سلام یه سوال کوچیک دارم کسی میدونه چرا کهربا رو وقتی با پارچه پشمی مالش میدی بار منفی می گیره ؟!! لازمه اضافه کنم وقتی میله پلاستیکی رو مث خودکار با پشم مالش میدیم بار مثبت پیدا میکنه میدونین چرا دیگه
تو میله چون ما خودمون بار منفی داریم میله هم بارش منفی میشه و باهای مثبت پارچه رو می کشه سمت خودش و اونم مثبت میشه اما تو کهربا دارای بار منفی میشه
واقعا سوالم کوچیک بود
(۲۴-بهمن-۱۳۹۲, ۲۰:۱۵:۰۳)saber.k نوشته است: [ -> ] (۲۳-بهمن-۱۳۹۲, ۱۹:۱۲:۴۱)saber.k نوشته است: [ -> ]اینجا کسی تاحالا با ماژول MPU6050 کار کرده؟
فکر کنم اولین پست پرتال در همین مورد باشه!
با بیسیک میخوام! البته من پروژه رو دانلود نکردم ولی اینطور که متوجه شدم با C کار شد!
[/quote]
دوستان کسی کار نکرد؟؟
سلام دوستان
من بخوام این کد رو برا مگا 16 تغییر بدم باید چکارش کنم؟
کد:
$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 8000000
Config Timer1 = Pwm , Pwm = 8 , Compare A Pwm = Clear Down , Prescale = 1
Config Portd = Output
Dim I As Byte , J As Byte
Dim D As Byte
Dim Pwm(8) As Byte 'tanzime mizane roshanayi har LED
Pwm(1) = 0
Pwm(2) = 0
Pwm(3) = 0
Pwm(4) = 0
Pwm(5) = 32
Pwm(6) = 64
Pwm(7) = 128
Pwm(8) = 255
D = 1
Do
'--------------------------------------------
For J = 0 To 100 'control sorat
For I = 1 To 8 'gharar dadane PWM moshakhas ruye paye moshakhas
Portd = D
Compare1a = Pwm(i)
Waitus 500
Compare1a = 0
Waitus 500
D = D * 2
If D = 0 Then D = 1
Next
Next
Rotate D , Left , 1 'sheft dadane paye
Loop
End
آخه كسي كه با C كار كردهه چطوري مي تونه برگرده ي روي بيسيك؟!!
(۲۷-بهمن-۱۳۹۲, ۱۲:۳۶:۴۵)sharin نوشته است: [ -> ]آخه كسي كه با C كار كردهه چطوري مي تونه برگرده ي روي بيسيك؟!!
ببخشید متوجه منظورتون نشدم!
یعنی C بهتره؟
من بیسیک کار میکنم!
(۲۷-بهمن-۱۳۹۲, ۱۹:۲۸:۲۸)saber.k نوشته است: [ -> ] (۲۷-بهمن-۱۳۹۲, ۱۲:۳۶:۴۵)sharin نوشته است: [ -> ]آخه كسي كه با C كار كردهه چطوري مي تونه برگرده ي روي بيسيك؟!!
ببخشید متوجه منظورتون نشدم!
یعنی C بهتره؟
من بیسیک کار میکنم!
شرمنده دوباره مطرح میکنم!
سواتلم برای این بود که اگه واقعا زبان C جامع تره و مناسب تر برای کارهای سطح بالا ...بیشتر از این رو بیسیک نمونم و برم C یاد بگیرم!
براي بهتر بودن بايد ديد ملاك بهتري براي شما چي هست؟
زبان بيسيك زبان سطح بالاتر از c هست ،بنابراين كاركردن باهاش ساده هست و پيچيدگي ندارهه.
از اين جهت بدرد افرادي مي خورهه كه نياز ندارن برن تو عمق كدها ... .
زبان C بدرد كسايي مي خورهه كه نياز دارن تخصصي تر كد بزنن.
(۲۸-بهمن-۱۳۹۲, ۱۸:۱۰:۱۵)sharin نوشته است: [ -> ]براي بهتر بودن بايد ديد ملاك بهتري براي شما چي هست؟
زبان بيسيك زبان سطح بالاتر از c هست ،بنابراين كاركردن باهاش ساده هست و پيچيدگي ندارهه.
از اين جهت بدرد افرادي مي خورهه كه نياز ندارن برن تو عمق كدها ... .
زبان C بدرد كسايي مي خورهه كه نياز دارن تخصصي تر كد بزنن.
میتونید یه مورد مثال بزنید؟
شما شروع به يادگيري كنيد ، متوجه تفاوت مي شيد.
اوايل موقعي كه با بسكام كار مي كردم مي گفتم قدرتش به اندازه ي C هست و تفاوتي ندارهه ، اما بعد از اينكه با C كار كردم فهميدم كاري كه قبلا مي كردم رو اصلا بهش نمي شه گفت برنامه نويسي ...!
و البته با وجود c++ و ... هم روز به روز بيشتر مي فهمم كه كد زنيم هنوز خيلي ضعيفه ...!
(۲۸-بهمن-۱۳۹۲, ۲۲:۵۳:۵۱)sharin نوشته است: [ -> ]شما شروع به يادگيري كنيد ، متوجه تفاوت مي شيد.
اوايل موقعي كه با بسكام كار مي كردم مي گفتم قدرتش به اندازه ي C هست و تفاوتي ندارهه ، اما بعد از اينكه با C كار كردم فهميدم كاري كه قبلا مي كردم رو اصلا بهش نمي شه گفت برنامه نويسي ...!
و البته با وجود c++ و ... هم روز به روز بيشتر مي فهمم كه كد زنيم هنوز خيلي ضعيفه ...!
بهترین منابع برای شروع C ؟
به نظرت بهترین محیط برای C چیه؟
(۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۱۲:۳۷:۳۹)saber.k نوشته است: [ -> ] (۲۸-بهمن-۱۳۹۲, ۲۲:۵۳:۵۱)sharin نوشته است: [ -> ]شما شروع به يادگيري كنيد ، متوجه تفاوت مي شيد.
بهترین منابع برای شروع C ؟
به نظرت بهترین محیط برای C چیه؟
مرتضی جان آره اینارو اینجا هم ذکر کنید :-)