سلام..
یکی از دوستان دنبال یه سنسوری بود برای تفکیک کردن انسان از حیوان!!!!
من براش پرسیدم ی چند تا PIR بود که یکیش انگار مخصوص انسان بود که همه تموم کرده بودن و نداشتن!!!(کل پاساژ توکل و امجد و عباسیان رو گشتم)
یه PIR بود برای حرکات بزرگ که به گفته فروشنده برای تشخیص انسانه!!!
(البته من تو رودرباسی افتادم و 3 هزار تومن این PIR رو خریدم)
و یه ماژول دیگه هم بود که گفت مال انسانه!!!!
درمورد دوربین ترموگرافی هم کسی اطلاعات انچنانی نداشت...
یه سوال ناجور بپرسم؟
این اسپری تمیز کننده ها چی کار میکنن؟
در ضمن میشه یکی بیاد در مورد انکودر و دیکدر به صورت مبتدی توضیح بده ببینم چیه این لامصب که همه جا هست؟
مقاله هم داشتید اگه بزارید ممنون میشم
آره این اسپری ها خیلی تمیز میکنن
دکودر و انکودر ها انواع مختلفی دارن. ساده ترین و معمولترین روال عملکردشون اینطوریه:
مثلاً انکودر 8به 3 یا 3*8 که 8 تا پین ورودی داره با ارزشهای بیتی مثلاً B0 تا B7 که با یه پایه اینیبل ارزش عددی باینری ورودی های هشتگانه ورودی رو تو سه تا پایه خروجی ایجاد میکنه.(00001000) میشه(011) و دیکودر هم بصورت برعکس این کارو میکنه یعنی عدد سه رقمی که حداکثر 8 تا حالتو میتونه ایجاد بکنه تو ورودیه و تو خروجی تبدیل میشه به هشت تا پایه یه یکیش بسته به ورودی فعال میشه.
این حالت استاندارد انکودر بود. انکودرهایی با دیگر پروتکل ها مثل آی سی های سری PT و MC و ... هم انواع دیگر انکودر-دیکودرها هستند.
یعنی این استاندارد برا همشون هست که مثلا 00001000میشه011؟
یعنی من هر نوع اینکدری بزارم یه طرف بعد یه دیکدر بزارم 200متر اونطرف تر این برا من کدش میکنه میفرسته؟
بعد اونیکی هم میتونه دیکدش کنه؟
یا باید حتما یه جفت مخصوص باشن تا بتونن با هم کار کنن؟
بعدشم میشه اسم یه انکدر و دکودر رو بگین؟
و اینکه این اسپری ها چیا تمیز میکنن؟
مشکل من اینه
1)دیکودر های باینری بله اما همونطوری که گفتم مثلاً تو سری PT شما از ماهیت خروجی انکودر و ورودی دیکودر خبر ندارین فقط باید از انکودر - دیکودر مخصوص همدیگه هستن.
2)200 مترو شما میحواین مثلاً 3 تا سیم بکشین؟ این کار درست نیست. برای این کار برید دنبال پروتکل های دیگه ای از جمله ارتباط سریال و RS232
3)اسم دیکودر انکودرها میمونه واسه فردا. چون کتابام تو دفتره.
نه عزیزم 200مترو مثال زدم منظورم یکم اونورتره یا مثلا این کنترل های تلویزیون هم اینجورین؟
البته اونجوری باید 3 تا سنسور گزاشت که من فکر کنم با همون یکی کد باینری رو پشت سر هم میزنه
اکثر (نه همه ) سیستمای تلوزیون فکر کنم از سری PT باشن.
نه مهندس !
اکثر کارخونه ها استاندارد خودشون رو دارن !
مثلا jvc اینجوریه :
بقیه شون هم استاندارد rc5 و rc6 رو دارن !!!!
من جایی ندیدم pt باشه جز مدارهای بازاری و کیت های ایرانی !!!
وای خوب شد اینجا رو دیدم. قرار بود شماره انکودر بیارم. پاک فراموش کرده بودم!!!!!
علی جون حتماً اینطوریه که شما میگی. اما من یکی دوبار تو کنترل تلوزیونا PT دیدم. اشتباه نکنم یکیش گروندیک بود(مطمئن نیستما)
مهندس جون در تلویزیون های قدیمی ممکنه ولی در حال حاضر خیر !!!