سلام
چطوری میتونم در این قسمت ( PCB پروتئوس) نقشه ها رو بیشتر کنم .. یعنی همونطور که در شکل مشخصه یک PCB برای چاپ آماده هستش .. حالا میخوام دو تا یا سه تا کنار هم قرار بگیرن و چاپ بشن ..
(۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۰:۳۵:۱۶)behzady نوشته است: [ -> ] (۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۰:۲۴:۴۷)Ambassador نوشته است: [ -> ]سلام به همه مخصوصاً کاربر سیما :-)
میگم دوستان اینکه میگن مگا 8 8 بیته و مگا 16 16 بیتیه یعنی چی؟ یعنی اینکه حافظه فلششون 8 بیته یا 16 بیتیه؟ خب بعدش این یعنی چی؟
کلا میکرو های AVR
8 بیتی هستن ولا غیر
با فونت درشت هم اولین صفحه دیتاشیت نوشته
8-bit
Microcontroller
جهت توضیحات بیشتر 11 شب بیاد توی چت باکس علمی
سلام
خب بهزاد جان :-)
یه سوال دیگه هم داشتم. چطور میتونم 3 تا LED سه ولت رو مستقیماً وصل 220 AC کنم؟
بازم سلام :-)
اینکه یه ماژولی فرکانس کاریش 415 مگا هرتزه و 915 یعنی داده ها رو با موج فرکانسی 415 و یا 915 مگا هرتز ارسال می کنه؟
کلاً بهزادی یه توضیح خوب و گیرا بدین :)
(۱۷-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۰:۱۸:۱۳)رسول نوشته است: [ -> ]سلام
چطوری میتونم در این قسمت ( PCB پروتئوس) نقشه ها رو بیشتر کنم .. یعنی همونطور که در شکل مشخصه یک PCB برای چاپ آماده هستش .. حالا میخوام دو تا یا سه تا کنار هم قرار بگیرن و چاپ بشن ..
همچین کاری نمی شه کرد شما به تعدادی که می خوای توی برد خودشو کپی کن و توی قسمت پرینت کنار هم قرارشون بده
(برای راحتی کار اگه روی عکسش دو بار کلیک کنی یه صفحه ای باز می شه که میشه مثلا همه رو به کنار چسبوند)
(۱۷-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۰:۴۷:۴۵)Ambassador نوشته است: [ -> ]یه سوال دیگه هم داشتم. چطور میتونم 3 تا LED سه ولت رو مستقیماً وصل 220 AC کنم؟
هدف شما رو نمی دونم ولی من یه LED رو دوتا پایشو دادم به دوتا خازن تانتانیومی (ظرفیت کم البته نه خیلی کم باید آزمایش کنید)
و اونارو زدم توی پیریز برق و به عنوان چراغ شب خواب استفاده میکنم
البته برای آزمایش مسايل ایمنی رو در نظر بگیرید و از خازن های ضعیف شروع کنید
پایه این کار اینه که تغییر ولتاژ باعث اختلاف ولتاژ بین پایه های خازن میشه حالا قبل از اینکه ولتاژ خیلی زیاد بشه که LED بسوزه LED ذخیره خازن رو مصرف می کنه
البته دوتا LED رو باید موازی کنید که مخالف هم باشن وبا تغییر جهت ولتاژ اون یکی روشن بشه وگرنه LED میره هوا
(۱۷-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۸:۱۸:۰۸)Ambassador نوشته است: [ -> ]اینکه یه ماژولی فرکانس کاریش 415 مگا هرتزه و 915 یعنی داده ها رو با موج فرکانسی 415 و یا 915 مگا هرتز ارسال می کنه؟
دقیقا با این فرکانس نه ولی در همون حوالی
داده هارو روی موجی با این فرکانس سوار می کنه و میفرسته
و اون طرف فرستنده هم این فرکانس رو فیلتر می کنه در نتیجه بقیه امواجی که توی هوا هستن فیلتر میشن
سرعت انتقال داده و ... تفاوتی ندارن برد این ها هم باید یکسان باشه (در محیط باز) ولی به دلیل توان فرستنده متفاوت کمی باهم فرق دارن (به دیتاشیت مراجعه کنید) قدرت نفوذ پذیری شون هم توی نقاط بسته فکر کنم کمتره بیشتر باشه ولی اطلاع دقیقی ندارم
بازم توضیحات دقیق تر میخواید من نمی دونم به دوستان الکترونیکی مراجعه کنید
(۱۷-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۹:۰۳:۳۹)رسول نوشته است: [ -> ] (۱۷-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۸:۵۲:۲۸)behzady نوشته است: [ -> ]همچین کاری نمی شه کرد شما به تعدادی که می خوای توی برد خودشو کپی کن و توی قسمت پرینت کنار هم قرارشون بده
من که نفهمیدم
نقل قول: هدف شما رو نمی دونم ولی من یه LED رو دوتا پایشو دادم به دوتا خازن تانتانیومی (ظرفیت کم البته نه خیلی کم باید آزمایش کنید)
و اونارو زدم توی پیریز برق و به عنوان چراغ شب خواب استفاده میکنم
البته برای آزمایش مسايل ایمنی رو در نظر بگیرید و از خازن های ضعیف شروع کنید
پایه این کار اینه که تغییر ولتاژ باعث اختلاف ولتاژ بین پایه های خازن میشه حالا قبل از اینکه ولتاژ خیلی زیاد بشه که LED بسوزه LED ذخیره خازن رو مصرف می کنه
البته دوتا LED رو باید موازی کنید که مخالف هم باشن وبا تغییر جهت ولتاژ اون یکی روشن بشه وگرنه LED میره هوا
چرا سختش میکنین ..
کافیه برق رو توسط دوتا مقاومت مستقیم وصل کنه به ورودی های AC پل دیودی و خروجی هاشو هم مستقیم وصل کنه به ال ای دی
دفعه اول من اینکارو کردم ولی مقاومت ها درحد ذوب شدن داغ شدن
----
برد خودتونو همشو انتخاب کنید و روش راست کلیک کنید گزینه کپی رو انتخاب کنید و توی همون فایل پیست کنید حالا تو تا برد شکل هم کنار هم دارید
(۱۷-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۹:۱۵:۳۷)رسول نوشته است: [ -> ]برخلاف مدارهای خازن دار که ال ای دی نوسان میکنه در اینحالت هیچ نوسانی نداره
کی گفت مال من نوسان داره؟
اصلا به چشم نمیاد!
تازه میشه به جای اونم یه لامپ سفید بزارید که دیگه اصلا نوسان نکنه!
---
به اقتصادم کمک می کنید
می دونید چقدر توان توی مقاومت تلف میشه؟