(۰۲-مرداد-۱۳۹۳, ۱۵:۱۱:۴۶)aleas نوشته است: [ -> ]دوستان یه سوال داشتم بخواهین یه ربات هواپیما کوچک طراحی کنین که روش یه دوربین هم باشه و بصورت بی سیم باشه توسط کامپیوتر بتونم مدیریتش کنم ؟چقدر هزینه میبره؟
ضمنا" فرستنده گیرنده بی سیم و دوربین باسیم هم دارم که فکر کنم توسط همین فرستنده گیرنده بشه دوربین بی سیم کرد !
شما خواسته هات بالاس
بیخیال شی بهتره
مدل های اماده هستن از اونا بگیر بعد بیار کنترل با کامپیوترشو خودت بزار روش
@رسول جون
waitkey که مال پورت سریال بود اشتباه کردم
این برنامه رو تست کن ببین خوب جواب میده
(۰۲-مرداد-۱۳۹۳, ۱۶:۳۵:۲۲)رسول نوشته است: [ -> ]امید جون عزیزم چرا خودتو به زحمت انداختی آخه پروتئوس که لازم نبود
زحمتی نبود
انشالله بعدا کله پاچه مهمونت میشم
(۰۲-مرداد-۱۳۹۳, ۱۶:۳۵:۲۲)رسول نوشته است: [ -> ]چرا اینا ثابت نیستن و چشمک میزنن؟
چشمک که نمیزنن!
یه سوئیچ واسش گذاشتم
اگه تایمر به مقدار 200
برسه و کلیدی زده
نشه=حالت 1 رخ میده
اگه تایمر به مقدار 200
نرسه و کلیدی زده
بشه=حالت 2 رخ میده
(۰۲-مرداد-۱۳۹۳, ۱۶:۳۵:۲۲)رسول نوشته است: [ -> ]بعدش این برنامه فقط واسه تک کلید جواب میده دیگه ؟ یعنی اگه بخوام کیپد بذارم جواب نمیده؟ یعنی باید اندازه کیپد خودم واسش کلید بزارم تا کامل بشه؟
فرقی نداره
فقط باید شرط هات و تغییر بدی
مثلا این شرط تا یه مقدار 200 منتظر میمونه=اگه کلیدی زده نشد به lable پرش میکنه
کد php:
A=TIMER1
.
.
If R > 15 and A>= 200 Then Goto LABLE
LABLE:
.
.
RETURN
(۰۲-مرداد-۱۳۹۳, ۱۶:۳۵:۲۲)رسول نوشته است: [ -> ]همچنین این قسمت رو بی زحمت واسم ترجمه کن
البته میدونم که خروجی تعریف کردین ولی چرا بصورت کد هگز؟
بخاطر غریزه تنوع پذیری
بصورت باینری میشه Portc = &b00000011
یا میشه
portc.0=OUTPUT
portc.1=OUTPUT
تنوع داریم کلا
(۰۲-مرداد-۱۳۹۳, ۱۵:۴۶:۱۲)رسول نوشته است: [ -> ] (۰۲-مرداد-۱۳۹۳, ۱۵:۱۱:۴۶)aleas نوشته است: [ -> ]فکر کنم توسط همین فرستنده گیرنده بشه دوربین بی سیم کرد !
عمراََ بشه
البته شدنش که میشه اما وزنش آنقدر بالا میشه که اصلا هواپیمات از زمین بلند نمیشه
با فرستنده گیرنده خودت هم اصلاََ نمیشه و نیاز به فرستنده و گیرنده مخصوص ویدئو داره!!
یه سری دوربین های مخصوص واسه اینکار وجود داره که گرون هستن اما عالی هستن و وزنشون هم خیلی کمه
فرستنده و گیرنده hw-r - hw-t هسته
و دوربین هم
http://img.tjskl.org.cn/pic/z19bd945-0x0...0b_4_1.jpg
حالا نمیدونم با اینا میشه یا نه ! من میخوام اصلا هواپیما یه حجم معمولی رو بتونه جابجا کنه
شدنی؟هزینه حدودا چقد میشه؟
(۰۲-مرداد-۱۳۹۳, ۱۵:۱۱:۴۶)aleas نوشته است: [ -> ]دوستان یه سوال داشتم بخواهین یه ربات هواپیما کوچک طراحی کنین که روش یه دوربین هم باشه و بصورت بی سیم باشه توسط کامپیوتر بتونم مدیریتش کنم ؟چقدر هزینه میبره؟
ضمنا" فرستنده گیرنده بی سیم و دوربین باسیم هم دارم که فکر کنم توسط همین فرستنده گیرنده بشه دوربین بی سیم کرد !
http://www.dji.com/product/phantom
سفارش بده میارن دم در خونت تحویل میدن
نزدیک تر جا پاکستانه؛
http://www.dji.com/product/phantom/dealer
موشک هم هم سوار میشه روش
سلام به دوستان
من امدم کابل aux یه بردی رو عوض کردم همون که ورودی صدای یه اسپیکر یا آمپلیفایره. اآیاد فرقی داره که سیم ها رو کدوم نقطه لحیم کنیم؟ حتما دیدین که سه رشته ای هستن. الان داره صداش درمیاد ولی میگم فرقی داره؟
(۰۵-مرداد-۱۳۹۳, ۲۳:۵۱:۵۲)Ambassador نوشته است: [ -> ]سلام به دوستان
من امدم کابل aux یه بردی رو عوض کردم همون که ورودی صدای یه اسپیکر یا آمپلیفایره. اآیاد فرقی داره که سیم ها رو کدوم نقطه لحیم کنیم؟ حتما دیدین که سه رشته ای هستن. الان داره صداش درمیاد ولی میگم فرقی داره؟
اره
یکیشون منفیه که باید حتما درست وصل شه
دوتای بعدی هم صدان که اگر اشتباه وصل شه جای چپ و راست بلنگو اشتباه میشه که از لحاظ فنی مشکلی نداره
خب از کجا بدونم کدوم به کدو وصل بشه؟
یه عکسی چیزی بزار بفهمیم چه مدلیه