ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چت باکس علمی ایران ویج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
اولین زنر رو به دو سرش ولتاژ دادم داغ کرد و از وسط نصف شد :-) ( مصداق عمل فیوز دیگه ؟)

خب صالح جان اون 7 میلی آمپر رو بر چه اساس بزارم و اینکه خروجی بر چه اساسی بدست میاد؟

مثلاً : 7=(3.3-7.3)/R

آخرش R میشه 1.75 ،‌بر چه اساس هست؟
خب صالح جان مگه نباید اینطور باشه که وقتی زنر 3.3 ولت رو بهش 7 ولت میدیم اونطرف 3.3 ولت خروجی بده؟
سلام به همه دوستان.
به کمکتون احتیاج دارم.یه سری اطلاعات درمورد 4تاماسفت بصورت پل Hوای سی تولیدپالس 555 و درایورIR2113 احتیاج دارم.هرنوع اطلاعاتی اعم از نحوی کارکرد و شکل مدار ودیتاشیت و توضیح در موردپایه های آی سی هاوهر چیزی که به شناخت کامل این قطعات کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دمتون گرم
(۱۶-آذر-۱۳۹۲, ۱۷:۰۳:۵۸)Ambassador نوشته است: [ -> ]اولین زنر رو به دو سرش ولتاژ دادم داغ کرد و از وسط نصف شد :-) ( مصداق عمل فیوز دیگه ؟)

خب صالح جان اون 7 میلی آمپر رو بر چه اساس بزارم و اینکه خروجی بر چه اساسی بدست میاد؟

مثلاً : 7=(3.3-7.3)/R

آخرش R میشه 1.75 ،‌بر چه اساس هست؟

آره
ولی دقت کنید که واحد جریان تو فرمول، میلی آمپر هه.
پس واحد مقاومت باید کیلو اهم بشه( چون واحد ولتاژ، ولت هه)

یعنی 1.75 کیلو اهم...

اون دیود زنری که تست کردین، بعد از سوختن، اتصال کوتاه نشد؟
کلا ترکید؟
چند ولت دادین بهش؟
و اینکه چند وات بود که ترکید؟
ممنون
پس داخل عکس از دوتا نقطه سمت چپ باید 7.3 ولت بدم و دوتا نقطه سمت راست خروجیمه؟ و اون مقاومت هم 1.75 کیلو اهم

من قصد داشتم تستش کنم که اگه از یه سمتش 7.3 ولت 8 آمپر بدم چند ولت ازش میگیرم که اشتباهی از اونطرف منفی هم بهش وصل کردم و از وسط نصف شد( اونقدر داغ شده بود که دستم تا چنددقیقه بعدش میسوخت). نمیدونم فکر نکنم روش نوشته باشه.
(۱۶-آذر-۱۳۹۲, ۲۰:۳۵:۲۵)علللی نوشته است: [ -> ]سلام به همه دوستان.
به کمکتون احتیاج دارم.یه سری اطلاعات درمورد 4تاماسفت بصورت پل Hوای سی تولیدپالس 555 و درایورIR2113 احتیاج دارم.هرنوع اطلاعاتی اعم از نحوی کارکرد و شکل مدار ودیتاشیت و توضیح در موردپایه های آی سی هاوهر چیزی که به شناخت کامل این قطعات کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دمتون گرم

سلام
مهندس باید سرچ بزنید
در مورد 555 اطلاعات میدم باقی با خودتون
همه چیز در مورد آی سی 555
مدار داخلی آی سی 555
دیتاشیت آی سی 555

خوش باشید.
سلام دوستان
جواب سوال من چی شد؟
راستی کسی میتونه راه و روش ساده ی حل کردن ماکسترم ها و مینترم هارو بگه؟
(۱۷-آذر-۱۳۹۲, ۱۸:۵۷:۳۸)محمد777 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
جواب سوال من چی شد؟

سلام جواب سوال قبلیاتون رو که نمیدونم ، منظورتون ماکسترم و مینترم های داخل مدار منطقیه؟ کجاشون رو مشکل دارید؟
باسلام.در موردماسفت بصورت پلHو آی سی555 ودرایور IR 2113 نحوی کارکرد و مدار ودیتاشیت و هرنوع اطلاعات درمورد این قطعات که به شناخت کامل ازش کمکم کنه احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنییییییییییییییییییییید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(۱۸-آذر-۱۳۹۲, ۰۳:۰۶:۵۵)علللی نوشته است: [ -> ]باسلام.در موردماسفت بصورت پلHو آی سی555 ودرایور IR 2113 نحوی کارکرد و مدار ودیتاشیت و هرنوع اطلاعات درمورد این قطعات که به شناخت کامل ازش کمکم کنه احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنییییییییییییییییییییید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
اینجا پاسخ داده شد
(۱۷-آذر-۱۳۹۲, ۱۹:۳۲:۳۲)Ambassador نوشته است: [ -> ]
(۱۷-آذر-۱۳۹۲, ۱۸:۵۷:۳۸)محمد777 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
جواب سوال من چی شد؟

سلام جواب سوال قبلیاتون رو که نمیدونم ، منظورتون ماکسترم و مینترم های داخل مدار منطقیه؟ کجاشون رو مشکل دارید؟
کلا همشووووووووWhistleWhistleWhistleWhistleWhistle