۱۴-آذر-۱۳۹۲, ۲۱:۱۵:۴۰)محمد777 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان خوبید؟Biggrinمن میخوام icپروگرم کنم پروگرامر رو هم کامپیوترم میشناسه ولی میام برنامه رو بریزم توای سی اخطار میده ؟
چرا؟؟؟؟AmazeAmazeAmazeAmazeAmazeAmaze

سلام سپاس
چه اخطاری میده؟
ْسلام به دوستان

یه باتری لیتیوم 7.4 ولت 8 آمپر دارم، میخوام این ولتاژ رو بدم به یکی از پینای میکرو، ولتاژش رو چطوری بیارم پایین؟

با تقسیم مقاومتی زدم اما مقاومتا داغ کردن،‌ چه راهی پیشنهاد میدین، البته اگه مقاومت وات بالا بزارم دیگه داغ نمیکنه اما چه راهه دیگه ای هست ؟

ممنون.
اصلا اسم این پروگرامر چیه؟؟؟؟؟؟؟؟WhistleWhistleWhistle
روی اون آی سی هایی هم که سفید رنگه نوشتهexterm proghramer
(۱۵-آذر-۱۳۹۲, ۱۲:۳۸:۱۲)Ambassador نوشته است: [ -> ]ْسلام به دوستان

یه باتری لیتیوم 7.4 ولت 8 آمپر دارم، میخوام این ولتاژ رو بدم به یکی از پینای میکرو، ولتاژش رو چطوری بیارم پایین؟

با تقسیم مقاومتی زدم اما مقاومتا داغ کردن،‌ چه راهی پیشنهاد میدین، البته اگه مقاومت وات بالا بزارم دیگه داغ نمیکنه اما چه راهه دیگه ای هست ؟

ممنون.

سلام
ولتاژ رو میخواین با adc اندازه بگیرین؟
یا قراره فقط وصل یا قطع بودن باتری با یه pio از میکرو تشخیص داده بشه؟

مقدار مقاومت ها رو توی تقسیم مقاومتی، بیشتر کنید تا تلفات کمتر بشه

و یا اگه هدف تشخصیص وصل بودن باتری هست، می تونید از دیود زنز زیر 5 ولت (یا همین 5.1 ولت ها) استفاده کنید.
(۱۵-آذر-۱۳۹۲, ۱۶:۲۰:۰۴)salehjg نوشته است: [ -> ]سلام
ولتاژ رو میخواین با adc اندازه بگیرین؟
یا قراره فقط وصل یا قطع بودن باتری با یه pio از میکرو تشخیص داده بشه؟
مقدار مقاومت ها رو توی تقسیم مقاومتی، بیشتر کنید تا تلفات کمتر بشه

و یا اگه هدف تشخصیص وصل بودن باتری هست، می تونید از دیود زنز زیر 5 ولت (یا همین 5.1 ولت ها) استفاده کنید.

احسنت صالح جان،‌هدف فقط وصل یا قطع بودن باتریه، این دیود زنر متوجه نشدم، یعنی چی زیر 5 ولت؟

ممنون
دیود زنری انتخاب کنید که مشخصه ولتاژش کمتر از 5 ولت باشه تا خروجی مدار زنر، به میکرو آسیب نزنه.

I_Diode = (V_IN - V_OUT) / R

باید کاری کنید که حداقل 5 میلی آمپر از دیود بگذره... یعنی مثلا I_Diode رو مساوی 7 میلی آمپر قرار بدید و معادله ی بالا رو برای پیدا کردن R، حل کنید...

(V_IN همون ولتاژ ورودی از باتری هستش که زیاده)

V_OUT ولتاژ خروجی مدار زنر هست که باید برابر باشه با مشخصه ولتاژ دیود زنر(مثلا اگه از دیود زنر 5.1 ولت استفاده کنید، باید بجای V_OUT عدد 5.1 قرار بدید)

دیود های زنر یه توان دارن، مثلا 1 وات.... اگه توان تلف شده در دیود زنر بیشتر از اون، باشه، دیود میسوزه و اتصال کوتاه میشه...
از همین پدیده به عنوان یه فیوز حساس به ولتاژ استفاده میکنن...
یعنی یه ولتاژی به میکرو میدیم مثلا 5 ولت
میخوایم مطمئن بشیم که اگه ولتاژ یهو زیاد شد، میکرو آسیب نبینه،... برای این کار یه دیود زنر بایاس معکوس بدون مقاومت بین + منبع تغذیه و GND قرار میدن،

مثلا اگه زنر 5.1 ولت بود، با بیشتر شدن ولتاژ ورودی از 5.1 ولت، جریان زیادی از زنر عبور میکنه و با بیشتر شدن توان تلف شده روی دیود از ماکسیمم توان(مثلا 1 وات)، دیود زنر، میسوزه و منبع تغذیه اتصال کوتاه میشه... در نتیجه، میکرو کنترلر و ... سالم می مونند.

یه تجربه:

اکثر منبع تغذیه های دیواری و ... که سوئیچینگ هستن، توی خروجیشون یه زنر به شرایطی که بالا گفتم، موازی شده.

اگه قطب های منبع تغذیه رو برای چند لحظه به یه منبع تغذیه با ولتاژ بیشتر وصل کنید، باعث میشه اون دیود بسوزه و خروجی منبع سوئیچینگ، اتصال کوتاه بشه....

اگه متوجه نشید و بذارید همین جوری روی پریز بمونه، داغ شدن بیش از حد ماسفت هاش باعث سوختن اش میشه...

1 بار تجربه کردم....
کم مونده بود آتیش بگیره Confused