آره دیگه ، تا زمانی چیزی دریافت نکنه فکر کنم منتظر می مونه:
نقل قول: Note that the INPUTBIN statement doesn't wait for a <RETURN> but just for the number of bytes.
یادم نمیاد قبلا به این مشکل خورده باشم. آخه حتی تامیر دو هم که فعال کردم سر ریز نمیکنه
خوب یه خط کد بزن inputbin رو جدا تست کن و مطمئن شو.
دقیقا پشت یه inputbin گیر میکنه.
گفتم دیگه ، منطقی هم هست ، مگه نه؟
(۰۹-آبان-۱۳۹۳, ۱۹:۲۳:۱۱)sharin نوشته است: [ -> ]گفتم دیگه ، منطقی هم هست ، مگه نه؟
نه من با منطق میونه خوبی ندارم. همه کارا باید انجام بشن حتی شده زوری :-)
میدونستم که اگه چیزی دریافت ارسال بشه میره توبافر تا وقتی که از input استفاده کنیم ولی این مورد ...
آخه میگم منطقی نیست به این خاطره که با اینکه چیزی رو ارسال نمی کنم براش اما برا یک بار از دستور inputbin عبور میکنه و خط بعدش اجرا میشه اما برا بار دوم نه
نه عذر خواهی میکنم همون یه بارم اجرا نشد
فهمیدم که چرا به این موضوع بر نخورده بودم. چون همش بی سیم کار کرده بودم و اونجا هم ماژولا همش در حال دریافت هستن برا همین از دستور inputbin رد میشه
سلام
داخل بعضی شبیه سازیای پروتئوس بعضی خط ها رو بصورت گذرگاه یا باس رسم کردن. چطوری میشه جداشون کرد و فهمید چی به چیه؟
اون خط ها چیزی رو وصل نمی کنن
فقط یه نشانه گذاری هستن که این پایه ها به کجا وصل هستن
برای اینکه ببینید پایه ها به چی وصل هستن باید اسم پایه رو ببینید همه ی پایه های هم نام توی پروتیوس به هم وصل شدن
می گم از این مدارا هست که به شب و روز حساس هستن ( LDR ) برای روشن و خاموش کردن اتوماتیک چراغ های بیرون استفاده می شه ازشون ، در چه نوع هایی هستن و قیمتشون چندهه ؟ مرسی.