ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چت باکس علمی ایران ویج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
(۳۱-فروردین-۱۳۸۹, ۲۳:۰۹:۵۹)saeed450 نوشته است: [ -> ]مقاوم سفر كجا كاربرد داره ؟ چرا صيم نمي زارين

به نظر من تنها کاربرد این مقاومت ها اینه که:
به جای جامپرها روی فیبرهای یک رو می گذارند که فیبرشان خوشکلتر و فنی تر! دیده شود.
من همیشه از سیم های اضافی مقاومت ها و دیودها که بعد از لحیم کاری میبرم برای جامپر استفاده میکنم.
واسه بالا بردن سرعت سیستمم هم ویروسکشیش کردم هم temp شو خالی کردم هم درایواش چیز زیادی روش نداره........دیگه چه مرضشه؟Biggrinچیکارش کنم؟؟؟
محبوب جون دسکتاپشم خالی کن وسعی کن فقط دو سه تا برنامه کاربردی مثل اینترنت ومای کامپیوتر و... در صفحه دسکتاپ بمونه اگه دسکتاپ شلوغ باشه رو سرعتش تاثیر میذاره.
نقل قول: مقاومت صفراهم در جاهای بسیاری کاربرد داره ازجمله اینکه در بعضی مدارها پایه زمین آنالوگ میکرو رابا مقاومت صفراهم به زمین وصل می کنند(فکر می کنم که اینطوری زمین آنالوگ را از زمین دیجیتال جدا می کنند و ...)

???
من خودم هم اینو توی یکی از فرومها خونده بودم وفکر میکنم بیشتر مربوط به تغذیه مدار و ... میشه :
استفاده از مقاومت صفر اهم و ...
(۰۲-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۰:۳۲:۴۴)رسول نوشته است: [ -> ]محبوب جون دسکتاپشم خالی کن وسعی کن فقط دو سه تا برنامه کاربردی مثل اینترنت ومای کامپیوتر و... در صفحه دسکتاپ بمونه اگه دسکتاپ شلوغ باشه رو سرعتش تاثیر میذاره.

میدونم این کارو هم کردم بازم فایده نداشت.کار دیگه ای نمیشه کرد؟
(۰۲-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۳:۲۷:۴۹)mahbooob نوشته است: [ -> ]
(۰۲-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۰:۳۲:۴۴)رسول نوشته است: [ -> ]محبوب جون دسکتاپشم خالی کن وسعی کن فقط دو سه تا برنامه کاربردی مثل اینترنت ومای کامپیوتر و... در صفحه دسکتاپ بمونه اگه دسکتاپ شلوغ باشه رو سرعتش تاثیر میذاره.

میدونم این کارو هم کردم بازم فایده نداشت.کار دیگه ای نمیشه کرد؟

ببخشيد اينجا واسه چت الكترونيكي هست . بهتره يه بخش ديگه واسه چت كامپيوتري زده بشه
پایه های pwm مگا 32 کدومان؟؟
18و19و20؟؟؟؟
18 و 19 خروجی تایمر یک هستن !

21 هم خروجی تایمر دو !!
(۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۹:۲۵:۲۶)salehjg نوشته است: [ -> ]سلام
از اساتید محترم 2 سوال در رابطه با Protel(Altium Designer Winter 09) دارم

1 - کتابخانه ی کانکتورها (مخصوصا کانکتور های usb) اسمشون چیه؟(Miscellaneous Connectors.IntLib؟)
این تایپیکو ببین مهندس :
http://www.iranled.com/forum/showthread....#pid116977
این مدل فوق پرینت های USB که پروتئوس داره :
[تصویر:  p69fkxv46drookv064bi.png]

(۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۹:۲۵:۲۶)salehjg نوشته است: [ -> ]2 - چطوری یه قطعه که اسم دقیقشو نمیدونم رو با استفاده از نوع و دسته بندی پیدا کنم(مثل پروتئوس)
بالا سمت چپ یه گزینه واسه سرچ داره !
اسمشو وارد کن !!

(۰۲-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۹:۱۴:۲۱)mahbooob نوشته است: [ -> ]واسه بالا بردن سرعت سیستمم هم ویروسکشیش کردم هم temp شو خالی کردم هم درایواش چیز زیادی روش نداره........دیگه چه مرضشه؟Biggrinچیکارش کنم؟؟؟
پیشنهاد می کنم اول با یه آنتی ویروس بوت سیستم رو اسکن کنین و بعدش هم ویندوز رو عوض کنین !
اگه توفیقی حاصل نشد به مهدی بگو یه سیستم جدید واست بخره !!
کسی میدونه که کارت سوخت رو کدوم شرکتی زده ؟
ایرانی یا خارجی ؟
فکر کنم ایرانی باشه یا حداقل همکار ایرانی داشته باشه