سلام به همگي ...
يه سري در مورد نوع و قيمت باتري هاي ليتيوم يون تو يه تاپيكي صحبت كردهه بوديم ، نمي دونم كجا بود!
يه مدل باتري رو ECA مي فروشه ، مي خوام بدونم سايز ديگه اي دارهه و حداقل قيمتشون چقدر هست و كجا مي شه گير آورد. اگر تعداد بخوايم چطور؟
تشكر.
سلام.
خیلی به فروم خوش آمدین, امیدواریم شاهد فعالیت روز افزونتون در فروم باشیم:-) :-)
مگه این نیست؟
لینک باتری رو بدین
دوستان فلو متر جايي براي فروش به چشتون خوردهه؟
براي اندازهه گيري دبي آب و ... كاربرد دارهه.
نوع التراسونيك و يا القايي و يا مغناطيسي و يا ... ديديد خبرش رو بديد ، همراه با قيمت.
يه سرچ هايي زدم ، چيز درست و درموني گيرم نيومد ، جزء لوازم ابزار دقيق حساب مي شه.
براي كاراي معمولي مي خوام و يه چيز ساده هم كار راه اندازهه ... .
تشكر.
(۰۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۷:۰۸:۴۹)sharin نوشته است: [ -> ]مرسي آرهه خودشه ، اگر اطلاعات جديدتري كسي دارهه بدهه.
فعلا مرخصيم و شرايط هنوز پايدار نشدهه ...
اينم باتري ...
http://eshop.eca.ir/149-%D8%A8%D8%A7%D8%...9%87%D8%A7
به به
آقا مرتضی
رسیدن بخیر
سلام
من یک دانه از اون باتری های چینی ultraFire دارم.
ظرفیتشون کمه
ولی در مقایسه با قیمتش شاید بشه گفت قابل قبوله(البته در رده ی لیتیوم ها)
+
اون باتری های لپتاپی سامسونگ، کارشون درسته
سلام دوستای گل
یه مدار سنسور گاز سراغ دارید با سری mq9
سلام دوستان من یه مودم دارم با آداپتور 12 ولت و 1 آمپر کار میکنه حالا میخام واسش باطری شارژی بذارم که وقتی برق بره با باطری شارژی کار کنه حالا چندتا سوال واسم پیش اومده 1=زمان مصرف باطری چجوری حساب میشه مثلا تا چند ساعت باطری جواب میده 2= جه باطری بهتر هست بذارم که مقرون به صرفه باشه
(۰۹-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۱:۲۷:۰۵)javad.alavi نوشته است: [ -> ]سلام دوستان من یه مودم دارم با آداپتور 12 ولت و 1 آمپر کار میکنه حالا میخام واسش باطری شارژی بذارم که وقتی برق بره با باطری شارژی کار کنه حالا چندتا سوال واسم پیش اومده 1=زمان مصرف باطری چجوری حساب میشه مثلا تا چند ساعت باطری جواب میده 2= جه باطری بهتر هست بذارم که مقرون به صرفه باشه
این سربی هارو فکر کنم بزاری خوبه باطری ماشین در سایز کوچک
اینا میلی امپر ساعت دارن یعنی به اون میزان جریان اگه ازشون بکشی یک ساعت کار می کنن دو برابر بکشی نیم ساعت و غیره البته اینا ایده عال هست و کمی کمتر کار می کنن و به مرور زمان هم خراب میشن
البته سربی ها عمر زیاد تری نسبت به لیتیومی ها دارن
من ازاین باطری ها دارم خوبه؟
بعد شارژر این باطری که من دارم آماده واسه فروش جایی نیست؟ یا خودم باید بسازمش؟
3 تا باطری 4 ولت 2400 میلی آمپر ساعت هست
(۰۹-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۳:۵۸:۱۷)javad.alavi نوشته است: [ -> ]من ازاین باطری ها دارم خوبه؟
بعد شارژر این باطری که من دارم آماده واسه فروش جایی نیست؟ یا خودم باید بسازمش؟
3 تا باطری 4 ولت 2400 میلی آمپر ساعت هست
4 تاشونو باید داشته باشی
شارژرش هم روبو ای کیو داره 50 تومنه
یه رگولاتور سویچیمگم باید تنگش بزاری (همین lm2576) حالشم نداری eca و جوان ماژول امادشو دارن